رفتن به مطلب

مشاوره خرید میکروفن

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

برادرم معلمه و میخواد فیلم تدریس بگیره از روی صفحه کامیپوتر با برنامه snagit که با هدست من تست کردیم کیفیت صدا پایینه و به درد نمیخوره

یه میکروفن خوب و با کیفیت پیشنهاد بدید برای اینکار ، بودجه هم کمه دنبال ارزونترین مدل با کارایی و کیفیت مناسب هستیم

لینک به دیدگاه

به عنوان یه توصیه رایگان پیشنهاد میکنم برنامه RTX VOICE رو امتحان کنین

تاثیرش عین معجزه میمونه

من خودم یه میکروفون نسبتا با کیفیت دارم ولی کیفیتش به حد  استودیویی رسید با این نرم افزار

به راحتی با یه میکروفون عادی ( فرضا یه هندزفری خوب و اورجینال) در ترکیب این نرم افزار به راحتی بتونین صدای مورد نیاز برای کلاس تدریس رو تامین کنین چون این کلاس ها بدیهتا به استاندارد های استودیویی نیاز ندارن

البته که شاید براتون جالب باشه من امروز کلاسای شبکه آموزش رو دیدم و دقیقا برای همین موضوع بهش گوش کردم متوجه نویز تو صدای مدرس شدم پس اصلا سخت نگیرین

RTX Voice معجزه میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

به عنوان یه توصیه رایگان پیشنهاد میکنم برنامه RTX VOICE رو امتحان کنین

تاثیرش عین معجزه میمونه

من خودم یه میکروفون نسبتا با کیفیت دارم ولی کیفیتش به حد  استودیویی رسید با این نرم افزار

به راحتی با یه میکروفون عادی ( فرضا یه هندزفری خوب و اورجینال) در ترکیب این نرم افزار به راحتی بتونین صدای مورد نیاز برای کلاس تدریس رو تامین کنین چون این کلاس ها بدیهتا به استاندارد های استودیویی نیاز ندارن

البته که شاید براتون جالب باشه من امروز کلاسای شبکه آموزش رو دیدم و دقیقا برای همین موضوع بهش گوش کردم متوجه نویز تو صدای مدرس شدم پس اصلا سخت نگیرین

RTX Voice معجزه میکنه

ممنون از پیشنهادت

با کارت خودم سازگاری داره ؟ (gtx 1660ti) و این برنامه کیفیت صدای خروجی افزایش میده ؟ یا کار snagit هم میتونه انجام بده

---------------

دوستان دیگه پیشنهادی ندارن ؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ممنون از پیشنهادت

با کارت خودم سازگاری داره ؟ (gtx 1660ti) و این برنامه کیفیت صدای خروجی افزایش میده ؟ یا کار snagit هم میتونه انجام بده

---------------

دوستان دیگه پیشنهادی ندارن ؟

بله مشکلی با کارتتون نداره

اگر هم احیانا حین نصب به مشکل خوردین اطلاع بدین میگم چیکار کنین

( این برنامه ربطی به برنامه هایی مثل اسنگیت نداره و به عنوان یه واسطه بین میکروفون و سیستم شما عمل میکنه صدا از میکروفون وارد نرم افزار میشه ، نرم افزار ویرایش های لازم رو به طور ریل تایم اعمال میکنه و بعد صدا به سیستم میرسه)

این کیفیت صدا رو به معنای تخصصی افزایش نمیده

بلکه میاد با استفاده از توان پردازش فوق العاده کارت گرافیک در ترکیب با هوش مصنوعی تمام نویز های محیط رو به طور کامل حذف میکنه طبق تست شخصی خودم از نویز های آزار دهنده که به دلایل متعدد تو میکروفون های ارزون قیمت وجود دارن حذف میشن تا حتی صدای جاربروقی که تو فاصله نیم متری شما با نهایت قدرت داره کار میکنه به طوری که شما میتونین از اسپیکر سیستم موزیک گوش کنین و همزمان از طریق میکروفون صحبت کنین بدون اینکه ذره ای از صدای موزیک تو فایل ضبط شده شما وجود داشته باشه

اینو حتما باید تست کنین خودتون شخصا تا به قدرتش پی ببرین

تمام صداها به طور کامل و بدون مشکل حذف میشن و نتیجه نهایی میکروفون ارزون قیمت و معمولی شما یه صدای کاملا شفاف و واضح و بدون هیچ گونه نویزی هست

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

بله مشکلی با کارتتون نداره

اگر هم احیانا حین نصب به مشکل خوردین اطلاع بدین میگم چیکار کنین

( این برنامه ربطی به برنامه هایی مثل اسنگیت نداره و به عنوان یه واسطه بین میکروفون و سیستم شما عمل میکنه صدا از میکروفون وارد نرم افزار میشه ، نرم افزار ویرایش های لازم رو به طور ریل تایم اعمال میکنه و بعد صدا به سیستم میرسه)

این کیفیت صدا رو به معنای تخصصی افزایش نمیده

بلکه میاد با استفاده از توان پردازش فوق العاده کارت گرافیک در ترکیب با هوش مصنوعی تمام نویز های محیط رو به طور کامل حذف میکنه طبق تست شخصی خودم از نویز های آزار دهنده که به دلایل متعدد تو میکروفون های ارزون قیمت وجود دارن حذف میشن تا حتی صدای جاربروقی که تو فاصله نیم متری شما با نهایت قدرت داره کار میکنه به طوری که شما میتونین از اسپیکر سیستم موزیک گوش کنین و همزمان از طریق میکروفون صحبت کنین بدون اینکه ذره ای از صدای موزیک تو فایل ضبط شده شما وجود داشته باشه

