رفتن به مطلب

بالا نیامدن صفحه ی Press any key برای نصب شدن ویندوز

Mhmd_ab
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان گرامی  ....

بنده یک مشکلی دارم هنگام نصب کردن ویندوز و این هست که وقتی تنظیمات Boot رو از F2 باز میکنم در قسمتBoot Option Priorities  چیزی ب اسم Cd-Dvd Ram نداره وی جور دیگس و نمیدونم باید چیکار کنم ... 

عکس اول از قسمتیه ک همچین چیزی ک گفتم نداره ...

عکس دومم مربوط به اون قسمته پایینه که نوشته CD/DVD ROM Drive ... 

ممنون میشم اگ راهنمایی کنین 16008445609017873786121532562527.thumb.jpg.cd99444ec0c10d08da4b239e05592139.jpg16008445898433560807634227511607.thumb.jpg.8ef4fd45a321d1dc015759e9e07ca414.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

توی تصویر اولی که گذاشتین گزینه 1 مربوط به DVDROM شما هست و گزینه دو مربوط به هارد

اگر گزینه اول رو انتخاب کرده باشین و دستگاه dvd و دیسک dvd شما سالم باشه وقتی dvd ویندوز داخل درایو هست باید بوت بشه و مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

با سلام ...

من در قسمت Boot option #1 همین قسمتی ک فرمودید رو گذاشتم و DVD هم داخل دستگاه بود ...

و بعد Save & Exit رو زدم در اینصورت باید ی بار ریستارت بشه و بعد صفحه ی Press any key to boot from Cd or Dvd رو بیاره ولی مشکل اینجاس ک نمیاره و با سرعت خیلی پایین دوباره ویندوز بالا میاد ...

وقتی DVD مربوط ب ویندوز رو داخل Cd-Rom میزارم ی کم میچرخه بعد ی صدای کوچولو مثل یک بیپ میده و چرخیدن Cd متوقف میشه و باز دوباره شروع میکنه ب چرخیدن ولی هیچوقت از روی DVD بوت نمیکنه ...

در ضمن من یک DVD سبک تر رو گذاشتم داخل Cd-Rom ک ببینم شایدمشکل از اونه ولی اون DVD رو اجرا کرد ...

همچنین از ۲ DVD ویندوز استفاده کردم ولی هیچکدام کار نکردند ...

لنز Cd-Rom هم تمیزه ...

ویرایش شده توسط Mhmd_ab
لینک به دیدگاه

یه ویندوز دانلود و روی فلش بریزید با نرم افزار(گوگل کنید) بوت روی فلش بزارید و تمام1

لینک به دیدگاه

سلام

با Boot Menu یا Boot Override تست  کردید؟

Boot menu با زدن یکی از دکمه های Esc, F2, F10, F12 میاد. بعدش DVD رو انتخاب کنید.
Boot Override هم معمولا تو تب Save & Exit بایوس هست. DVD رو انتخاب کنید.

اگه بعد از اینکه اینارو تست کردین بازم سی دی بوت نشد، دوباره از Boot Override ، دی وی دی رو انتخاب کنید و بعدش پشت سر هم ENTER بزنید.

امیدوارم مشکلتون حل بشه. 😊

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه اشتباه نکنم، تو عکس سمت راست، lunch csm رو دیزیبل کنید، یه اپشنی مربوط به بوت سیستم باز میشه، اونطور میتونید ویندوز رو بوت کنید، این تقریبا یه اپشنیه که روی اکثر لپتاپ ها برای اینکه یوزر دست کاری نکنه، فعاله و اجازه ی تغییر بوت از قطعه ی دیگه غیر از درایو پرایمر دستگاه رو نمیده...

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من موقع نصب ویندوز گزینه press any key نمیاید و این تصویر میاید

16593666001882374223162215259465.jpg

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، Alireza.۸۶۱۵ گفته است:

چه ویندوزی؟

روی dvd یا فلش؟

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Alireza.8615 گفته است:

ستاپ عکس بدید

ویرایش شده توسط sf5200
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...