رفتن به مطلب

درآمدزایی مامورین پستی

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام 

دوستان چند روز پیش یه هارد اکسترنال 4 ترا از فافا سفارش دادم که امروز کد رهگیری زدم دیدم بسته تحویل داده شده

الان هارد بنده تحویل یکی دیگه داده شده ، اشتباه یا از مامور پست بوده یا فافا ادرس اشتباه وارد کرده البته یکبار قبلا از فافا خرید داشتم که رسیده دستم

الان تو سامانه شرکت پست شکایت بزنم ؟ حضوری برم چیکار کنم ؟

فردا هم با فافا تماس میگیرم ببینم اشتباه از طرف اونا نبوده البته باشه هم گردن نمیگیرن ولی کدپستی تو سامانه پست درست زدن پست احتمال زیاد اشتباه مامور پستیه 

راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام داداش

والا از دید من راهنمایی نمیخواد ! بذار فردا بشه / مشکل خودش رفع میشه .....

یه مشکلاتی اونقدری هم که فکر میکنیم بزرگ نیستن ! که بزرگش میکنیم !

( اگه ادرس تو سامانه رهگیری درست باشه / مسعولیت این اشتباه برعهده اداره پسته )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام داداش

والا از دید من راهنمایی نمیخواد ! بذار فردا بشه / مشکل خودش رفع میشه .....

یه مشکلاتی اونقدری هم که فکر میکنیم بزرگ نیستن ! که بزرگش میکنیم !

( اگه ادرس تو سامانه رهگیری درست باشه / مسعولیت این اشتباه برعهده اداره پسته )

مشکل چجوری خود به خود رفع میشه ؟!! تو سامانه ادرس نمیزنه فقط کد پستی میزنه

فردا اداره پست منطقه ببینم اون مردک احمق به کی تحویل داده ، جالبه نوشتن دیروز خونه نبودید بار دوم اومدیم امروز

به فافا هم گفتم بیمه کنن هزینشو میدم اما به خاطر ارسال رایگان و ارزونتر تموم شدن هزینه پستی انصراف از بیمه میزنن

لینک به دیدگاه

فافا فروشگاهش معتبره
اگه اشتباه از اونا باشه قطعا پیگیری میکنن براتون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز به نظرم تحویل داده نشده 

وقتی بسته رو دست نامه رسان برای تحویل میدن اینجور در سایت ثبت میکنن --- البته حداقل تو شهر من اینجوریه

برای من هم پیش اومد بسته خریده بودم چهار شنبه رسید به اداره پست شهرم اونا هم تو سایت زدن بسته تحویل گیرنده داده شده

مستقیم رفتم پیششون گفتن تحویل که ندادیم فعلا دادیم به نامه رسان فردا یا شنبه تحویل میده بهت¬¬

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

سلام دوست عزیز به نظرم تحویل داده نشده 

وقتی بسته رو دست نامه رسان برای تحویل میدن اینجور در سایت ثبت میکنن --- البته حداقل تو شهر من اینجوریه

برای من هم پیش اومد بسته خریده بودم چهار شنبه رسید به اداره پست شهرم اونا هم تو سایت زدن بسته تحویل گیرنده داده شده

مستقیم رفتم پیششون گفتن تحویل که ندادیم فعلا دادیم به نامه رسان فردا یا شنبه تحویل میده بهت¬¬

امیدوارم اینجوری باشه چون اولین باره اینطوری میشه ولی عکسو ببینید چرا بار اول مراجعه کردن و نامه رسان عوض شده

فردا میرم اونجا

Annotation 2020-09-21 230647.jpg

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

امیدوارم اینجوری باشه چون اولین باره اینطوری میشه ولی عکسو ببینید چرا بار اول مراجعه کردن و نامه رسان عوض شده

فردا میرم اونجا

جالبه برای من هم همینارو زده بود اگه درست یادم باشه.

