رفتن به مطلب

پین پاور کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت عزیزان انجمن

پاور کیس بنده فقط یک عدد 8 پین داره ولی گرافیکم یه 8 پین میخوره و یه دونه هم 6 پین

حالا فقط با 8 پین کار کنه گرافیک مشکل پیدا نمی کنه ؟

photo_۲۰۲۰-۰۸-۱۸_۱۱-۳۸-۳۰.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تصویری میگیرد پس درسته؟ گیم چی؟ پرفرمنس کافی و معقوله؟

اگر پاورتون گم نام باشه ممکنه کانکتور ذوب کنید یا پاورتون آتیش بگیره اگه توی لود ببرید.

ولی اگه پدر مادر داره پاورتون در خوش بینانه ترین حالت عمر قطعات حتی مادربرد رو کاهش میده. گرافیک و پاور  که بماند. اصلا گیریم بلو اسکرین هم نداشته باشید.

معمولا وقتی روی پاوری یک 8 پین میزارن، لطف کردن یک هشت پین گذاشتن! چون اون پاور طراحی نشده تا گرافیک های غیر رفرنس رو پاسخ گو باشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه براتون مقدوره تو اولین فرصت پاورتون رو عوض کنید

کار پر ریسکی دارین انجام میدین

لینک به دیدگاه

با درود

کارتتون کارت سری 500 سفایر هست درسته؟

خیر اگه کارت سری 500 سفایر هست مشکلی نیست اگر 8 پین به تنهایی استفاده کنید، طبق اعلام خود شرکت سفایر 6 پین اضافه (آپشنال) رو برای اورکلاک های سنگین قرار داده که برق کم نیاد وگرنه طبق اعلام خودش 8 پین کافی هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 32 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

خیر اگه کارت سری 500 سفایر هست مشکلی نیست اگر 8 پین به تنهایی استفاده کنید، طبق اعلام خود شرکت سفایر 6 پین اضافه (آپشنال) رو برای اورکلاک های سنگین قرار داده که برق کم نیاد وگرنه طبق اعلام خودش 8 پین کافی هستش

من پیج 580ـش رو نگاه کردم ولی اشاره ای به آپشنال بودن 6 پین نشده بود.

لینک یا عکس لطف میکنید؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

من پیج 580ـش رو نگاه کردم ولی اشاره ای به آپشنال بودن 6 پین نشده بود.

لینک یا عکس لطف میکنید؟

https://amp.reddit.com/r/Amd/comments/6dvm5f/rx580_8pin_or_68pin/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

کامنت ردیت آخه؟ 🙄

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

کامنت ردیت آخه؟ 🙄

من هم مثل شما نتونستم مجدد داخل سایت آپشنال بودن 6 پین رو پیدا کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 40 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

من هم مثل شما نتونستم مجدد داخل سایت آپشنال بودن 6 پین رو پیدا کنم

میگم یه وقتایی پیش میاد که کاربرا به مشکل میخورن و به سازنده فیدبک میرسه. خودشون اصلاح میکنن این موارد رو روی وبسایت. چون اگه یادتون باشه 480 های رفرنس فقط یه 8 پین داشتن و با بعضی پاورا داستان میشد. حالا مثلا 580 غیر رفرنس که خود GPU ریفرش نسل قبل هست، یعنی کمی بوست هم شده؛ پس حتما برق بیشتری میخواد. حتی روی کاغذ. ریسکه خدایی با یه 8 پین درایو کردنش مخصوصا وقتی کانکتور دومی سازنده قرار داده.

این دوستمون باید در سریع ترین زمان ممکن پاور رو ارتقا بدن. شما در نظر بگیر پاور 400 وات استاندارد هست تو بازار که یک 8 پین داره. ولی واقعا آدم میاد 580ـی گیگابایتی که فقط یک 8 پین هم داره باهاش درایو کنه؟ نمیکنه دیگه. 1660 شاید ولی 580 نه. من حدسمه که ظرفیت پاورشون هم کمه این دوستمون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

تصویری میگیرد پس درسته؟ گیم چی؟ پرفرمنس کافی و معقوله؟

اگر پاورتون گم نام باشه ممکنه کانکتور ذوب کنید یا پاورتون آتیش بگیره اگه توی لود ببرید.

