رفتن به مطلب

تنظیم ساعت کامپیوتر

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید.

می خواستم بدونم راهی هست بشه ساعت کامپیوترم رو با ساعت سایت مورد نظرم یکسان سازی کنم. می خوام ساعت لپتاپم با ساعت بورس ایران تنظیم بشه. آیا امکان اینکار هست؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

سلام خسته نباشید.

می خواستم بدونم راهی هست بشه ساعت کامپیوترم رو با ساعت سایت مورد نظرم یکسان سازی کنم. می خوام ساعت لپتاپم با ساعت بورس ایران تنظیم بشه. آیا امکان اینکار هست؟

سلام. بله

به صورت دستی تنظیم کنین و اتوماتیک سینک رو هم غیرفعال کنین

اما اگر با ساعت بین‌المللی متفاوت باشه ممکنه بعضی سایت‌ها رو نتونین باز کنین

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام. بله

به صورت دستی تنظیم کنین و اتوماتیک سینک رو هم غیرفعال کنین

اما اگر با ساعت بین‌المللی متفاوت باشه ممکنه بعضی سایت‌ها رو نتونین باز کنین

ممنون. همینکار رو کردم. ساعت هماهنگ میشه. بعد اما باز یه ثانیه اینا اختلاف میوفته. باز تنظیم کردم به همین منوال.

جالبه سایت رو با دو لپتاپ باز می کنم. نیم تا یه ثانیه اختلاف داره. حتی یه سایت با دو لپتاپ مختلف ساعتاشون یکم اختلاف داره. در حد نیم ثانیه. جالب بود برام دیگه چرا اینجا اختلاف وجود داره.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

ممنون. همینکار رو کردم. ساعت هماهنگ میشه. بعد اما باز یه ثانیه اینا اختلاف میوفته. باز تنظیم کردم به همین منوال.

جالبه سایت رو با دو لپتاپ باز می کنم. نیم تا یه ثانیه اختلاف داره. حتی یه سایت با دو لپتاپ مختلف ساعتاشون یکم اختلاف داره. در حد نیم ثانیه. جالب بود برام دیگه چرا اینجا اختلاف وجود داره.

ممکنه تیک تنظیم اتوماتیک ساعت روی ویندوز فعال باشه!

ممکنه بحث سر میلی ثانیه باشه، زمانی که شما ثبت میکنین ممکنه رو فلان میلی ثانیه باشه و الی آخر

البته اگر از ساعت پنل کارگزاری استفاده میکنین این مشکل کماکان برای خیلی ها وجود داره

سینک دقیق و بدون مشکل نیازمند هماهنگی با سرور اون سایت داره که البته علنی اعلام نمیشه و هیچ کدوم از سایتهای ایرانی قابلیت تنظیم ساعت از طریق تایم سرور (سرویس SNTP) رو راه‌اندازی نکردن (به جز یک مورد که پایین درج میکنم اما صحت‌سنجی نکردم)

سایت های جهانی هم فکر کنم انگشت شمار باشن که این کار رو میکنن

پس به ساعت دانلود کنین که از میلی ثانیه پشتیبانی کنه و طبق اون و سایت مد نظر، ساعت ویندوز رو به صورت دستی تنظیم کنین تا مشکل حل بشه

این تایم سرورها رو بررسی کنید:

http://time.day.ir

https://www.ntppool.org/zoneir

مورد دوم روش استفادش تو خود لینک نوشته شده اما مورد اول رو میتونین تو خود تنظیمات ساعت ویندوز ست و سینک و نهایتا بررسی و با سایت مورد نظر مطابقت بدین

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

ممکنه تیک تنظیم اتوماتیک ساعت روی ویندوز فعال باشه!

ممکنه بحث سر میلی ثانیه باشه، زمانی که شما ثبت میکنین ممکنه رو فلان میلی ثانیه باشه و الی آخر

البته اگر از ساعت پنل کارگزاری استفاده میکنین این مشکل کماکان برای خیلی ها وجود داره

سینک دقیق و بدون مشکل نیازمند هماهنگی با سرور اون سایت داره که البته علنی اعلام نمیشه و هیچ کدوم از سایتهای ایرانی قابلیت تنظیم ساعت از طریق تایم سرور (سرویس SNTP) رو راه‌اندازی نکردن (به جز یک مورد که پایین درج میکنم اما صحت‌سنجی نکردم)

سایت های جهانی هم فکر کنم انگشت شمار باشن که این کار رو میکنن

پس به ساعت دانلود کنین که از میلی ثانیه پشتیبانی کنه و طبق اون و سایت مد نظر، ساعت ویندوز رو به صورت دستی تنظیم کنین تا مشکل حل بشه

این تایم سرورها رو بررسی کنید:

http://time.day.ir

https://www.ntppool.org/zoneir

مورد دوم روش استفادش تو خود لینک نوشته شده اما مورد اول رو میتونین تو خود تنظیمات ساعت ویندوز ست و سینک و نهایتا بررسی و با سایت مورد نظر مطابقت بدین

ممنون.

تنظیم خودکار رو غیر فعال می کنم ساعت رو هم دقیق تنظیم می کنم اما بعد رفرش کردن یا یه ساعتی که زمان میگذره هماهنگی اولیه رو از دست میده.

حتی دوتا لپتاپ که سایت tsetmc رو باز کردم ساعتش نیم ثانیه اختلاف داره. جالبه اما دلیلش رو نمی دونم.

من می خوام یه سهمی رو سرخطی بزنم. هر کار می کنم نمی تونم جزو افراد جلو صف باشم.

گفتم با ربات لحظه بازگشایی اوردر بفرستم شاید فرجی بشه.

باز ممنون بابت راهنمایی.

لینک به دیدگاه

عزیز این چیزی که شما میگید غیر ممکنه چه ساعت دیجیتال باشه چه انالوگ. بنا به دلایلی هیچ ساعتی نمیتونه دقیق تنظیم بشه. حتی اگر فیلم پخش کنید داخل کامپیوتر و تایم بگیرید با تایم ویندوز مقایسه کنید میبینید که زمان متفاوت میچرخه.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...