فکر کنم با این روش اضافه کاری برای خودشون میزنن 

-----------------------

در کل انشالله چیزی نیست فردا رفتین اداره پست بسته رو بهتون تحویل میدن

ویرایش شده توسط Abolfazl.Ganji
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Abolfazl.Ganji گفته است :

جالبه برای من هم همینارو زده بود اگه درست یادم باشه. فکر کنم با این روش اضافه کاری برای خودشون میزنن 

-----------------------

در کل انشالله چیزی نیست فردا رفتین اداره پست بسته رو بهتون تحویل میدن

ممنون

انشاالله که همینجوریه

ناراحتی از اینه که چندین ساله میخوام هارد اکسترنال بخرم نشده الانم از واجبات زندگی زدم خریدم چون دیدم پس فردا دیگه غیرممکنه خریدنش

توکل بر خدا 

لینک به دیدگاه

عزیز برای بنده پیش اومده مشکلی نیست به کسی تحویل داده نشده ولی تو سایت رهگیری اشتباه میزنه تحویل داده شده

امروز فردا میرسه دستتون 

لینک به دیدگاه

صبح برات میاره نگران نباش.

برا من هم همین مشکل پیش امده بود.

که نوشته بود تحویل گیرنده گردید ولی هنوز تحویل نداده بود.

صبح برو پست.

لینک به دیدگاه

سگ تو این سامانه پستی، آدرس من روی بسته یه بار خراب شده بود، تو سامانه میزد مراجعه کردن کسی دریافت نکرده، صبح زنگ میزدم آقا من هستم چرا نمیایی، یارو میومد، زنگ نمیزد و میرفت دوباره تو سامانه میزد کسی نبود دریافت کنه، دوباره فردا صبحش من زنگ می زدم میفرستادن دوباره خبری نمیشد، تو سامانه میزد اومدیم ولی کسی نبود.

روز چهارم به فحش کشیدم همه رو، از فروشنده تا ارسال کننده تا پست و پستچی، تا آخرسر یکی گفت آدرس بسته به نظر میاد مخدوش شده، واسه همین تو سامانه میزنیم اومدیم ولی کسی نبود دریافت کنه!!!

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سگ تو این سامانه پستی، آدرس من روی بسته یه بار خراب شده بود، تو سامانه میزد مراجعه کردن کسی دریافت نکرده، صبح زنگ میزدم آقا من هستم چرا نمیایی، یارو میومد، زنگ نمیزد و میرفت دوباره تو سامانه میزد کسی نبود دریافت کنه، دوباره فردا صبحش من زنگ می زدم میفرستادن دوباره خبری نمیشد، تو سامانه میزد اومدیم ولی کسی نبود.

روز چهارم به فحش کشیدم همه رو، از فروشنده تا ارسال کننده تا پست و پستچی، تا آخرسر یکی گفت آدرس بسته به نظر میاد مخدوش شده، واسه همین تو سامانه میزنیم اومدیم ولی کسی نبود دریافت کنه!!!

کلا تو مملکت ما راهای رسیدن به خدا زیاده.....

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

کلا تو مملکت ما راهای رسیدن به خدا زیاده.....

راه های دور زدن!

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

راه های دور زدن!

بله.

رضا مارمورک که یادتونه!

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

سلام. روش جدید درامد زایی شرکت پست هست.

برای من هم این اتفاق افتاده.

هم میزنن بار اول مراجعه شده نبوده بار دوم. هم این که زودتر میزنن تحویل داده شده چون اینا از یه حدی عبور کنه باید جوابگو باشن.

ولی آخرش به دستم رسیده. امید وارم برای تو هم همین طوری باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، saeed0c گفته است :

سلام. روش جدید درامد زایی شرکت پست هست.

برای من هم این اتفاق افتاده.

هم میزنن بار اول مراجعه شده نبوده بار دوم. هم این که زودتر میزنن تحویل داده شده چون اینا از یه حدی عبور کنه باید جوابگو باشن.

ولی آخرش به دستم رسیده. امید وارم برای تو هم همین طوری باشه.