ولی اگه پدر مادر داره پاورتون در خوش بینانه ترین حالت عمر قطعات حتی مادربرد رو کاهش میده. گرافیک و پاور  که بماند. اصلا گیریم بلو اسکرین هم نداشته باشید.

معمولا وقتی روی پاوری یک 8 پین میزارن، لطف کردن یک هشت پین گذاشتن! چون اون پاور طراحی نشده تا گرافیک های غیر رفرنس رو پاسخ گو باشه.

بله تصویر میگیرم

ولی مثلا توی تست فورمارک هنگ می کنه سیستم

پاورم ۴۸۰ گرین هست

دیدم اینطوره فعلا فقط باهاش ویندوز کار می کنم تا پاور جدید بخرم

پس کار پر ریسکی هست

در 14 ساعت قبل، samannaseri گفته است :

دوست عزیز اگه براتون مقدوره تو اولین فرصت پاورتون رو عوض کنید

کار پر ریسکی دارین انجام میدین

درسته مرسی

در 14 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

درود عزیز

بله سافایر نیترو پلاس rx 580 مدل ۴ گیگ هستش

پاورم ۴۸۰ واته

اگه اینطوره پاورو عوض نکنم

البته بگم توی تست فورمارک هنگ میکنه سیستم

فکر‌کنم کم میاره پاور

در 12 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

میگم یه وقتایی پیش میاد که کاربرا به مشکل میخورن و به سازنده فیدبک میرسه. خودشون اصلاح میکنن این موارد رو روی وبسایت. چون اگه یادتون باشه 480 های رفرنس فقط یه 8 پین داشتن و با بعضی پاورا داستان میشد. حالا مثلا 580 غیر رفرنس که خود GPU ریفرش نسل قبل هست، یعنی کمی بوست هم شده؛ پس حتما برق بیشتری میخواد. حتی روی کاغذ. ریسکه خدایی با یه 8 پین درایو کردنش مخصوصا وقتی کانکتور دومی سازنده قرار داده.

این دوستمون باید در سریع ترین زمان ممکن پاور رو ارتقا بدن. شما در نظر بگیر پاور 400 وات استاندارد هست تو بازار که یک 8 پین داره. ولی واقعا آدم میاد 580ـی گیگابایتی که فقط یک 8 پین هم داره باهاش درایو کنه؟ نمیکنه دیگه. 1660 شاید ولی 580 نه. من حدسمه که ظرفیت پاورشون هم کمه این دوستمون.

پاورو دیگه عوض می کنم حتما

میگم که توی تست فورمارک هنگ میکنه سیستم و مجبور میشم ریست کنم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، PowerElectron گفته است :

پاورو دیگه عوض می کنم حتما

میگم که توی تست فورمارک هنگ میکنه سیستم و مجبور میشم ریست کنم

با این شرایط  فورمارک هم گرفتی 🥴  نکن گلم نکن

تو این اوضاع گرونی میزنی 4 قلم دیگه هم نابود میکنی

حتما به فکر پاور باش گلم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

چون اگه یادتون باشه 480 های رفرنس فقط یه 8 پین داشتن و با بعضی پاورا داستان میشد. حالا مثلا 580 غیر رفرنس که خود GPU ریفرش نسل قبل هست، یعنی کمی بوست هم شده؛ پس حتما برق بیشتری میخواد. حتی روی کاغذ. ریسکه خدایی با یه 8 پین درایو کردنش مخصوصا وقتی کانکتور دومی سازنده قرار داده.

