رفتن به مطلب

تنظیمات فن و CPU مادربرد Aorus Z390

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید گرامی/ یک سوال راجع به تنظیمات داخل بایوس(فن و پردازنده) مادربرد Aorus Z390 ProWifi داشتم ممنون میشم اگر اطلاع دارین راهنمایی کنید🙏

👈نکته اول راجع به تنظیمات دور فن ها هستش که من از داخل بایوس قسمت SmartFan5 دور فن ها رو تنظیم کردم متناسب با دمای سیستم و وقتی داخل ویندوز میام گیگابایت یک برنامه SIV هم داخل ویندوز داره که SmartFan5 هم داخل اونجا هست ولی داخل ویندوز تنظیمات برنامه ویندوز رو اعمال میکنه و تنظیماتی که برای فن ها انجام دادم رو انگار نادید میگیره! چون من خودم میخواستم تنظیمات بدون واسطع و مستقیم از بایوس بیاد و داخل ویندوز توسط برنامه ها دستکاری نشه ممنون میشم راهنمایی کنید

👈نکته دوم تنظیمات مربوط به اورکلاکینگ پردازنده هست که داخل بایوس باز هم مثل فن ها گیگابایت تنظیمات وسیع و کاملی گذاشته و پروفایل های پیشفرضی مثل گیمینگ و پیشرفته هم برای اورکلاک پردازنده داخل بایوس هست که خودم تنظیم کردم ولی بازهم داخل ویندوز برنامه گیگابایت EasyTune انگار بازهم تنظمیات خودش رو اعمال میکنه و این دوگانگی تنظیمات فکر کنم خوب نباشه و تعدد تنظیمات (بایوسی و نرم افزاری) فکر کنم بعدا باعث کرش یا فریز بشه! برای این مورد هم راهنمایی بفرمایید

1.PNG

photo_2020-09-15_23-47-46.jpg

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

سلام خدمت اساتید گرامی/ یک سوال راجع به تنظیمات داخل بایوس(فن و پردازنده) مادربرد Aorus Z390 ProWifi داشتم ممنون میشم اگر اطلاع دارین راهنمایی کنید🙏

👈نکته اول راجع به تنظیمات دور فن ها هستش که من از داخل بایوس قسمت SmartFan5 دور فن ها رو تنظیم کردم متناسب با دمای سیستم و وقتی داخل ویندوز میام گیگابایت یک برنامه SIV هم داخل ویندوز داره که SmartFan5 هم داخل اونجا هست ولی داخل ویندوز تنظیمات برنامه ویندوز رو اعمال میکنه و تنظیماتی که برای فن ها انجام دادم رو انگار نادید میگیره! چون من خودم میخواستم تنظیمات بدون واسطع و مستقیم از بایوس بیاد و داخل ویندوز توسط برنامه ها دستکاری نشه ممنون میشم راهنمایی کنید

👈نکته دوم تنظیمات مربوط به اورکلاکینگ پردازنده هست که داخل بایوس باز هم مثل فن ها گیگابایت تنظیمات وسیع و کاملی گذاشته و پروفایل های پیشفرضی مثل گیمینگ و پیشرفته هم برای اورکلاک پردازنده داخل بایوس هست که خودم تنظیم کردم ولی بازهم داخل ویندوز برنامه گیگابایت EasyTune انگار بازهم تنظمیات خودش رو اعمال میکنه و این دوگانگی تنظیمات فکر کنم خوب نباشه و تعدد تنظیمات (بایوسی و نرم افزاری) فکر کنم بعدا باعث کرش یا فریز بشه! برای این مورد هم راهنمایی بفرمایید

سلام

تو برنامه SIV همون تنظیماتی که تو بایوس در نظر گرفتید، اعمال کنید.

برنامه easy tune رو پاک کنید که کاری نداشته باشه. - SIV هم میتونید پاک کنید ولی شاید ابزار مانیتورینگش بدردتون بخوره.

میتونید تمام برنامه و سرویس های مربوط به برنامه های گیگابایت رو هم کلا پاک و غیر فعال کنید و هم چیز رو از طریق بایوس انجام بدید.

برای کنترل و چک دما و فرکانس و ... برنامه های سبک بهتری هستن.

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

تو برنامه SIV همون تنظیماتی که تو بایوس در نظر گرفتید، اعمال کنید.

برنامه easy tune رو پاک کنید که کاری نداشته باشه. - SIV هم میتونید پاک کنید ولی شاید ابزار مانیتورینگش بدردتون بخوره.

میتونید تمام برنامه و سرویس های مربوط به برنامه های گیگابایت رو هم کلا پاک و غیر فعال کنید و هم چیز رو از طریق بایوس انجام بدید.

برای کنترل و چک دما و فرکانس و ... برنامه های سبک بهتری هستن.

پس بهترین راه همون پاک کردن برنامه پیش فرض گیگا هست؟ چون بعضی هاشون قابلیت های مفیدی دارن

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، m2relax گفته است :

پس بهترین راه همون پاک کردن برنامه پیش فرض گیگا هست؟ چون بعضی هاشون قابلیت های مفیدی دارن

بله easy tune پاک بشه بهتره ، دور فن رو میتونید مطابق با بایوس داخل SIV تنظیم کنید.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

بله easy tune پاک بشه بهتره ، دور فن رو میتونید مطابق با بایوس داخل SIV تنظیم کنید.

اگر اشتباه نکنم به این حالت که تنظیمات برنامه میشینه بجای بایوس توی اصطلاح رایج میگن Override Bios Setting / چون سرچ زدم خیلی های دیگه این مشکل رو داشتن

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

اگر اشتباه نکنم به این حالت که تنظیمات برنامه میشینه بجای بایوس توی اصطلاح رایج میگن Override Bios Setting / چون سرچ زدم خیلی های دیگه این مشکل رو داشتن

سلام دوست عزیز منم همین باندل رو دارم و مشکل از بهینه نبودن نرم افزاری این سریه گیگابایت هست

درکل نرم افزار easy tune باگ داره و اطللاعت رو درست نمیده همین طور نرم افزار siv اصلا اطلاعاتش دقیق نیست و باگ داره

برای سی پی یو چه تنظیماتی توی بایوس اعمال کردین ؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

اصولا همه شرکت ها سازنده مادربورد، نرم افزاری رو طراحی کردن که بشه از محیط ویندوز، تغییرات رو اعمال کرد که روی مقادیر تنظیم شده در بایوس هم تغییر بکنه.

ولی کسی که با محیط بایوس آشنا باشه دیگه کاری با این نرم افزار ها هم نداره.

بله از نظر لغوی و معنایی اون عبارت درسته.

لینک به دیدگاه

در در 26 شهریور 1399 در 17:05، samannaseri گفته است :

سلام دوست عزیز منم همین باندل رو دارم و مشکل از بهینه نبودن نرم افزاری این سریه گیگابایت هست

درکل نرم افزار easy tune باگ داره و اطللاعت رو درست نمیده همین طور نرم افزار siv اصلا اطلاعاتش دقیق نیست و باگ داره

والا تنظیمات دیفالت هستش اجازه بدین عکس میگیرم بعد میفرستم براتون

در در 26 شهریور 1399 در 17:05، samannaseri گفته است :

این تنظیمات بایوس خدمت شما/ اگر نکته ای هست که خودتون اعمال کردین و فرق داره بگین.

IMG_20200916_235952.jpg

IMG_20200916_235827.jpg

IMG_20200916_235723.jpg

IMG_20200916_235443.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...