برای بنده اولین بار اینجوری میشد

اینبار دیدم تحویلش طول کشیده چک کردم دیدم زده تحویل داده شده 

همین الان بسته  مامور پست تحویل داد میان میندازن میرن ، میخواستم برم منطقه پستی  ، رو سرشون خراب کنم

شانس آوردم سر صبحی تحویل دادن

لینک به دیدگاه

الحمدالله 

مبارکت باشه

به خوشی استفاده کنی

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

برای بنده اولین بار اینجوری میشد

اینبار دیدم تحویلش طول کشیده چک کردم دیدم زده تحویل داده شده 

همین الان بسته  مامور پست تحویل داد میان میندازن میرن ، میخواستم برم منطقه پستی  ، رو سرشون خراب کنم

شانس آوردم سر صبحی تحویل دادن

دیدی صبح شد / همه چی به خوبی و خوشی گذشت ... :)

دیگه ما حساب این سیم کشا امده دستمون ... از رو تجربه گفتم جای هیچ نگرانی نیست ... بازم خداروشکر به خیر گذشت ...

ولی قبول دارم ادم زورش می یاد ولی / چه میشه کرد ؟! هیچی به هیچی ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

الحمدالله 

مبارکت باشه

به خوشی استفاده کنی

ممنون

در 2 دقیقه قبل، invoker گفته است :

دیدی صبح شد / همه چی به خوبی و خوشی گذشت ... :)

دیگه ما حساب این سیم کشا امده دستمون ... از رو تجربه گفتم جای هیچ نگرانی نیست ... بازم خداروشکر به خیر گذشت ...

ولی قبول دارم ادم زورش می یاد ولی / چه میشه کرد ؟! هیچی به هیچی ....

استرسم از بابت پولم بود که با بدبختی جور شده

خدا رو شکر حل شد

لینک به دیدگاه

سلام.

من هم از عرفان رایانه یه بسته سفارش دادم.

آدرس محل کارم دادم ، با اینکه نگهبانی 24 ساعته هستش ، پنجشنبه گذشته اومده ، زده من نبودم.

دوباره یکشنبه که من خودم تا عصر محل کار بودم باز زده بود مراجعه شد و حضور نداشته.

تو سایت خود پست یه قسمت ثبت شکایت هست ، اونجا ثبت شکایت کردم ، شماره نامه رسان برام فرستادن فردا صبحش زنگ زدم گفتم کجایی من هستم. در عرض یک ساعت برام آورد.

کلا پست خیلی داغونه. خدا نکنه اون نامه رسان تنبل باشه دیگ باید بدوئی تا بسته رو تحویل بگیری :|

لینک به دیدگاه

بازم خداروشکر واسه شماها تو شهرتون اخرش بسته رو تحویل میدن ما خودمون باید بریم بسته مون رو تحویل بگیرم

لینک به دیدگاه

حسن جان سلام

خوبی داداشم ؟

اولا خوشحال شدم که بسته ات رسید ایشالله صحیح و سالم بوده باشه

درثانی من الان مدتهاست که عطای خرید اینترنتی رو به لقایش بخشیدم

میرم از همون پاساژ سهند میخرم

شاید 100 تومن یا 200 تومن یا اصلا 500 تومن گرونتر (که اکثر مواقع هم نیست) ولی به اعصاب خوردیش میارزه دادا

لینک به دیدگاه

نامه رسان های پست خیلی سرطان هستن.

یادمه یکبار زنگ خونه ی ما خراب شده بود بعد یک بسته داشتم. رفتم از پنجره دیدم طرف اومد دم درب. سریع رفتم دم درب دیدم طرف رفت.😂تازه ما طبقه اول هستیم اصلا 10 ثانیه طول نمیکشه تا برم دم درب اصلی خونه. جالب اینه 30 ثانیه هم صبر نکرد. نامه حکومتی که نداری انقدر عجله داری. 2 دقیقه صبر کن.😂

دیجی کالا با اون زباله بودنش حداقل 2 دقیقه صبر میکنه.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سر من همین موارد اومده سریع شکایت بازرسی پست

پستچی رو مجبور کردن فقط به خاطر مرسوله من بیاد. خارج از تایم کاری.

ویرایش شده توسط Nsm1000
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...