رفتن به مطلب

کسانی که ویندوز ۱۰ شون خسته هست بیان داخل(آموزش)

silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه چند وقتی دنبال راه های گوناگون بودم که این لگ و هارد ۱۰۰درصد رو برطرف کنم اما بزارید دلیل و منشا اصلی این قضیه رو براتون بگم:

خوده ویندوز۱۰!نمیدونم دلیلش چیه اما سازنده های ویندوز ۱۰انگاری کدی براش ساختن که همینجور براخودش فایلارو جابجا کنه ،فایل های دوبله بسازه ،ساخت temp های زیاد  .....و اینو با ویندوز دفندر و آپدیتو صد ها چرت و پرت اضافی که هیچکس نیازی بشون نداره اما اگه حذفشون کنی سیستم بهم میریزه،اگه غیر فعالشون کنی هم با یه فیچر آپدیت و یا صرفا یه ربستارت باز برمیگرده حالت قبلش،  قاطی کنید ،عین یه چسب دوقلو میچسبه به دیسکه هارد شما و ولش نمیکنه،تعدادی از این آت اشغالای ویندوزو نمیشه غیر فعال کرد اما یه فکری برای بقیش داریم:

۱.غیر فعال کردن آپدیت اتوماتیک از طریق group policy

این قضیه روی ویندوز ۱۰ پرو چواب میده معمولا همه یا پرو دارن یا ltsc :

A.استارت رو باز کنید

B.کلمه ی gpedit.msc رو سرچ و روی group policy editor کلیک کنید لانچ بشه

C.این قسمت رو پیدا کنید:

Computer configurations/Administrative templates/Windows components/Windows update

D.دابل کلیک روی Configure automatic updates بزنید :gpedit-windows-update-settings.thumb.jpg.5e1d47c8fd1e06cd72f1707cc00c30c9.jpg

E.دکمه ی Disable رو بزید :

disable-automatic-updates-gpedit.thumb.jpg.0225c67ae4936b7c8c07ae86780e91d8.jpg

F.بعدش Apply بعدش Ok

حالا خیالمون راحته که وقتی کاربعدیمونو میخایم انجام بدیم ،اپدیت های علکی گند به کارو بار مانزنند!

2.برنامه ی Windows10 SHUTUP

برنامه ی مفید که از اسمشم مشخصه برای خفه خون کردن چیز های مضخرف و بی فایده ی ویندوز ۱۰که کاری جز کشیدن دیتا و خسته کردن هاردتون ندارن.

کارکردن با برنامه خیلی راحته فقط چندتا کلیک میخاد:

A.برنامه رو با administrator باز کنید .

B.برای اجرای تنظیمات برنامه پیشنهاد میده که یه restore point بسازین جهت محکم کاری ،خودشم مسیر میده،اگه وسواس دارید انجام بدید اگرم نه که مهم نیست(بعدا میگم قضیش چه)

C.توی قسمت Actions گزینه ی Choose the recommended settings رو انتخاب کنید 

D.بعد اینکه کارتون تموم شد سیستمو یه ریست بزنید.

خب اون قضیه ای که گفتم اینه که درسته که این برنامه خیلی از چیزای بیخودو غیر فعال میکنه،اما به لطف فیچر آپدیت های ویندوز ،بعد آپدیت،دوباره تنظیمات برمیگرده دیفالت خودشو باید از نو برنامه رو باز کرده و دوباره تنظیمش کنید،که کلا چارتا کلیکه و یدونه ریست

تا اینجا برنامه هایی که روی عملکرد هارد تاثیر دارنو خفه کردیم(البته تعدادی رو هیچ جوره نمیشه مثل ویندوز دیفندر که بعد هر ریست برمیگرده)

۳.دیفرگمنت!

حالا شما میگی که ویندوز که خودش اینو هر روز یا هر چند روز یبار انجام میده چه نیازیه؟

جواب اینجاست که برنامه ی اورجینال ویندوز مثل بقیشون یعنی رایتر دیسک و ویندوز دیفندر چیزای ناقصو بنجلی هستن،و خودم شاهد سیستم خودم هستم که برنامه ی دیفرگ ویندوز خیلی سریع عملیات دیفرگو انجام میده شما هم میگی پس خوبه دیگه تو hd tune که همش سبزه،اینجا هم که سریع دیفرگ میکنه یعنی همه چی خوبه!

اما نه!

