رفتن به مطلب

(Help)سیستم سیمولیتینگ و رندر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیزم- متاسفانه من به دلیل مشکل شدید مالی و گرانی های افسار گسیخته با زحمت تونستم 15 میلیون کنار بزارم برای سیستم . من زمینه کاری و درخواست هام رو میگم - ممنون میشم شما منت بزارید سر این برادر کوچکتون و راهنماییش کنید .

- زمینه کاری - در مورد شبیه سازی های جلوه های ویژه اععم از مایعات و دود و آتش و شبیه سازی های پروسژوال و تخریب و .... است که در نرم افزار هودینی انجام میشه که طبعا پرداز ش ها پردازش های سنگینی هست .

- رندرینگ - فعلا به دلیل کمبود بودجه میخوام کارت گرافیک ارزان ببندم و بیشتر هزینه رو روی سی پی یو متمرکز کنم و رندرینگ رو هم سی پی یو بیس انجام بدم تا بعدا پول دستم بیاد و کارت گرافیک خوبی بخرم - چون عملا رندرینگ جی پی یو بیس خیلی صرفه زمانی داره اگر کارت گرافیک خوب باشه.

این ها زمینه کاری بود - حالا چیزهایی که در سر دارم .

- بیشتر سرمایه میخوام بره رو مادربرد و سی پی یو و (احتمالا پاور هم باید برای ارتقا در آینده خوب باشه درسته ؟) - مادربرد برای اینکه بعدا بتونم قطعات رو راحت تر ارتقا بدم و سی پی یو برای اینکه بتونم پردازش های خیلی سنگین شبیه سازیم رو انجام بدم.

- به نظرتون موردی نداره از خیر  اس اس دی بگذرم  تا هزینه کاهش پیدا کنه ؟ از چه چیزهای دیگه میشه گذشت فعلا تا هزینه پایین بیاد ؟

-سیستم شاید 1 یا 2 یا حتی سه شب روشن بمونه پس واتر کولینگ میخواد درسته ؟

----

خلاصه با این موارد  و خواسته ها و انتظارات تا سقف 15 میلیون تومن چه مشخصاتی رو پیشنهاد می کنید ؟

(خیلی برام مهمه سیستم در آینده به جدیدترین قطعات موجود قابل ارتقا باشه - حتی cpu به جدیدترین نسل خودش در حال حاضر (اگر امکانش هست))

ویرایش شده توسط mo-hammad
لینک به دیدگاه

خب من تو همه زمینه ها نمیتونم کمک کنم ولی چون کارم مث خودته چندتا تجربه بهت بگم.

ssd واجبه.

اگه چندروز سیستم روشنه اتفاقا خنک کنده بادی قوی ببند دوام و عمرش بنظرم بیشتره. من خودم یه واترکولرو سر زیاد روشن گذاشتن سیستم سوزوندم.

من یه ssd هم سر رفتن چندباره ی برق سوزوندم پس مخصوصا اگه میخوای سیستمو چندروز روشن بذاری ups هم بسیار واجبه.

نکته ی بعدی تو بحث سیمولیشن بنظرم رمه. با cpu پایین تر شاید کارهات کمی کند شه ولی اگه رم کم بیاد عموما کلا برنامه میترکه میپره بیرون

ویرایش شده توسط alireza fattahi
لینک به دیدگاه

سلام علیکم

بسته به نیاز شما این ترکیب قطعات رو پیشنهاد میدم: i5 9400f و gtx 1650/1650s که هم گرافیک خوبی داره و هم پردازنده 6 هسته ای. هم برای پردازش جلوه های ویژه مناسبه، و هم برای پردازش های cpu محور

قیمت ها هم اینطوری میشه:

9400f و مادربورد b450 تقریبا 5 تومن، 16 گیگ رم 1.5 میلیون، پاور 480 گرین 1 تومن تقریبا، بین 1 تا 1.5 ذخیره سازی (هم هارد و هم ssd)، بین 5 تا 6 تومن گرافیک 1650 یا 1650 سوپر، با کیس و یه کم هواخور همون 14-15 تومن میشه.

توصیه من به شما اینه که حتما از ssd استفاده کنید چون بعدا پشیمون میشید! تاثیرش توی سیستم های ورک استیشن خیلی بیشتر از اونی هست که فکر میکنید.

