رفتن به مطلب

افزایش رم گرافیک مجتمع پردازنده Ryzen 5 3400G

Recommended Posts

سلام دوستان😉

من یک پردازنده Ryzen 3400G دارم.

همون جور که از حرف G معلومه، این پردازنده دارای گرافیک مجتمع AMD Radeon VEGA11 هست. میزان رم این گرافیک مجتمع، 2 گیگابایت هست. طبق تصویر زیر هم، تا 9 گیگابایت می تونه افزایش پیدا کنه. (کادر آبی)

Untitled.thumb.png.b0c8e227b18ffdf699bd1b72a26d23e2.png 

من روی سیستم 16گیگابایت رم دارم که درحال حاضر ۲گیگ از این مقدار برای گرافیک مجتمع هستش(یعنی من فقط از ۱۴گیگ رم میتونم استفاده کنم).

حالا من میخوام مقدار ۲گیگ رو به ۴گیگ افزایش بدم (چون توی خیلی از گیم ها مقدار 2گیگ رم گرافیکی خیلی کمه⁦☹️⁩)

کسی میدونه چطوری میشه این کار رو انجام داد؟ 

ویرایش شده توسط mobin.br
لینک به دیدگاه

همونطوری که می بینید زیرش نوشته 7 گیگ Shared Memory  می تونه استفاده کنه که با همون 2 گیگ میشه مجموعا 9 گیگ. تا جایی که من می دونم تو خود بازی ها بصورت پیش فرض اینکار انجام میشه اگر نیاز به حافظه گرافیکی بیشتری باشه ولی چون حافظه اختصاصی خود جی پی یو نیست و سرعت به مراتب کمتری نسبت به مموری اختصاصی گرافیک داره، نمی تونه همون کارایی رو بده و به همین خاطر سرعت انتقال دیتا و فریم دهی جالبی نداره . پس اگه به دنبال فریم و کیفیت بالاتر هستید، دنبال یه گرافیک جدا و با حافظه مثلا 6-8 گیگ باشید.

ویرایش شده توسط Games_OD
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mobin.br گفته است :

سلام دوستان😉

من یک پردازنده Ryzen 3400G دارم.

همون جور که از حرف G معلومه، این پردازنده دارای گرافیک مجتمع AMD Radeon VEGA11 هست. میزان رم این گرافیک مجتمع، 2 گیگابایت هست. طبق تصویر زیر هم، تا 9 گیگابایت می تونه افزایش پیدا کنه. (کادر آبی)

Untitled.thumb.png.b0c8e227b18ffdf699bd1b72a26d23e2.png 

من روی سیستم 16گیگابایت رم دارم که درحال حاضر ۲گیگ از این مقدار برای گرافیک مجتمع هستش(یعنی من فقط از ۱۴گیگ رم میتونم استفاده کنم).

حالا من میخوام مقدار ۲گیگ رو به ۴گیگ افزایش بدم (چون توی خیلی از گیم ها مقدار 2گیگ رم گرافیکی خیلی کمه⁦☹️⁩)

کسی میدونه چطوری میشه این کار رو انجام داد؟ 

سلام

مقدار حافظه گرافیک مجتمع داخل تنظیمات بایوس تعیین میشه و حداکثر 2 گیگ و در چند مدل خاص 3 گیگ حداکثر میشه اختصاص داد.

لینک به دیدگاه

سلام

قدرت گرافیک این چیپست بین 1030 و 1050 قرار میگیره که هر دو 2 گیگ هستند .

بهترین رزولیشن برای این پردازنده HD و تنظیمات متوسط هستش و در این حالت رم 2 گیگ مشکل خیلی جدی محسوب نمیشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...