برای دیفرگ کردن از یه برنامه ی third party یا مال شرکت دیگه استفاده کنید،این که من استفاده میکنم خوبه:

Auslogics Disk Defrag Pro

فقط دوتا کلیک میخاد برای دیفرگ،عملیاتش طولانی تر مال خوده ویندوزه اما در عوض واقعا دیفرگ میکنه،و تفاوت زیادی رو حس میکنید

سخن آخر:ویندوز ۱۰ و سازندگانش نهایت زور و جون خودشونو میکنن که این حس رو بشما بدن که سیستم شما قدیمی شده و باید چیزای جدید بخرید،اینا همش فن مارکتینک و ایلومنیاتیه :)

کسانی که سیستمشون مشکل داره انجام بدن ایشالا که تا حدودی درست میشه

سعی کنید بعد از چند نصب و حذف برنامه ها یا حداقا هر هفته بایه برنامه درست حسابی هارد ویندوزو دیفرگ کنید.

تشکر از مطالعه شما 

لینک به دیدگاه

سلام، آموزشتون جواب میده، ولی یه کم غیر کاربردیه

بهتر نیست به جای اینکه تلاش کنیم نسخه های عادی 10 رو به ltsc شبیه کنیم و همه چفت و بست های امنیتیش رو باز بزاریم و فیچرهاش رو غیر فعال کنیم، تر و تمیز یه نسخه ltsc بریزیم که کلا فیچر نداره؟ :)))

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

سپاس گزارم آموزش خیلی خوبی بود من  هاردم موقع بوت تا یه نیم ساعتی 100 درصد  بود و ناله می کرد با انجام مراحل خدا روشکر راحت شدم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام، آموزشتون جواب میده، ولی یه کم غیر کاربردیه

بهتر نیست به جای اینکه تلاش کنیم نسخه های عادی 10 رو به ltsc شبیه کنیم و همه چفت و بست های امنیتیش رو باز بزاریم و فیچرهاش رو غیر فعال کنیم، تر و تمیز یه نسخه ltsc بریزیم که کلا فیچر نداره؟ :)))

نسخه ی ltsc دیر به دیر آپدیت میشه الان آخرین نسخش 1809 هست،تنها مشکلش همینه،وگرنه بهترین نسخه هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای غیر فعال کردن ویندوز دیفندر از این برنامه کم حجم استفاده کنید عالی هست

استفاده ازش هیچ پیچیدگی خاصی نداره

EDS Windows10 Tuner

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

درود

اول اینکه گفتم لازمه یه تشکر ویژه از @Silvermanhhh عزیز کنم بابت اینکه زحمت کشیدند تاپیک رو استارت زدن و مطالب رو نوشتن که بسیار هم کاربری بود.

دوم هم یه آپ به تاپیک بدم تا دوستان دیگه هم ببینن و استفاده کنن xD

ویرایش شده توسط Only gamer
لینک به دیدگاه

با سلامی دوباره 

مطلبی که میخام الان بگم شاید فقط ربط به ویندوز نداشته باشه و کلی باشه،ولی در کل برای ویندوز لاکپشتی مثل ۱۰ میتونه بهتر بشه.

این پست مربوط به رم های مشکل دار هست که ممکنه به طور تصادفی ویندوزتون فریز کنه ,موقه نصب یا اجرای برنامه کرش کنه،یا حتی ممکنه bsod هم بشه.

تو این وضعیت که قیمت رم و کلا اجناس سر به فلک کشیده نمیتونی همینطور بگی رم خرابه بندازش بره یکی جدید بخر،ممکنه پول نداشته باشیو مجبور باشی باش کنار بیای...

حالا چطور کنار بیایم؟

همونطور که میدونید رم مثل هارد محل ذخیره سازی نیست،رم مثل حافظه ی انسان هست ،با این تفاوت که بجای قسمت های مختلف مغز که من سردرنمیارم،بجاش مموری آدرس داره،و از آدرس هم منظورم خیییییلی آدرسه،هر کدوم از این آدرس ها خراب بشه،اگه برنامه ای بخاد ازش استفاده کنه کرش میکنه،اگه اطلاعاتی از این آدرس رد و بدل بشه،خراب میشه،اگه ویندوز از این ادرس استفاده کنه و جمعی از آدرس های قبل و بعدش هم خراب باشن،ویندوز فریز میشه یا bsod،خب حالا بگذریم..

یه فلش بالای ۱گیگ آماده کنید،برنامه ی memtest98 رو از اینترنت دانلود کرده و اِکْسْتْرَکْتْ میکنیم،فلش رو به سیستم وصل کرده برنامه رو اجرا میکنیم:

imageusb-step-1-2-3-4.thumb.jpg.cb2a2047854ffc57a9ea264da934aaca.jpg

(عکس از سایت سخت افزار ایران گرفته شده)

همونطور که میبینید،چهار پله هست این راه اندازی :

۱.فلش رو انتخاب کنید

۲.روی write image to usb رو انتخاب کنید

۳.فایل ایمیج اگه اتومات انتخاب نشده،انتخاب کنید(تو خوده پوشه برنامه هست)

۴.روی write کلیک بزنید.

