رفتن به مطلب

کمک برای فروش و یا ارتقا سیستم کامل

ماد مسترز
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید . من تقریبا دوسالی هست که کمی از بازار فروش قطعات دور شدم و قیمت ها اصلا دستم نیست . شدیدا به کمک نیاز دارم حتی اگر هزینه ای باید پرداخت کنم مشکلی نداره فقط کمی عجله داشتم برای این کار . من یک سیستم با مشخصات زیر دارم میخواستم اینارو بدم و بجاش بتونم مادربورد های نسله z370 به بالارو بگیرم . سیستمی که میخوام بگیرم فقط مادربوردش برام مهمه بقیه قطعاتش زیاد مهم نیست بالاترین کیفیت و قدرمتمند باشن . اگر کسی میتونه اینارو قیمت گذاری کنه بفروشه و به جاش قطعاتی که میخوام رو بگیره من همه جوره از خجالتش در میام . مشکلی که هست بنده نمیتونم حتی یک روز هم بدونه سیستم بمونم برای همین باید اینارو بدم درجا قطعات دیگر رو بگیرم. لیست قطعات به این صورت است

سی پی یو : intel core i5 4690
مادربورد : ASrock z97 fatality killer
رم : 2x 8gb ddr3 Gskill ripjaw 2400mhz Cl-11
کولر سی پی یو : Green Glacier 240 Evo
کارت گرافیک : gigabyte gtx 1080- g1 gaming

کارت گرافیک رو دوست نداشتم بفروشم ولی بخاطر اینکه میخوام چیزی اضافه هزینه نکنم مجبورم ففکر کنم گرافیک رو هم بفروشم. دوستان سیستمی که میخوام فقط میخواستم بتونم از مادربوردی استفاده کنم که خروجی ARGB هدر داشته باشه . فقط همینش مهمه بقیه چیزاش مهم نیست . ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

درود. نوع کاربریتون و میزان بودجه (با احتساب فروش قطعات فعلی) رو ذکر کنید تا همه بتونن بهتر راهنمایی کنن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مرسی از پاسخ تون . عرض کردم بنده فقط تنها چیزی که مهمه برام مادربورد هست.... من مادربوردی میخوام که خروجی A-RGB هدر داشته باشه . در مورد بودجه هم خب من کارت گرافیک رو بفروشم فکر کنم بتونم مادربورد با یه CPU معمولی بگیرم . درکل فقط زیبایی قطعات واسم مهمه اصلا قدرت مهم نیست... من قیمت CPU و مادربوردم رو نمیدونم چقدر هست و چند بر میدارن. اگه کسی قیمت گذاری هم کمکم کنه دستش رو میبوسم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...