رفتن به مطلب

فروش فوق العاده گیم های pc و xbox به قیمت خوب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنده كه به Xbox كارى ندارم فقد عنوانهاى Pc بدردم ميخوره كه قيمتتون هم خيلى مناسبه ولى يه مشكل وجود داره اينجا (تو شهرمون) بازيهاى PC رو 1000 تومن ميفروشن والبته زياد بخرى بزور يه تخفيفى هم بهت ميدن من اگه از شما بخرم بازم كلى هزينه ارسال بهش ميخوره وزنش هم بالاست طبق معمول خيلى بد شد... فقط ميتونم بگم موفق باشى...

لینک به دیدگاه

بنده كه به Xbox كارى ندارم فقد عنوانهاى Pc بدردم ميخوره كه قيمتتون هم خيلى مناسبه ولى يه مشكل وجود داره اينجا (تو شهرمون) بازيهاى PC رو 1000 تومن ميفروشن والبته زياد بخرى بزور يه تخفيفى هم بهت ميدن من اگه از شما بخرم بازم كلى هزينه ارسال بهش ميخوره وزنش هم بالاست طبق معمول خيلى بد شد... فقط ميتونم بگم موفق باشى...

دقیقا مشکل من هم همینه . چون مشهد هستم عزیز

لینک به دیدگاه

فدای شما عزیز . تو کرج پی سی 1500 هست و ایکس باکس به 2500 رسیده . گیم ها هم قابل شما رو نداره . هدیه قبول میکنید تقدیمتون کنم . راستش منم هیچ سودی روش نمیگیرم . بابت حساب از کسی این گیم هارو ازش میگیرم تا بتونم تصویه حساب کنم همین :p

لینک به دیدگاه

دقیقا مشکل من هم همینه . چون مشهد هستم عزیز

حق داری دوست عزیز . متاسفانه الان هزینه پست هم که بالا رفته و واسه کسایی که تعداد پایین بخوان واقعا نمیصرفه . در ضمن قابل شما رو هم نداره . پیشکش کنم واستون

لینک به دیدگاه

عزیز تمامی عناوین xbox و pc برای همین دوماه گذشته رو میخوام به همراه لیبل و کاور همکار هستم

لطفا لیست بدید و بگید چندتا میشن + قیمت همکار

تمام عناوین بروز رو میخوام مثه مکس پین

بنده تهران هستم

ممنون

لینک به دیدگاه

عزیز تمامی عناوین xbox و pc برای همین دوماه گذشته رو میخوام به همراه لیبل و کاور همکار هستم

لطفا لیست بدید و بگید چندتا میشن + قیمت همکار

تمام عناوین بروز رو میخوام مثه مکس پین

بنده تهران هستم

ممنون

سلام

عزیز بنده تولید کننده نیستم و نمیدونم تو 2 ماه گذشته چه گیم هایی اومده خودتون تو لیست کلی زحمت انتخاب رو بکشید . خود کارها لیبل و کاور مناسب دارن ولی آرشیو لیبل و کاور جدا جهت تولید ندارم متاسفانه . سایتهای زیادی به صورت مجانی هست که میتونید لیبل و کاور بگیرید . اگر خواستید میتونم آمارشو واست در بیارم که کارت راه بیوفته . گیم های آخری داخل پاکتشون پوستر گیم هم به صورت اشانتیون موجوده . لیست کامل بازیهای lt3 هم به این صورت هستش

kinect

rise of nightmares

star wars

winter stars

nicktoons MLB

alvin and the chipmunks

ancient combat

top gun hard lock

ghost recon (future solder) + kinect

sniper elite v2

prototype 2

fifa 12

battleship

warriors orochi 3

max pane 3

the king of fighters XIII

silent hill downpour

witcher 2

resident evil ( operation raccoon city)

galactic racing

fallout new vegas

MUD Motor

need for speed run

call of duty MW3

pes 2012

asuras wrath

fifa street

silent hill collection HD

batman arkham city

ninja 3

syndicate

street fighter X tekken

soul calibur V

grand slam TENNIS 2

mortal kombat ( komplete edition )

reckoning

binary domain

assassins creed brotherhood

devil may cry HD collection

darkness II

blade of time

mass effect 3

battlefield 3

call of duty black ops

storm

dirt 3

gears of war 3

assassins creed revelations

rayman origins

ssx

ufc undisputed 3

assault horizon

توضیحات :

این بازیها واسه تقریبا 4 ماه پیش تا الان هستن . بازی ghost recon (future solder) هم به صورت kinect میشه بازی کرد .

این لیست کلی که البته تو صفحه اول هم موجوده

http://www.akserver.ir/do.php?filename=13356070761.xls

قیمت هم بستگی به تعداد انتخابیتون داره . شما لطف کنید گیم های مدنظرتون رو لیست کنید تا قیمت رو براتون مشخص کنم عزیز

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز ولی اینجوری من نمیخوام من مثلا از هر بازی 5تا میخوام با کاور و لیبل آماده که بدم مشتری

جایی سراغ نداری؟

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز ولی اینجوری من نمیخوام من مثلا از هر بازی 5تا میخوام با کاور و لیبل آماده که بدم مشتری

جایی سراغ نداری؟

بازیهای جدید رو هر کدوم چند تا موجود دارم مشکلی از این بابت نیست . شما لیست بده ببینم از هر کدوم چند تا موجوده بهتون خبر بدم

لینک به دیدگاه

عزیز فعلا مکس پین 3 رو میخوام هم برا پی سی هم ایکس باکس هرکدوم 5تا

mass effect 3

عزیز لیستتو نمیتونی کامل تر کنی؟مثلا تعداد دی وی دی رو بگی

راستی برا پی سی هم دی وی دی ناین میخوام بهتر فروش میره

همین مکس پین 4تا ناینه؟

لینک به دیدگاه

عزیز اگه تعداد پایین میخواید نه برای بنده میصرفه نه برای شما . من فروش xbox روی تعداد رو گذاشتم 820 در صورتی که دیسک خامش این قیمت هستش . خرید مغازه داری که 2500 داره میفروشه 1100 تا 1200 هستش . شما که اینکاره اید میدونید .

بعضی از بازیها دی وی دی 9 هم موجود هست . ولی بیشترشون 4/5 هستش . عزیز هر وقت به تعداد خواستی بهم پیغام بده چون به خاطر 10 عنوان گیم تا پست نمیتونم برم متاسفانه .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

تا حدود چند حلقه رو ميتونيد از طريق پست ارسال كنيد (حداقل)

هزينه پست چطورى ميشه؟

لینک به دیدگاه

تا حدود چند حلقه رو ميتونيد از طريق پست ارسال كنيد (حداقل)

هزينه پست چطورى ميشه؟

سلام عزیز

راستش نمیدونم تا چه مقدار میشه با پست فرستاد . بنده برای یکی از دوستان گل این سایت حدود 61 عنوان xbox فرستادم فکر میکنم زنجان بود هزینه پست شد 6000 یا 6500 یه همچین چیزایی دقیق خاطرم نیست

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...