رفتن به مطلب

اتصال دو سیستم و دریافت تصویر در یکدیگر

Jahanlo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ببینید دوستان من به دلیل اینکه میخوام استریم انجام بدم دو سیستم دارم که یکی سیستم هست که تصویرش استریم میشه و سیستمی که تصویر کامپیوتر اول رو استریم میکنه
احتمالا هم شما بدونید دلیل دوسیستمی بودن برای استریم چیه اگر نه که توضیحی میدم چون بار اپلود و استریم کردن روی سیستمی باشه که استفاده اصلی ازش نمیشه در حال
حاضر هم هم یکی از سیستم ها ویندوز 10 روش هست و یکی هم که جدیدا اوکی کردم ویندوز 7 هست ، دستگاهای موجود هم برای این کار اینا هستن که دارم :
1 - دو عدد سیستم که گفتم یکی ویندوز 7 و یکی 10 (این سوال هست که آیا برای این کار نیاز هست که هردو سیستم یک نوع سیستم عامل داشته باشن یا خیر؟)
2 - یک عدد سوئیچ dlink 16 پورته
3 - دو مودم adsl که یکیش فقط برای سیستم اصلی هست که استفاده بشه و برای سیستم دوم از نت مودم جیبی استفاده میکنم به صورت کابل USB
اینکه میگم دو عدد مودم یکیش ممکنه استفاده بشه برای همین لینک کردن به جای سوئیچ
همین حالا اگر امکان داره راهنمایی کنید که چه باید بکنم برای اینکه تصویر سیستم اول روی سیستم دوم در obs بیاد حتی من اموزش استفاده از پلاگین ndi obs رو هم دیدم و
انجام دادم اما این پلاگین روی برنامه obs در سیستمی که ویندوز 7 داره نصب نشد.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Jahanlo گفته است :

ببینید دوستان من به دلیل اینکه میخوام استریم انجام بدم دو سیستم دارم که یکی سیستم هست که تصویرش استریم میشه و سیستمی که تصویر کامپیوتر اول رو استریم میکنه
احتمالا هم شما بدونید دلیل دوسیستمی بودن برای استریم چیه اگر نه که توضیحی میدم چون بار اپلود و استریم کردن روی سیستمی باشه که استفاده اصلی ازش نمیشه در حال
حاضر هم هم یکی از سیستم ها ویندوز 10 روش هست و یکی هم که جدیدا اوکی کردم ویندوز 7 هست ، دستگاهای موجود هم برای این کار اینا هستن که دارم :
1 - دو عدد سیستم که گفتم یکی ویندوز 7 و یکی 10 (این سوال هست که آیا برای این کار نیاز هست که هردو سیستم یک نوع سیستم عامل داشته باشن یا خیر؟)
2 - یک عدد سوئیچ dlink 16 پورته
3 - دو مودم adsl که یکیش فقط برای سیستم اصلی هست که استفاده بشه و برای سیستم دوم از نت مودم جیبی استفاده میکنم به صورت کابل USB
اینکه میگم دو عدد مودم یکیش ممکنه استفاده بشه برای همین لینک کردن به جای سوئیچ
همین حالا اگر امکان داره راهنمایی کنید که چه باید بکنم برای اینکه تصویر سیستم اول روی سیستم دوم در obs بیاد حتی من اموزش استفاده از پلاگین ndi obs رو هم دیدم و
انجام دادم اما این پلاگین روی برنامه obs در سیستمی که ویندوز 7 داره نصب نشد.

سلام،

یک استریمر بود که توی آپارات خیلی معروفه اون یادمه میگفت که تمام این روش ها باعث فشار بر Cpu میشه. خودش میگفت یا با کپچر کارد استریم بزارید یا کلا دور استریم رو خط بکشید.

هر چقدر هم cpu قوی باشه هم مهم نیست چون آسیب میزنه و از عمر مفید cpu کم میشه.

توصیه میشه با ویندوز 10 باشید. 7 خیلی فسیله.

سوئیچ هم فکر کنم جای کپچر کارد رو نگیره. از مودم adsl برای سیستم گیم و مودم جیبی سیمکارتی برای استریم استفاده کنید ، حداقل دونیت بیشتر بشید باهاش مودم بخرید.

