رفتن به مطلب

9900k try یا دسته دوم ؟؟!!!!! راهنمایی کنید

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

چندروز پیشن بنده یه 9900k try  از همین فروشگاه لیون خریداری کردم خواهش میکنم راهنمایی کنید

اولین اینکه بسته بندی فوق العاده ضعیف برای جنس به این گرونی و حساسی که توی یه کارت گذاشته بودن با پلاکستیک دسته دار که معلوم نیست از میوه فروشی آوردن یا دم در پیدا کردن پیچونده بودن دور سی پی یو

دوم اینکه 9900k try مشخصات سی پی یو  اصلا چاپ نمیکنن که مشابه باکس باشه

شایدم من دارم اشتباه میکنم

هرچی توی اینترنت نگاه کردم تموم سی پی یو های ترای مشخصات دقیق نوع سی پی یو روشون چاپ نشده و به صورت زیر هست

ولی برای من به همون صورتی که توی باکس هست فرستادن

میخوام بدونم جنس دسته دوم فروخته شده بجای آکبند یا من دارم اشتباه میکنم

دوستانی که 9900k Try دارن و خریداری کردن  خواهش میکنم راهنمایی کنید

عکس اول مدل ترای هست که توی اینترنت هرجا دیدم به همین شکل بوده

عکس دوم و سوم 9900k  هست که از لیون خریداری شده

میخوام تا دیر نشده اگه دسته دوم هست مرجوع کنم و هنوز روی سیستم نصبش نکردم

9900k-front-back.jpg

IMG_0149.JPG

IMG_0153.JPG

ویرایش شده توسط samannaseri
یه مطلب جا مونده بود
لینک به دیدگاه

من دیدم cpu ترای یا همون بدون باکس رو از این روکش حبابی ها هست چندین لایه میکشن دورش 

فک کنم لیون کامپیوتر فکر میکنه ترای یعنی دسته دوم 

نمیدونه ترای یعنی همون ولی فقط بدون جعبه حالا نمیدونم شاید من اشتباه فکر میکنم

زنگ بزن به خودشون بگو

اصلا ترای با این باکس پلاستکی همراش نیست فقط سی پی یو خالی خالیه 

حالا دوستان اگه بلدن راهنماییشون کنن Up

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، samannaseri گفته است :

سلام خدمت دوستان

چندروز پیشن بنده یه 9900k try  از همین فروشگاه لیون خریداری کردم خواهش میکنم راهنمایی کنید

اولین اینکه بسته بندی فوق العاده ضعیف برای جنس به این گرونی و حساسی که توی یه کارت گذاشته بودن با پلاکستیک دسته دار که معلوم نیست از میوه فروشی آوردن یا دم در پیدا کردن پیچونده بودن دور سی پی یو

دوم اینکه 9900k try مشخصات سی پی یو  اصلا چاپ نمیکنن که مشابه باکس باشه

شایدم من دارم اشتباه میکنم

هرچی توی اینترنت نگاه کردم تموم سی پی یو های ترای مشخصات دقیق نوع سی پی یو روشون چاپ نشده و به صورت زیر هست

ولی برای من به همون صورتی که توی باکس هست فرستادن

میخوام بدونم جنس دسته دوم فروخته شده بجای آکبند یا من دارم اشتباه میکنم

دوستانی که 9900k Try دارن و خریداری کردن  خواهش میکنم راهنمایی کنید

عکس اول مدل ترای هست که توی اینترنت هرجا دیدم به همین شکل بوده

عکس دوم و سوم 9900k  هست که از لیون خریداری شده

میخوام تا دیر نشده اگه دسته دوم هست مرجوع کنم و هنوز روی سیستم نصبش نکردم

9900k-front-back.jpg

IMG_0149.JPG

IMG_0153.JPG

اوکی هست . من از خود فروشگاهش سیپپیو تری خریدم داخل همین  پک پلاستیکی هستش و  هیچ  چیز دیگه ای نداره  نهایتا میتونستن   یکم محکم ترش کنن که مثلا طی پست و ارسال  در اثر فشار  مستقیم اسیب نبینه.  در هر صورت در مورد تری بودنش  اگه فکر میکنید چیزی کمه یا ناقصه . نه اینطور  نیس .

لینک به دیدگاه

من تاحالا پردازنده تری نخریدم اما بعید میدونم نوشته روش ربطی به Tray یا باکس داشته باشه.

