رفتن به مطلب

مشاوره برای تغییر ISP (اینترنت ADSL)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان اهل فن.

بنده ساکن مازندران هستم و مشخصا سمت چالوس. حدودا 2 الی 3 سالی میشه که مشتری پارس‌آنلاین (یا همون پارس‌آفلاین!) بودم و این چند ماه اخیر حقیقتا عمر منو مورد عنایت قرار دادند. اولش با افزایش پینگ شروع شد و جدیدا هم از ساعت 12 1 شب به بعد هر نیم ساعت قطع می‌شه. اینستاگرام رو اصلا نمی‌تونه باز کنه و هزار و یک مشکل دیگه. تصمیم گرفتم کوچ کنم به سمت یک ISP دیگه. سمت ما دو تا گزینه هست: 1. شاتل 2. دیده‌بان نت. کافوی سمت ما مسی هست و کشش خط هم بیشتر از 4 مگ نیست (برای پارس‌آفلاین که اینطوری بود، نمی‌دونم برای ISPهای دیگه همینه یا نه)

سوال من از دوستان اینه که با توجه به شرایط گفته شده، پیشنهاد می‌دید بنده به سمت کدوم ISP کوچ کنم؟ اگر تجربه‌ای از این دو تا ISP که نام بردم دارید بهم بگید، در خصوص سرویس‌دهی، میزان قطعی و .... یا اگر ISP دیگه‌ای می‌شناسید که در محدوده ما سرویس‌دهی می‌کنه و از این دو تا بهتره، بهم معرفی کنید.

نوع کاربری بنده: گیم آنلاین (دوتا2 بیشتر، ممکنه جدیدا سمت یه سری گیم‌های دیگه مثل Wow هم برم) . دانلود خاصی ندارم. مشتری کم‌مصرفی هستم در کل.

لینک به دیدگاه

من شاتل دارم و سرویس کاهش پینگ رو بگید فعال کنن پینگش بد نیست (توی تهران)

ولی بعضی وقتا تایم اوت میده توی نیم ساعت هی تایم اوت میده که درست میشه بعدش

سرعتش محدوده بخاطر کابل کشی ما

سرویس های متنوعی هم داره هم کم حجم ارزون هم پر حجم مناسب

من ماهی 184 بین الملل با شبانه میگیرم+گیمینگ سرعت 4 الی 6 متغیر ماهی 80 هزارتومان با مالیات

لینک به دیدگاه

دیده بان نت تعرفه‌هاش خیلی خوبه و از لحاظ کیفیت فرقی نداره با بقیه شرکتها. ضمننا نت ایران مثل هندونه سربسته هستش معلوم نیست کیفیت سرویسش چطور باشه.

لینک به دیدگاه

سلام شرمنده بنده هم یک سوالی داشتم 

ساکن مازندران هستم اینترنتم اسیاتکه چند وقته قطع وصلی داره پیگیری ثبت کردم گفتن مشکل از سمت ما نیست سر خط چک کردم متوجه شدم سیم انگار برق دار اگه اشتباه نکنم همین باعث قطعه وصلی و مشکل تو بازی های انلاین میشه 

میخوام بدونم میشه برای این مشکل از مخابرات درخواست پیگیری کرد ؟ اصلا مخابرات دنبال اینجور مشکلات میره ؟

یا راهی هست من بتونم برقدار بودن سیم تلفن درست کنم قبلا زیاد شدید نبود اما جدیدا انگار انقدر جریان الکتریسیته قویه وقتی دست میزنم انگار دستم خشک میشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

دیده بان نت تعرفه‌هاش خیلی خوبه و از لحاظ کیفیت فرقی نداره با بقیه شرکتها.

اینطور که من شنیدم، دیده‌بان‌نت تازه اومده و ظاهر همه کاراش از طریق سایتش انجام می‌شه و دفتر دستکی نداره. یه مقداری اعتماد ندارم بهش. شما چند وقته دارید ازش سرویس می‌گیرید؟ و کدوم شهر هستید؟ پینگتون چطوره؟

در 3 ساعت قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

میخوام بدونم میشه برای این مشکل از مخابرات درخواست پیگیری کرد ؟ اصلا مخابرات دنبال اینجور مشکلات میره ؟

باید یه سیم‌بان مخابرات بیاد براتون کاراشو انجام بده. بهترین راه اینه که برید منطقه مخابراتیتون و از یکیشون بخواید بعد ساعت اداری (۴ به بعد) بیاد خونتون و یه پولی هم بهش بدید. در حالت عادی یا انجام نمی‌دن یا دایورت می‌کنن

