رفتن به مطلب

مشکل نصب evo 860 در لپ تاب

Recommended Posts

سلام وقت بخیر دوستان من یک عدد ssd evo 860 گرفتم لپ تاب من n552vw جایگزین هارد قبلی کردم ولی وصل که میکنم نه بایوس بالا میاد نه ویندوز ولی با تبدیل نصب میکنم یا به pc براحتی بالا میاد صفر هستش ssd چکار باید بکنم دوستان؟

ویرایش شده توسط Sezar & sanaz
لینک به دیدگاه

در در 3 شهریور 1399 در 23:42، Sezar & sanaz گفته است :

سلام وقت بخیر دوستان من یک عدد ssd evo 860 گرفتم لپ تاب من n552vw جایگزین هارد قبلی کردم ولی وصل که میکنم نه بایوس بالا میاد نه ویندوز ولی با تبدیل نصب میکنم یا به pc براحتی بالا میاد صفر هستش ssd چکار باید بکنم دوستان؟

رابط 860 evo که ساتا هست

مگه میشه ساپورت نکنه

نامه ایسوس  برای nvme و پورت m2 هست.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، amir_amd گفته است :

رابط 860 evo که ساتا هست

مگه میشه ساپورت نکنه

نامه ایسوس  برای nvme و پورت m2 هست.

دوست من

بنده نامه ای که زدم از evo 860 سوال کردم این جواب دادن خودشونم میدونن جواب نمیده اینم در فروم خارجی این مدل یک ترا نمیخونه در آپدیت بایوس جدید این لپ تاب

کلیک کن

لینک به دیدگاه

سی دی رام رو در بیار بعد با یک کدی هارد ssd رو وصل کن ببین توی این حالت شناساییش میکنه؟

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، hassanshaikhi گفته است :

سی دی رام رو در بیار بعد با یک کدی هارد ssd رو وصل کن ببین توی این حالت شناساییش میکنه؟

سلام رفتم خریدم ۶۳ت شد وصل کردم بازم تا وصل میکنی فریز میشه اصلا این لپ تاب بهش نمیسازه دوتا فروم دیگه پیدا کردم همین مشکل منو داشتن متاسفانه.. 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Sezar & sanaz گفته است :

دوست من

بنده نامه ای که زدم از evo 860 سوال کردم این جواب دادن خودشونم میدونن جواب نمیده اینم در فروم خارجی این مدل یک ترا نمیخونه در آپدیت بایوس جدید این لپ تاب

کلیک کن

حجم SSD شما 1 ترا هست ؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amir_amd گفته است :

حجم SSD شما 1 ترا هست ؟

بله درست 

15989778209052377233993820776343.jpg

15989777996418352400052677421882.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...