لینک به دیدگاه

با سلام

من که قبلا 8700 تری خریده بودم روش دقیقا مدل رو نوشته بود و با جعبه دارها اصلا فرقی نداشت. این عکسی که شما گذاشتی و نوشته شده confidential برای پردازنده هایی هست که قبل از تاریخ رسمی انتشار برای بررسی کننده و کانال های یوتوب یا شرکت ها ارسال می شه. 

برای بحث دست دوم هم واقعیت اینه که نمی شه 100% مطمئن بود. شما ظاهرش رو دقیق نگاه کنن ببین جای خراش یا اثر نصب کولر روش هست یا نه. البته زیاد سخت نگیر، پردازنده چیزی نیست که نو  و دست دوم فرق خاصی بکنه اگه درست کار کنه مشکلی نیست. مگه اینکه خیلی قدیمی باشه و بعد سال ها خمیر زیر ihs خشک بشه که برای این پردازنده که جدیده این احتمال نیست.

شما برنامه cpu z رو نصب کن و مشخصات رو با مدل اصلی مقایسه کن. بعدش می تونی چندتا تست بگیری و با امتیازهای سایت های مقایسه کنی که ببینی مشکلی نداشته باشه و در همون حدود (کمی بیشتر یا کمتر) باشه. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Hossein- گفته است :

فک کنم لیون کامپیوتر فکر میکنه ترای یعنی دسته دوم 

نمیدونه ترای یعنی همون ولی فقط بدون جعبه حالا نمیدونم شاید من اشتباه فکر میکنم

زنگ بزن به خودشون بگو

اصلا ترای با این باکس پلاستکی همراش نیست فقط سی پی یو خالی خالیه 

حالا دوستان اگه بلدن راهنماییشون کنن Up

بعید میدونم ندونن فرق ترای دسته دوم رو

تموم نمونه های ترای هرجا نگاه میکنم فقط به صورت عکس لول هست نوشتهئهای روی سی پی یو

دارم نگران میشم

میخوام اینجا مطمئن بشم بعد زنگشون بزنم

در 6 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

اوکی هست . من از خود فروشگاهش سیپپیو تری خریدم داخل همین  پک پلاستیکی هستش و  هیچ  چیز دیگه ای نداره  نهایتا میتونستن   یکم محکم ترش کنن که مثلا طی پست و ارسال  در اثر فشار  مستقیم اسیب نبینه.  در هر صورت در مورد تری بودنش  اگه فکر میکنید چیزی کمه یا ناقصه . نه اینطور  نیس .

ممنون عزیز مشکل من اون نوشته روی سی پی یو هست

در 6 ساعت قبل، amir44 گفته است :

با سلام

من که قبلا 8700 تری خریده بودم روش دقیقا مدل رو نوشته بود و با جعبه دارها اصلا فرقی نداشت. این عکسی که شما گذاشتی و نوشته شده confidential برای پردازنده هایی هست که قبل از تاریخ رسمی انتشار برای بررسی کننده و کانال های یوتوب یا شرکت ها ارسال می شه. 

برای بحث دست دوم هم واقعیت اینه که نمی شه 100% مطمئن بود. شما ظاهرش رو دقیق نگاه کنن ببین جای خراش یا اثر نصب کولر روش هست یا نه. البته زیاد سخت نگیر، پردازنده چیزی نیست که نو  و دست دوم فرق خاصی بکنه اگه دستر کار کنه مشکلی نیست. مگه اینکه خیلی قدیمی باشه و بعد سال ها خمیر زیر ihs خشک بشه که برای این پردازنده که جدیده این احتمال نیست.

شما برنامه cpu z رو نصب کن و مشخصات رو با مدل اصلی مقایسه کن. بعدش می تونی چندتا تست بگیری و با امتیازهای سایت های مقایسه کنی که ببینی مشکلی نداشته باشه و در همون حدود (کمی بیشتر یا کمتر) باشه. 

سلام عزیز

ممنون از توضیحاتتون ولی میخوام قبل از اینکه بازش و اسمبل کنم مطئن بشم دقیقا داستان چیه

امیدوارم همینطور باشه که شما میگین

بازم تا شب صبر میکنم نظر دوستان دیگه که از همین مدل خریداری کردن نظرشونو بگن و خیال منو راحتر کنن

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره عزیز تمام سی‌پی‌یوهای تری مشخصات کامل روش چاپ شده و این دلیل بر دست دوم بودنشون نیست

لینک به دیدگاه

من الان بازش کردم  و بدون اینکه دستم روی سی پی یو بذارم این شکلی بووووود

چرا اینقدر کثیفه ؟؟؟؟؟

انگار استفاده شده

IMG_0155.JPG

IMG_0156.JPG

در 8 دقیقه قبل، Ehsan_PCI گفته است :