سلام ایمان جان

سری 480 رفرنس 6 پین میخوردن که به دلیل مشکلات پیش امده از قبیل برق اضافه درگاه مادربرد، توی نسخه های کاستوم 8 پین کردن مثلا کارت مرحوم خودم msi rx 480 gaming فقط یه 8 پین میخورد اما معمولا کارتهای سافایر برق بیشتری مصرف میکنن به خاطر بوست بالاتر و باز گذاشتن دست کاربر در اورکلاک

در جواب استارتر هم به هیچ عنوان اینکارو نکنید و حتما پاور استاندار سرحال با کابلهای مورد نیاز تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

مشکل کارت های ۴۸۰ ریفرنس کانکتور ۶ پین بود که amd با درایور تنها مشکلشو برطرف کرد من ولی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد. به قول محاسبات ۷۵ وات که از PCIE حدود ۱۵۰ واتم از ۸ پین این دوتا خودشون از مصرف ۱۸۰ واتی کارت خیلی بیشترن!

در 2 ساعت قبل، PowerElectron گفته است :

درود عزیز

بله سافایر نیترو پلاس rx 580 مدل ۴ گیگ هستش

پاورم ۴۸۰ واته

اگه اینطوره پاورو عوض نکنم

البته بگم توی تست فورمارک هنگ میکنه سیستم

فکر‌کنم کم میاره پاور

بنظر مشکل از جای دیگه ای باشه. درایور نسخه بتا که تصب نکردید؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ران کردن فورمارک با این شرایط جسارت نشه حماقت محض هست چون فورمارک بیشترین فشار ممکن رو به کارت میاره و بیشترین مصرف کارت با این تست مشاهده میشه عکس مدل 8 گیگ رو بنچمارکش رو می گذارم

اما اینکه شما می تونی از این کارت با 1 8 پین استفاده کنی بله میشه کارت RX 580 STRIX TOP خودم فقط 1 8 پین داره اونم مدل 8 گیگ سافایر علنا این 6 پین رو نمایشی اضافه کرده چون کارتای پولاریس توان اورکلاک خاصی ندارن و نکته تلخ تر اینه که باید اندرولت هم بشن که اینکار مصرف رو میاره پایین برای بهینه سازی مصرف برق و دما

پیشنهاد شخصیم اینه 50 میلی ولت از ولتاژ گرافیک کم کنید و با همین پاور به راحتی می تونید استفاده کنید دلیلی نداره1 میلیون الکی هزینه کنید وقتی با کمی توییک میشه از همین سیستم با همین شرایط استفاده کرد

power_maximum.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، samannaseri گفته است :

با این شرایط  فورمارک هم گرفتی 🥴  نکن گلم نکن

تو این اوضاع گرونی میزنی 4 قلم دیگه هم نابود میکنی

حتما به فکر پاور باش گلم

خخخ
خودمم با فورمارک هنگ کردم
عرض سرد از پیشونیم سرازیر شد یهو

در 8 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

مشکل کارت های ۴۸۰ ریفرنس کانکتور ۶ پین بود که amd با درایور تنها مشکلشو برطرف کرد من ولی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد. به قول محاسبات ۷۵ وات که از PCIE حدود ۱۵۰ واتم از ۸ پین این دوتا خودشون از مصرف ۱۸۰ واتی کارت خیلی بیشترن!

بنظر مشکل از جای دیگه ای باشه. درایور نسخه بتا که تصب نکردید؟

نه سخه بتا نصب نکردم

در 8 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

درود دوست عزیز ران کردن فورمارک با این شرایط جسارت نشه حماقت محض هست چون فورمارک بیشترین فشار ممکن رو به کارت میاره و بیشترین مصرف کارت با این تست مشاهده میشه عکس مدل 8 گیگ رو بنچمارکش رو می گذارم