در مورد خنک کننده، واترکولر مناسب سیستم رندرینگ نیست. چون سیستم مداوم روشنه، دمای مایع داخل کولر بالا میره و توان خنک کنندگیش در عرض ساعت های طولانی استفاده کم میشه. پیشنهاد من ایرکولره، ولی با چه قیمت هایی ... کولر 300 هزار تومنی شده یه تومن. توصیه میکنم این مورد رو به علت استهلاک نداشتن (مس و آلومینیوم که مستهلک نمیشه)، دست دوم خریداری کنید. اما چون بودجه شما محدود هست، اگه دیدید با قطعاتی که خدمتتون عرض کردم جور درنمیان، میتونید خنک کننده رو بعدا خریداری کنید و از فن اصلی اینتل استفاده کنید و فعلا، فقط به خرید کیس خوب با تهویه مناسب و افزودن تعدادی فن، بسنده کنید چون بازم کافیه (9400f پردازنده داغ و پرمصرفی نیست). البته این موضوع، مستلزم اینه که پردازنده «باکس» خریداری کنید. پردازنده های بدون باکس «تری» ارزونتر هستن، ولی خنک کننده اورجینال ندارن ... اگه خواستید، میتونید پردازنده تری بخرید و روی پولی که سر اختلاف باکس و تری ذخیره میکنید، یه مقدار بزارید و یک عدد «نوتوس 400» یا ترمالرایت «ترو اسپیریت» خریداری کنید ...

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنون بچه ها - فقط دو تا سوال:

این مادربرد و منبع تغذیه بعدا امکان ارتقا به چه سی پی یو و کارت گرافیکی رو داره در آینده ؟ واینکه آیا اصولا amd واسه این دست کارها مناسب تر نیست ؟

و اینکه ups چی تهیه کنم که مناسب باشه ؟ مارکی و جنس خاص و مدل خاصی  مد نظر هست ؟ و اینکه ups سیستم رو با برق شارژ شده خودش مثلا نهایت تا 20 دقیقه روشن نگه میداره دیگه - خب اگر من اون زمان خواب باشم که بعد 20 دقیقه هم باز برق سیستم قطع میشه ! مگر اینکه بیدار باشم و متوجه رفتن برق بشم و خودم سیستم رو خاموش کنم قبل از اینکه شارژ یو پی اس تموم شه - اینو پرسیدم چون من اطلاعاتم کمه و میخواستم توضیح بفرمایید ممنون

ویرایش شده توسط mo-hammad
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mo-hammad گفته است :

این مادربرد و منبع تغذیه بعدا امکان ارتقا به چه سی پی یو و کارت گرافیکی رو داره در آینده ؟ واینکه آیا اصولا amd واسه این دست کارها مناسب تر نیست ؟

ار لحاظ پتانسیل ارتقا، به خود آینده خیلی بستگی داره که نسل بعدی چی باشه ... ولی خیلی کلا روی ارتقا تو ایران حساب باز نکنید، بنده 3 ساله منتظر یه فرصتم که 6500 رو ارتقا بدم به 6700/7700 سری k ولی متاسفانه من بدو، دلار بدو ... مادربوردم رو هم اون زمان از سری z رده بالا گرفتم که بتونم ارتقا بدم، ولی دستم مونده توی پوست گردو

ببینید amd تو رده های بالا خیلی مناسب تره، ولی تو رده هایی پائین، نه چندان. الان 3400g که در مقابل 9400f اصلا ارزش خرید نداره چون 4 هسته ای هست همچنان، بعدش میشه 3600 که اونم در مقابل 9400f ارزش خرید نداره چون 6 میلیونه! در حالیکه 9400f بین 3 تا 3.5 میلیون قیمت داره. از 3600x به بعد، ارزش خرید پیدا می کنن پردازنده های رایزن در مقابل i7 ها و i9 های اینتل. و اینکه، رایزن متاسفانه بدجور قربانی دلالی شده و قیمتهاش اصلا واقعی نیست تو بازار ... 3200g الان تنها رایزن ارزشمند بازاره به عقیده من، اونم به خاطر گرافیک داخلی vega. بسیار مناسبه برای کسانی که سیستم خانگی میخوان و نیاز به گرافیک مجزا ندارن ...

در مورد ups بنده اطلاعات ندارم متاسفانه، ولی به صرف تجربه، سیستم من اصلا خاموش نمیشه و یه محافظ خوب داره، نوسانات رو میگیره و خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشتم. البته من کرج هستم، و کیفیت برق، شهر به شهر فرق میکنه. مثلا دوستان جنوبی فروم واقعا کلافه هستن از وضعیت خراب برق و اغلب ups دارن. اینکه شاید اصلا نیازی بهش نباشه ...

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

ups من گرینه چندساله دارم اوکیه. یه نیم ساعتی روشن نگه میداره ولی برای اون قضیه که شب خوابی، درواقع موقع رفتن برق هر چندثانیه بوق بلندی میزنه که مطمئن باش بیدار میشی 😆 من هرکاری کردم چیزی پیدا نکردم بشه خاموشش کرد.

فکر کنم این مدلی که من دارم و مدلای بالاتر گزینه هم دارن که موقع رفتن برق سیستمو عادی از ویندوز خاموش کنن و حتی اسکریپتی فایل بچی چیزی اجرا کنن که مثلا برنامه هارو سیو کنه و ببنده و اینا ولی من تاحالا امتحان نکردم

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بچه ها - خیلی لطف کردید . بازم اگر کسی پیشنهادی داشت ممنون میشم مطرح کنه تا درستم توی بررسی و مشورت نهایی باز تر باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...