مشکلی نداره عزیز تمام سی‌پی‌یوهای تری مشخصات کامل روش چاپ شده و این دلیل بر دست دوم بودنشون نیست

عکس جدید ک فرستادم رو میشه یه نظر روش بدین

واقعا ناراحتم اگه دسته دوم باشه

ویرایش شده توسط samannaseri
لینک به دیدگاه

دوست عزیز پردازنده tray تست ازش گرفته میشه ببینن سالم هست یا خرابه شما که اینقد وسواس داشتی چرا پردازنده tray خریدی از اول

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

دوست عزیز پردازنده tray تست ازش گرفته میشه ببینن سالم هست یا خرابه شما که اینقد وسواس داشتی چرا پردازنده tray خریدی از اول

دوست من اطلاع نداشتم که تست میگیرن قبلش

از نظر مالی واقعا نمیتونستم باکس خریداری کنم  اینم با کلی اینور اونر کردن جور کزدم پولشو

نصبش میکنم و تست میگیرم امیدوارم همه چی اوکیه باشه

لینک به دیدگاه

داداش کلا پردازنه که روش زده confidential یعنی نمونه تست و نهایی نشده. این اصلا ربطی به tray بودن و نبودن نداره. پردازنده باکس و تری هیچ فرقی باهم نداره نوشته هاش.

لینک به دیدگاه

شما یه نگاهی به لینک زیر بندازید ...

مربوط به آگهی فروش سی پی یو های رایزن وارداتی در سایت پرشین تولز هست که عکس چند نمونه سی پی یو های تری وارداتی رو نشون میده و مثل سی پی یو شما همین بسته بندی رو داره

https://forum.persiantools.com/threads/پیش-فروش-cpu-های-ryzen-نسل-1،-2-و-3.963461/

بنظر من که سی پی یو شما هیچ مشکلی نداره و نو هست و با خیال راحت نصب کنید و لذتش رو ببرید ( وقتی نصب کردید از طریق برنامه CPU Z مشخصاتش رو کنترل کنید )

photo_2020-07-06_11-35-17.jpg

photo_2020-07-06_11-35-11.jpg

ویرایش شده توسط saeedx
لینک به دیدگاه

منم 9100f خریدم فقط به پایه ها نگاه کردم تمیز هست یا نه بعد زدم جا  زیاد حساس نشید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amir44 گفته است :

با سلام

برای بحث دست دوم هم واقعیت اینه که نمی شه 100% مطمئن بود. شما ظاهرش رو دقیق نگاه کنن ببین جای خراش یا اثر نصب کولر روش هست یا نه. البته زیاد سخت نگیر، پردازنده چیزی نیست که نو  و دست دوم فرق خاصی بکنه اگه درست کار کنه مشکلی نیست. مگه اینکه خیلی قدیمی باشه و بعد سال ها خمیر زیر ihs خشک بشه که برای این پردازنده که جدیده این احتمال نیست.

یعنی این سی پی یو قبلا داده بودن به یه یوتبر یا یه شرکت اونا ازش استفاده کردن؟ 

پس نمیتونیم بهش بگیم نو. 

من میگم چرا خمیر روی سی پی یو هستا

در اصل لیون کامپیوتر حق نداشت این سی پی یو رو بفرسته 

ویرایش شده توسط Hossein-
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Hossein- گفته است :

پس نمیتونیم بهش بگیم نو. 

احتمالا اشتباه نقل قول کردین. من راجب عکس اول گفتم که خود ایشون هم گفتن که مال خودش نیست و از اینترنت گرفته. اون مدل از cpu ها که روش confidential نوشته شده نسخه های اختصاصی هستن. البته ممکنه طرف اونو فروخته باشه.

این که روش خمیر باشه خب یکم جای شک داره، چون معمولا برای تست یه هیت سینک کوچیک روش قرار می دن و کم پیش میاد که کسی به خودش دردسر بده و خمیر بزنه. برای همین احتمال دست دوم بودن هست ولی بازم چندان مهم نیست. کلا به نظر من پردازنده اگه مثل همین 9900k جدید باشه، به شرط اینکه تست بشه و مشابه بنچ مارک ها جواب بده مشکلی نداره. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

اگه امکان تعویض داره تعویض کن

اگر امکانش نیست سخت‌نگیر. CPU قطعه (سگ جونیه) 😁 دسته دوم هم باشه مشکل خاصی پیش نمی‌یاد. ولی خب نتیجه رو اینجا به اشتراک بذار که تونستی عوض کنی یا نه

تجربیات مهمه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hossein- گفته است :

پس نمیتونیم بهش بگیم نو. 