اما اینکه شما می تونی از این کارت با 1 8 پین استفاده کنی بله میشه کارت RX 580 STRIX TOP خودم فقط 1 8 پین داره اونم مدل 8 گیگ سافایر علنا این 6 پین رو نمایشی اضافه کرده چون کارتای پولاریس توان اورکلاک خاصی ندارن و نکته تلخ تر اینه که باید اندرولت هم بشن که اینکار مصرف رو میاره پایین برای بهینه سازی مصرف برق و دما

پیشنهاد شخصیم اینه 50 میلی ولت از ولتاژ گرافیک کم کنید و با همین پاور به راحتی می تونید استفاده کنید دلیلی نداره1 میلیون الکی هزینه کنید وقتی با کمی توییک میشه از همین سیستم با همین شرایط استفاده کرد

power_maximum.png

درود
بله حق با شماست واقعا حماقت بوده
این 50 میلی ولت که گفتید کم کنم با نرم افزار افتربورنر کم کنم دیگه ؟ بعد میشه با فورمارک تست بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، PowerElectron گفته است :

درود
بله حق با شماست واقعا حماقت بوده
این 50 میلی ولت که گفتید کم کنم با نرم افزار افتربورنر کم کنم دیگه ؟ بعد میشه با فورمارک تست بگیرم ؟

خیر نیازی به برنامه افتربرنر هم نیست صرفا در درایور ادرنالین سربرگ پرفورمنس کلیک کنید بعد برید سربرگ تیونینگ اونجا منوال قرار بدید تنظیمات رو و STATE 7 رو روی 1100 قرار بدید و سیو کنید عکس تنظیمات خودم رو قرار میدم کمکتون کنه

دوست عزیز کلا فورمارک رو فراموش کن این برنامه به کارت اسیب میزنه من که پاور 1200 واتم دارم این برنامه رو اجرا نمی کنم شما اگر می خوای بنچمارک از کارتت بگیری برنامه 3DMARK استاندارد هست از بازی هم می تونی استفاده کنی

PIC.PNG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

خیر نیازی به برنامه افتربرنر هم نیست صرفا در درایور ادرنالین سربرگ پرفورمنس کلیک کنید بعد برید سربرگ تیونینگ اونجا منوال قرار بدید تنظیمات رو و STATE 7 رو روی 1100 قرار بدید و سیو کنید عکس تنظیمات خودم رو قرار میدم کمکتون کنه

دوست عزیز کلا فورمارک رو فراموش کن این برنامه به کارت اسیب میزنه من که پاور 1200 واتم دارم این برنامه رو اجرا نمی کنم شما اگر می خوای بنچمارک از کارتت بگیری برنامه 3DMARK استاندارد هست از بازی هم می تونی استفاده کنی

PIC.PNG

مرسی

من ولتاژ رو بیارم پایین و بعد با 3dmark تست بگیرم؟

یه موقع کارت نسوزه؟

خود برنامه 3dmark هوشمندانه عمل می کنه ؟ مثلا توان خوب نرسه به کارت خودش قطع کنه؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، PowerElectron گفته است :

مرسی

من ولتاژ رو بیارم پایین و بعد با 3dmark تست بگیرم؟

یه موقع کارت نسوزه؟

خود برنامه 3dmark هوشمندانه عمل می کنه ؟ مثلا توان خوب نرسه به کارت خودش قطع کنه؟

خیر دوست عزیز قرار نیست کار خفنی انجام بشه که بسوزه

مصرف کارت حدود 40 تا 50 وات کم میشه و میاد در محدوده مناسب پاور شما که فقط 1 8 پین داره

اگر قرار بود کارت بسوزه به دلیل کمبود توان با تست فورمارک می سوخت نگران نباشید

چیزی به اسم هوشمندانه نداریم صرفا با این اندرولت 1 8 پین برای شما کفایت می کنه و هر بازی و برنامه ای رو میشه کامل اجرا کرد

لینک به دیدگاه

پیامارو نخوندم مدل گراف و پاور رو بگین .

میشه از تبدیل مولکس به pcie استفاده کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...