حالا که کار تمام شد شما یه فلش قابل بوت حاوی نرم افزار رو دارید.بزارید به سیستم وصل باشه.

حالا سیستم رو ریستارت کنید،موقه ای که لوگوی مادربورد یا لپتاپ میاد،دکمه del یا esc یا دکمه های f بالای کیبورد رو بزنید تا بره تو تنظیمات بایوس.

برید قسمت بوت,اولویت های بوت رو اولی فلش خودتونو انتخاب کنید،دومی اون چیزی که قبلا اولی بود،بعد تنظیمات رو ذخیره و ریستارت کنید.

حالا وقتی که سیستم اومد بالا بعد باید اتوماتیک بره توی برنامه memtest86 ،بعد خودش شمارش معکوس میزنه که میره برای تست ،همینطور بزارید تا بره روی تست،از اینجا گوشیتونو بیارید دوربینو باز کنید،بزارید تست اول و دوم رو رد کنه،از تست سوم هرجا ارور جدید دیدید عکس بگیرید که نیوفته پشت بقیه ارور ها از دستتون دربره ،اینجوری:(این رم خودمه)

IMG_20200930_045432.thumb.jpg.17a9c5179f88fd7d0b51fdd6d4a07fdc.jpg

حالا وقتی مطمئن شدید که تمام ارور ها رو عکس گرفتید،یا یادداشت کردید،دکمه ی esc رو بزنید،فلشو دربیارید و با دکمه ی کیس سیستمو ریستارت کنید بزارید بیاد بالا.

حالا قسمت مهم اینجاست،سیستم های که رم ecc دار دارن خودشون اتومات قسمت های بد رم رو جداسازی میکنن و نیازی به دستی کار کردن نیست،اما برای رم های معمولی باید دستی این کارو انجام بدید:

حالا شما ادرس ارور هارو که بلدید،میرید توی قسمت سرچ کلمه ی cmd رو وارد و با حالت administrator بازش کنید:

اول این دستور رو به دقت وارد کنید،حواستون به جاخالیا و حروف بزرگ و کوچک و علامت ها باشه:

bcdedit /set {badmemory} badmemoryaccess no

بعدم اینتر میزنیم.

این دستور استفاده از آدرسایی که الان وارد میکنیم رو ممنوع میکنه.

حالا برای آدرس وارد کردن،از اون 9 رقم،باید ۳ رقم آخرش برداشته بشه ،چون که bcd ویندوز بجای تک آدرس از page استفاده میکنه،یعنی اگه شما مثلا ادرس خراب رمتون 0x123456789 باشه،شما برای وارد کردن آدرس باید 0x123456 رو وارد کنید،و اگه مثلا شما دوتا آدرس خراب دارید :

0x123456789

0x123456799

اگه همون  0x123456 رو وارد کنید،از:

0x123456000 تا 0x123456FFF رو وارد لیست سیاه میکنه.

ارقام و حرفای ادرس از یک تا نه ،واز نه به بعد میشه A تا F ,یعنی از یک تا F

خب حالا که قضیه رو فهمیدیم آدرس هارو وارد میکنیم :

مثلا این آدرس ها خرابن:

0x123456789

0x21AD818FF

0xAA54AB453

مینویسیم:

bcdedit /set {badmemory} badmemorylist 0x123456 0x21AD81 0xAA54AB

بعدم اینتر میزنیم،حالا برای اینکه بفهمید آدرس ها درست وارد شدن :

{bcdedit /enum {badmemory

باید لیست آدرسایی که نوشتید بیاد،بعد این کار سیستم رو ریست کنید.

توجه کنید که اگه آدرسی خاستید اضاف کنید باید تمام آدرس های قبلی و جدیدو باهم اضاف کنید ،چون با وارد کردن آدرس جدید قبلی ها از لیست میان بیرون،و همچنین توجه کنید که با هر فیچر آپدیت ویندوز،اگه ویندوز ۱۰ دارید ،کل این تنظیمات پاک میشن و دوباره باید وارد کنید .اگه آدرس زیاد وارد کنید ممکنه با ارور STATUS_BUFFER_TOO_SMALL مواجه بشید که دیگه کاریش نمیشه کرد مگه اینکه از این رم خراب برای سیستم لینوکس استفاده کنید که با برنامه Badram کارتون راه بیوفته.غیر این کاری از دستتون برنمیاد.

امیدوارم که به کارتون بیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...