اینو حتما باید تست کنین خودتون شخصا تا به قدرتش پی ببرین

تمام صداها به طور کامل و بدون مشکل حذف میشن و نتیجه نهایی میکروفون ارزون قیمت و معمولی شما یه صدای کاملا شفاف و واضح و بدون هیچ گونه نویزی هست

ممنون از توضیحات

متاسفانه کیفیت میکروفن هدست پایینه و توی بازی هم کیفیت مطلوبی نداره و حساسیتشو توی کارت صدا افزایش دادیم که بهتر شد

با همین هدست ضبط کردیم که حدودا یک سوم کیفیت فایلهای معمولی داره و شنونده باید ولومشو تا خرخره بزاره ته تا قابل فهم و شنیدن باشه که دانش آموزان معمولا با گوشی نگاه میکنن و اسپیکرهای گوشی ضعیفتر از پی سی هست

دنبال یه میکروفن ارزون قیمت با کیفیت مناسب هستیم و از اونجایی که خودم میخوام براش تهیه کنم بودجه مهمه از 300 تا یک میلیون میتونم هزینه کنم به طبع هر چی ارزونتر بهتر ولی کیفیت مهمتره 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

برادرم معلمه و میخواد فیلم تدریس بگیره از روی صفحه کامیپوتر با برنامه snagit که با هدست من تست کردیم کیفیت صدا پایینه و به درد نمیخوره

یه میکروفن خوب و با کیفیت پیشنهاد بدید برای اینکار ، بودجه هم کمه دنبال ارزونترین مدل با کارایی و کیفیت مناسب هستیم

سلام و درود.

من میکروفون قبلیم نابود شد.

الان از دیجی یک میکروفون 41 هزارتومانی رو سفارش دادم. فردا به دستم میرسه براتون نقدشو میزارم.

فکر کنم خوب باشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در در 23 شهریور 1399 در 22:54، Hassan.SK گفته است :

سلام

در در 24 شهریور 1399 در 12:43، HosseinRF گفته است :

الان از دیجی یک میکروفون 41 هزارتومانی رو سفارش دادم. فردا به دستم میرسه براتون نقدشو میزارم.

سلام و درود دوست عزیز،

مدل میکروفنمیکروفون یقه ای اینوی مدل YW-001

فروشگاه: دیجی کالا

فروشنده ی دیجی کالا: ویوان

تاریخ تحویل: امروز

تاریخ ثبت سفارش: دیروز

قیمت نهایی بدون هزینه ارسال : 41 هزار تومان

---

طول کابل میکروفن (با متر اندازه گیری شد.) : 1.5 متر

تست کیفیت صدا :

تست به 2 صورت بدون فوم و با فوم ظبط شده.(متاسفانه اسم دقیق اون فومی که روی میکرفون میزارن رو نمی دونم.😂😅)

منبع تست آهنگ زیبای ( Breaking Benjamin - Dance With The Devil ) هست.

تست با میکرفون با فوم:

تست میکروفون با فوم.m4a

تست با میکروفون بدون فوم:

تست میکروفون بدون فوم.m4a

آهنگ فوق العاده زیبای Breaking Benjamin - Dance With The Devil جهت بررسی کیفیت صدا.(کیفیت آهنگ 320 هست.)

Breaking Benjamin - Dance With The Devil.mp3

---

قضاوت با دوستان اهل فن ، فقط این  نکته رو ذکر کنم بهتره بدون فوم ازش استفاده کنید به دلیل اینکه باید میکروفون رو توی حلقتون بگیرید ولی بدون فوم میتونه دورتر هم باشه.(وقتی داشتم ضبط میکردم ، خیلی این تفاوت معلوم بود. اما توی هردو حالت میکروفون رو نزدیک اسپیکر موبایل و در یک اندازه گذاشتم.)

اینم چند تا عکس برای کامل کردن نقد:

فوم و میکروفون بدون فوم:

631746246_.thumb.jpg.f68bae50e7e03908c8ae637ae0d13360.jpg

میکروفون:

1374674981_.thumb.jpg.1bd851869e7b7b4d85acc14e86aa100a.jpg

---

امیدوارم براتون مفید بوده باشه.

موفق باشید.❤️

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

@HosseinRF

ممنون از شما به نظر میاد کیفیت پایینی داره و به درد تدریس نمیخوره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

❤️

برای سنجش کیفیت میکروفون بهتره با صدای بسیار بسیار آروم صحبت کنید

وقتی با کم ترین میزان صدای خودتون صحبت میکنین

از روی نسبت نویز به صدای شما میشه به کیفیت میکروفون پی برد

برای یه میکروفون رده بالا استودیویی هیج نویزی وجود نداره

و برای یه میکروفون ارزون قیمت صدای شما کلا ضبط نمیشه و تماما نویز هست و سایر میکروفون ها جایی وسط این هستن

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام. بنده هدست h3 gaming گرفتم هم گی مینگ هم میک استودیوی داره رو بوست 20 نویز ندارع

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...