رفتن به مطلب
  • 0

راهنمای خرید گوشی بین 4 تا 5 میلیون

emotion2
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان. حالتون خوبه انشالا؟ 
ازونچایی که اوضاع اقتصادی بازار خوب نیست و روز ب روز داره بدتر میشه قصد خرید یه گوشی میان رده بین 4 تا 5 تومن رو دارم.
چیزایی برام مهمه:‌ اول باطری, فست شارژم باشه ترجیحا.. (چون زیاد با اپلیکشنا کار میکنم و بازی میکنم) دوربینش برام زیاد مهم نیست. سخت افزار قوی داشته باشه و زود داغ و هنگ نکنه... من چند ساله گوشی نتونستم بخرم متاسفانه و آخرین گوشی که داشتم هواوی میت 10 بود.. که واقعا از همه نظر ازش راضی بودم و خیلی دوسش داشتم.. هرچند الان نمیشه دیگه پرچمدار خرید ولی خولب اگه لطف کنید بگین چ گوشیایی مناسب هست تو این رنج ممنون میشم.. 
در آخر اینم بگم که بابام چند وقته xiaomi note 8 خریده و اصلا رابط کاربریشو دوست ندارم.. و با اینکه 2 3 ماهم نیست خریده گاهی اوقات هنگ میکنه و دیر شارژ میشه... اگه مهندسین عزیز راهنمایی کنن سپاسگذار میشم

لینک به دیدگاه

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

سلام دوست عزیز

در مهر 99 من گوشی A11 رو بهتون پیشنهاد میکنم. مشخصاتش رو می تونید اینجا ببینید:

https://vitmob.com/product/گوشی-موبایل-سامسونگ-مدل-galaxy-a11-دو-سیم-کارت-ظ/

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

سلام 

شیائومی گوشی های خوبی داره انصافا و به نسبت قیمت امکانات بهتری میده  

من خودم سری نت  استفاده میکنم و راضیم

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

• 0
در در 30 شهریور 1399 در 06:10، emotion2 گفته است :

سلام دوستان. حالتون خوبه انشالا؟ 
ازونچایی که اوضاع اقتصادی بازار خوب نیست و روز ب روز داره بدتر میشه قصد خرید یه گوشی میان رده بین 4 تا 5 تومن رو دارم.
چیزایی برام مهمه:‌ اول باطری, فست شارژم باشه ترجیحا.. (چون زیاد با اپلیکشنا کار میکنم و بازی میکنم) دوربینش برام زیاد مهم نیست. سخت افزار قوی داشته باشه و زود داغ و هنگ نکنه... من چند ساله گوشی نتونستم بخرم متاسفانه و آخرین گوشی که داشتم هواوی میت 10 بود.. که واقعا از همه نظر ازش راضی بودم و خیلی دوسش داشتم.. هرچند الان نمیشه دیگه پرچمدار خرید ولی خولب اگه لطف کنید بگین چ گوشیایی مناسب هست تو این رنج ممنون میشم.. 
در آخر اینم بگم که بابام چند وقته xiaomi note 8 خریده و اصلا رابط کاربریشو دوست ندارم.. و با اینکه 2 3 ماهم نیست خریده گاهی اوقات هنگ میکنه و دیر شارژ میشه... اگه مهندسین عزیز راهنمایی کنن سپاسگذار میشم

سلام گوشیای شیاومی هنگ و ایناشون بخاطر رامشه ،رام سنگین با نرم افزار های اضافی بدون کاربرد

اگه شیاومی میخری،رام کاستوم باید بزنی...

اگه زبانت خوب باشه تو xda همه آموزش ها و رام هاش هست

لینک به دیدگاه

• 0
در در 19 مهر 1399 در 22:31، Silvermanhhh گفته است :

سلام گوشیای شیاومی هنگ و ایناشون بخاطر رامشه ،رام سنگین با نرم افزار های اضافی بدون کاربرد

اگه شیاومی میخری،رام کاستوم باید بزنی...

اگه زبانت خوب باشه تو xda همه آموزش ها و رام هاش هست

نه متاسفانه زبانم خوب نیست ازین چیزام سر در نمیارم :| گوشی میان رده جز شیاومی چیزی مد نظرتون نیست؟ 

لینک به دیدگاه

• 0

با سلام در حال حاضر اکثر گوشی ها بازار باتری 4000 یا 5000 میلی آمپری دارن  این مدل از شیاومی گزینه خوبی اگر شارژ دهی الویت اول باشه

https://www.mobile.ir/phones/shops-38970-xiaomi-redmi-9.aspx

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...