نه برادر داره میگه این نوع سی پی یو به یوتوبر ها داده میشه که بررسی بشن نه اینکه همین قطعه ای که شما خریدین تست شده باشه

ضمنا فرضا دست دوم هم باشه بنظرم هیچ اهمیتی نداره که البته دست دوم نیست

لینک به دیدگاه

جلل خالق 

حالا امیدواریم دست دو نباشه تو این موقعیت واقعا جای ناراحتی داره جنس دسته دوم برسه دست مشتری 

لینک به دیدگاه

تمامی تری‌های موجود در ایران که فروخته میشه دست دو هستش و اکثرا از رو سیستم از پیش‌آماده باز شده.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

تمامی تری‌های موجود در ایران که فروخته میشه دست دو هستش و اکثرا از رو سیستم از پیش‌آماده باز شده.

میتونم بپرسم رو چه مبنایی این حرف رو میزنین؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، samannaseri گفته است :

انگار استفاده شده

بله، پردازنده های تری تست میشن قبل از رسیدن به دست شما، چون گارانتی ندارن.

چه در داخل ایران و چه در خارج ایران، چون هیچ رقمه اینتل مسئولیتش رو قبول نمیکنه، معمولا قبل از چرخیدن بین هر دستی یه دور تست میشن.

عزیز بندازید رو سیستم خیرش رو ببینید انشاالله، یا سالمه یا سالم نیست دیگه. سی پی یو تری همینه، قرار نیست رو پیشونیش نوشته باشن "تری"، برخلاف باکس که قشنگ رو پیشونیش نوشتن "باکس"

مقایسه باکس و تری اصلا کار درستی نیست، یه کم توقعاتتون رو باید بیارید پایین از پردازنده تری.

من فکر میکنم باکس استوک رو اگه از فروشنده مطمئن بخره آدم، راحت تر از تری هست. میگم مطمئن چون دیدم که تری هارو به صورت زیرزمینی پکیج میکنن و به قیمت باکس میفروشن ...

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

چه در داخل ایران و چه در خارج ایران، چون هیچ رقمه اینتل مسئولیتش رو قبول نمیکنه، معمولا قبل از چرخیدن بین هر دستی یه دور تست میشن.

عزیز بندازید رو سیستم خیرش رو ببینید انشاالله، یا سالمه یا سالم نیست دیگه. سی پی یو تری همینه، قرار نیست رو پیشونیش نوشته باشن "تری"، برخلاف باکس که قشنگ رو پیشونیش نوشتن "باکس"

مقایسه باکس و تری اصلا کار درستی نیست، یه کم توقعاتتون رو باید بیارید پایین از پردازنده تری.

من فکر میکنم باکس استوک رو اگه از فروشنده مطمئن بخره آدم، راحت تر از تری هست. میگم مطمئن چون دیدم که تری هارو به صورت زیرزمینی پکیج میکنن و به قیمت باکس میفروشن ...

تری ها گارانتی یک ساله دارن از شرکت OEM.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

پردازنده شما اصلی هست، اون تصاویری که از سطح اینترنت درج کردین مربوط به پیش از رونمایی رسمی پردازنده هاست. اونها رو برای بنچمارک و بررسی دست افراد خبره سخت‌افزار، شرکت‌های تولید کننده مادربرد و ...، بنچمارکر یا گیمر و استریمر خاص میدن، بدون درج نام و کد پردازنده، نام این پردازنده ها در ویندوز و نرم افزارهای شناسایی قطعات مثل CPU-Z و حتی Bios یا نمایش داده نمیشه نمیشه یا به صورت intel 000 یا همچین مواردی شناسایی میشه. چرا؟ چون اصولا برای فروش نیستن و فقط جهت تست و بررسی و امکان سنجی هستن. حالا اینکه اون اشخاص سوءاستفاده میکنن و توی علی‌بابا و فروشگاه های این‌چنینی برای فروش میذارن دیگه به خودشون مربوط هست. تصویر پیوست رو نگاه کنید براتون مشخص میشه جریان چیه...

در خصوص خرید خودتون خیالتون راحت، استفاده کنید، تری‌ها بسته به نوع فروش یا فروشگاه ممکنه یک روز مهلت تست داشته باشن، البته تمام پردازنده‌های تری تست میشن و کثیفی روی پردازنده به همین دلیل هست. جای نگرانی نیست، هیچ فروشگاه معتبری پردازنده کارکرده رو جای نو به مشتری نمیده...