لینک به دیدگاه

استان گلستان شاتل دارم 4.2.2.4 همیشه 85 تا 95 نوسان داره تو وارزون اسکواد مشکل دارن جز من😅

البته این اینترنت خوب هم هفت خان داشت تا بهش برسم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Sandor گفته است :

اینطور که من شنیدم، دیده‌بان‌نت تازه اومده و ظاهر همه کاراش از طریق سایتش انجام می‌شه و دفتر دستکی نداره. یه مقداری اعتماد ندارم بهش. شما چند وقته دارید ازش سرویس می‌گیرید؟ و کدوم شهر هستید؟ پینگتون چطوره؟

باید یه سیم‌بان مخابرات بیاد براتون کاراشو انجام بده. بهترین راه اینه که برید منطقه مخابراتیتون و از یکیشون بخواید بعد ساعت اداری (۴ به بعد) بیاد خونتون و یه پولی هم بهش بدید. در حالت عادی یا انجام نمی‌دن یا دایورت می‌کنن

من تقریبا دو سالی هست دیده بان نت دارم

و پینگم تقریبا از همه دوستانم بهتره تو بازی ها همیشه کمترین پینگ برای من بود.

درباره مخابرات یه ذره توضیح میدین دقیقا باید چیکار کنم؟ من میرم اصلا سیم بانی وجود نداره چهار تا خانوم نشستن درباره مشکل سیم هم حرف میزنی میگن به ما ربطی نداره با شماره خرابی تلفن ثابت تماس بگیرین

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

من تقریبا دو سالی هست دیده بان نت دارم

و پینگم تقریبا از همه دوستانم بهتره تو بازی ها همیشه کمترین پینگ برای من بود.

یه توضیحی در خصوص پشتیبانیشون میدی؟ چند روزه خط رو رانژه کردن؟ قطعی نداری؟

در 5 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

من میرم اصلا سیم بانی وجود نداره چهار تا خانوم نشستن درباره مشکل سیم هم حرف میزنی میگن به ما ربطی نداره با شماره خرابی تلفن ثابت تماس بگیرین

این خانم‌ها بخش امور مشترکین هستند. شما باید بری بخش هوایی. حتی شده با مسئولش چک و چونه بزنی، شماره یه سیم‌بان رو پیدا کنی. یا اصلا بری پیش رئیس. معمولا وقت صحبت میده. شما هم فقط سوال داری که یه سیم‌بان در اختیارت بذارن. بگو هزینه‌اشو میدم.

اگه برات سواله که اینا رو از کجا می‌دونم، من دو ماه کارآموزی مخابرات بودم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sandor گفته است :

یه توضیحی در خصوص پشتیبانیشون میدی؟ چند روزه خط رو رانژه کردن؟ قطعی نداری؟

این خانم‌ها بخش امور مشترکین هستند. شما باید بری بخش هوایی. حتی شده با مسئولش چک و چونه بزنی، شماره یه سیم‌بان رو پیدا کنی. یا اصلا بری پیش رئیس. معمولا وقت صحبت میده. شما هم فقط سوال داری که یه سیم‌بان در اختیارت بذارن. بگو هزینه‌اشو میدم.

اگه برات سواله که اینا رو از کجا می‌دونم، من دو ماه کارآموزی مخابرات بودم

پشتیبانیشون به طور کلی خوبه چه از نظر پاسخگویی و رفع مشکلات و چه از نظر سرعت الان من سرویس 8 مگ خریدم ولی برام رو 12 ست کردن و سرعت واقعی دریافتیم 10 هست

درباره رانژه کردن حقیقتا یادم نمیاد چقدر بود ولی میدونم طولانی نبود

قطعی راستشو بخوام بگم دارم

تقریبا هفته ای یکبار قطعی دارم ( یکبارش هم تو تاپیک سرعت کاربران لیون کامپیوتر گذاشتم) ولی ربطی به دیده بان نت نداره و مشکل از مخابرات منطقه و نویز وحشتناک زیادم هست.

این بخش هوایی ساختمون جدایی هست؟ چون تا جایی که یادم میاد اونجا فقط یه طبقه بود و همون چندتا خانم بودن

این بخش هوایی کجاس معمولا؟

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

این بخش هوایی کجاس معمولا؟

ساختمونش جدا نیست. بخشش جداست. اتاقش جداست

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Sandor گفته است :

ساختمونش جدا نیست. بخشش جداست. اتاقش جداست

سلام

شما که کارآموزی رفتید می پرسم

یک خطی SNR ش بد نیست ولی به خاطر زیاد شدن CRC داخل مودم اینترنتش ناپایدار هست علتش چیه؟

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...