رفتن به مطلب

خریدار مادربردچیپست Z270

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان گل

خریدار برد با چیپست Z270 هستم . مدل های گیمینگ و حرفه ای باشه در اولویت هست نبود هم فقط دقت بفرمایید حتما جعبه و پنل داشته باشه مهم نیست برای ماین استفاده شده یا خیر .گارانتی داشته باشه یا خیر .قیمت مناسب باشه فقط و قطعه سالم و تر و تمیز .

بزرگوارانی که امتیاز ندارن و یا امتیازشون پایین هست با عرض شرمندگی اگر اول امکان ارسال دارند در خدمتشون هستم.

لطفا در صورت موجودی قیمت و شرایط مورد نظرتون رو در پی وی  اعلام بفرمایید.

ویرایش شده توسط silentoff
لینک به دیدگاه

همچنان خریدارم سری های گیمینگ از هر برندی در اولیت هست.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، silentoff گفته است :

trident z rgb

سلام تایمینگ خاصشو دارم  3200   cl14   2x8

5تومن

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، 7alireza7 گفته است :

سلام تایمینگ خاصشو دارم  3200   cl14   2x8

5تومن

سلام ممنونم تایمینگش برام مهم نیست برعکسش باشه خوبه اگر بالاتر از مدل معمولیش هم باشه ارزونتر باشه.همچنان خریدارم

لینک به دیدگاه

سلام 

رم 16 گیگ DDR4 8*2 ، باس 3000 CL16 مدل تریدنت Z RGB با پک - کارکرده    قیمت = 2390 

باندل بنده هم توی مشخصاتم هست

جعبه و متعلقات تکمیل. گارانتی تمام شده

قیمت مدنظرتون رو بفرمایید تا برسی کنم

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است :

سلام 

رم 16 گیگ DDR4 8*2 ، باس 3000 CL16 مدل تریدنت Z RGB با پک - کارکرده    قیمت = 2390 

باندل بنده هم توی مشخصاتم هست

جعبه و متعلقات تکمیل. گارانتی تمام شده

قیمت مدنظرتون رو بفرمایید تا برسی کنم

درود بزرگوار در تلگرام پیام دادیم بهم.انشالله مورد مناسبتری پیدا نشد مزاحمتون میشم. 

همچنان خریدار برد z270 رم rgb ذکر شده خوش قیمت هستم

در 30 دقیقه قبل، Ho3iN_ گفته است :

Asus z170 pro gaming موجود...میشه اپگریدش کرد نسل 9هم ساپورت کنه

قیمت 2500

سلام تشکر بزرگوار بیشتر چیپ z270 مد نظرم هست و قیمت مناسبتر اگر پیدا بشه.بله همه چیپ های h110 تا z270  رو بنده خودم مود بایوس میکنم و بصورت تخصصی ایزوله سی پی یو اگر نیاز باشه.

ویرایش شده توسط silentoff
لینک به دیدگاه

سلام یک عدد مادربرد و یک جفت رم از @YMCMB1824  یک جفت رم از کاربر عزیز @PcGame2020 خریداری شد.

همچنان خریدار برد با چیپست Z270 متعلقات تکمیل و قیمت مناسب .بعضی از دوستان قیمت فضایی میدن .قیمت مناسب تا انشالله معامله کنیم.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 21 شهریور 1399 در 18:17، silentoff گفته است :

درود بزرگوار در تلگرام پیام دادیم بهم.انشالله مورد مناسبتری پیدا نشد مزاحمتون میشم. 

همچنان خریدار برد z270 رم rgb ذکر شده خوش قیمت هستم

سلام تشکر بزرگوار بیشتر چیپ z270 مد نظرم هست و قیمت مناسبتر اگر پیدا بشه.بله همه چیپ های h110 تا z270  رو بنده خودم مود بایوس میکنم و بصورت تخصصی ایزوله سی پی یو اگر نیاز باشه.

یکعدد مادربرد از @Trickster خریداری شده منتظر ارسال ایشون هستم.همچنان خریدار برد Z270 سری های ماکسیموس یا گیمینگ Msi و Gigabyte هستم پنل و جعبه و متعلقات تکمیل باشه فقط.گارانتی مهم نیست.میزار ن کارکرد هم مهن نیست سالم و تر و تمیز باشه.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام.یه ماکسیموس IX Code Z270 ایسوس موجوده ولی نو و آکبند هس با متعلقات و هرچی که باید داشته باشه هس همراهش

خودِ لیون هم الان زده 4.250 قیمت ما هم 4 تومنه 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...