به سلامتی استفاده کنید و لذت ببرید

Intel-Comet-Lake-S-10900KF-CPUZ.jpg

لینک به دیدگاه

عزیزم زیاد حساسیت به خرج نده.استفاده کن از پردازنده.مطمئن باش که سالمه.پردازنده چیزی نیست که خراب بشه به سادگی.

لینک به دیدگاه

در در 26 مرداد 1399 در 21:48، amir44 گفته است :

احتمالا اشتباه نقل قول کردین. من راجب عکس اول گفتم که خود ایشون هم گفتن که مال خودش نیست و از اینترنت گرفته. اون مدل از cpu ها که روش confidential نوشته شده نسخه های اختصاصی هستن. البته ممکنه طرف اونو فروخته باشه.

این که روش خمیر باشه خب یکم جای شک داره، چون معمولا برای تست یه هیت سینک کوچیک روش قرار می دن و کم پیش میاد که کسی به خودش دردسر بده و خمیر بزنه. برای همین احتمال دست دوم بودن هست ولی بازم چندان مهم نیست. کلا به نظر من پردازنده اگه مثل همین 9900k جدید باشه، به شرط اینکه تست بشه و مشابه بنچ مارک ها جواب بده مشکلی نداره. 

سلام دوست عزیز

با چه برانامه هایی باید تست بگیرم و اینکه شرایط تست چطور باشه که مشابه تست های مبنا در بیاد

یعنی شما میگین اگه تست بگیرم مثلا توی تست ها نمره کمتری بگیره نشونه دوسته دوم بودنه ؟؟؟

در در 26 مرداد 1399 در 22:05، Masoudk96 گفته است :

اگه امکان تعویض داره تعویض کن

اگر امکانش نیست سخت‌نگیر. CPU قطعه (سگ جونیه) 😁 دسته دوم هم باشه مشکل خاصی پیش نمی‌یاد. ولی خب نتیجه رو اینجا به اشتراک بذار که تونستی عوض کنی یا نه

تجربیات مهمه

والا نمیدونم چکار کنم تازه دیشب همه قطعاتم جور شد و تا صبح داشتم اسمبل میکردم

الان چطور تست کنم که خیالم راحت بشه

در در 27 مرداد 1399 در 00:24، ali_8114 گفته است :

ممنونم از توضیحاتتون ولی واقعا پول باکس نداشتم و ریسک خرید تری رو به جون خریدم

حالا ببینم بعد از تست چه میشه نتیجه

در در 27 مرداد 1399 در 02:16، EHSANRF گفته است :

سلام دوست عزیز

پردازنده شما اصلی هست، اون تصاویری که از سطح اینترنت درج کردین مربوط به پیش از رونمایی رسمی پردازنده هاست. اونها رو برای بنچمارک و بررسی دست افراد خبره سخت‌افزار، شرکت‌های تولید کننده مادربرد و ...، بنچمارکر یا گیمر و استریمر خاص میدن، بدون درج نام و کد پردازنده، نام این پردازنده ها در ویندوز و نرم افزارهای شناسایی قطعات مثل CPU-Z و حتی Bios یا نمایش داده نمیشه نمیشه یا به صورت intel 000 یا همچین مواردی شناسایی میشه. چرا؟ چون اصولا برای فروش نیستن و فقط جهت تست و بررسی و امکان سنجی هستن. حالا اینکه اون اشخاص سوءاستفاده میکنن و توی علی‌بابا و فروشگاه های این‌چنینی برای فروش میذارن دیگه به خودشون مربوط هست. تصویر پیوست رو نگاه کنید براتون مشخص میشه جریان چیه...

در خصوص خرید خودتون خیالتون راحت، استفاده کنید، تری‌ها بسته به نوع فروش یا فروشگاه ممکنه یک روز مهلت تست داشته باشن، البته تمام پردازنده‌های تری تست میشن و کثیفی روی پردازنده به همین دلیل هست. جای نگرانی نیست، هیچ فروشگاه معتبری پردازنده کارکرده رو جای نو به مشتری نمیده...

به سلامتی استفاده کنید و لذت ببرید

Intel-Comet-Lake-S-10900KF-CPUZ.jpg

ممنون عزیز بابت توضیحات

الان متوجه شدم که تفاوتی ندارن ولی خب یکم ناراحت شده بودم که چرا به اینصورت هست

امروز تست میگیریم ببینم نتیجه چطوره میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...