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

سلام،

یک استریمر بود که توی آپارات خیلی معروفه اون یادمه میگفت که تمام این روش ها باعث فشار بر Cpu میشه. خودش میگفت یا با کپچر کارد استریم بزارید یا کلا دور استریم رو خط بکشید.

هر چقدر هم cpu قوی باشه هم مهم نیست چون آسیب میزنه و از عمر مفید cpu کم میشه.

توصیه میشه با ویندوز 10 باشید. 7 خیلی فسیله.

سوئیچ هم فکر کنم جای کپچر کارد رو نگیره. از مودم adsl برای سیستم گیم و مودم جیبی سیمکارتی برای استریم استفاده کنید ، حداقل دونیت بیشتر بشید باهاش مودم بخرید.

ممنون ، اما یه مسئله ای که هست اینه که من نوشتم مودم adsl جدا هم دارم یعنی دوتا مودم adsl  دارم و یک مودم جیبی

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Jahanlo گفته است :

ممنون ، اما یه مسئله ای که هست اینه که من نوشتم مودم adsl جدا هم دارم یعنی دوتا مودم adsl  دارم و یک مودم جیبی

سلام دوست عزیز،

بنده فکر کردم که شما از adsl یک عدد و از مودم سیمکارتی هم 1 عدد دارید. اگر منظور شما از مودم جیبی همان مودم های سیم کارت خور است که خوبه.

شما باید از مودمی که سرعت آپلودش بیشتره برای استریم استفاده کنید یعنی مودم سیمکارتی و اگر مودم سیمکارتی ندارید از adsl که از adsl دیگر سریعتر است استفاده کنید.

برای گیم هم اگر از یک مودم adsl استفاده کنید ایراد نداره ولی باید با کابل lan و فقط خودتان به آن وصل شوید و هیچ کسی بهش وصل نشه. در غیر این صورت پینگ خیلی افتضاح میشود.

اگر خط شما نویز دارد برید از درب خونه تا واحدتون سیم بکشید و از کابل های برق دور نگهش دارید.

---

چند تا توصیه برای اینکه استریم شما رونق بگیره.

1-سعی کنید در آپارات استریم بگذارید به دلیل حضور زیاد ایرانیان.

2-سعی کنید حداقل 1 روز در هفته بازی داستانی برید. و به هیچ وجه بازی رو پشت هم تمام نکنید.(این کار خیلی ویو و طرفدار جمع میکنه. اگر شما بازی داستانی نری و فقط مثلا فورت نایت بازی کنی خیلی طول میکشه ویو جمع کنی. اگر روز هایی که بازی داستانی میری مثلا جمعه ها بیای قرعه کشی ساب (اشتراک) خودتو بزاری خیلی ملت میان.سعی کن اموجی های خوب برای ساب انتخاب کنی و ترجیحا نوشته نذاری که باعث میشه کسی ساب نخره.)

3-دو چیز خیلی توصیه میشه. اول کیفیت استریم خوب. یعنی درست بازی کنی و نوب نباشی. دوم اخلاق خوب. یعنی عصبی نباشی سعی کنی ملتو بخندونی و سمی نباشی.

4-استریم با کیفیت بیشتر بهتر است تا پینگ بهتر و استریم بی کیفیت تر.

5-توی آپارات مود شده هرکی فحش ناموس بیشتر بده و ذهنش منحرف تر باشه ویو بیشتر میگیره. شما سعی کن این کارو نکنی و استریمر با ادب و خوش ذوقی باشی. (مثل عمو پژی، استریمر مورد علاقه من.)

6-اگر بازی های شوتر و ... دوست داری انجام بدی یادت باشه که حداقل یک روز در هفته بازی داستانی بری و در بازی شوتر از همه بهترین باشی.

7-اوایل استریم دنبال پول نباش وگرنه مردم ازت بیزار میشن.

8-اوایل استریم فقط و فقط دنبال دنبال کننده باش. اگر دنبال کننده هات از 1000 تا کمتر باشه میشه گفت که تازه شروع کردی و اگر از 1000 بیشتر باشه یعنی روزی حداقل 20 تا ویو داری و اگر از 5000 هزار تا بیشتر بشه باید حداقل 50 یا 60 تا ویو داشته باشی.

9-سعی کن بازی های مناسبی انتخاب کنی.

10-موفق باشی. اگر تونستی لینک استریمت رو هم بده. خدانگهدار.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...