رفتن به مطلب

PCI ها و کارت گرافیک

Msa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه مادربرد قدیمی دارم که میخوام ارتقاش بدم نوع مادربردم هم GA_G41MT_s2pهستش و میخوام گرافیک gtx650 رو روش نصب کنم و Cpuهم q8400هست ظرفیت اسلات های رمم هم 1333 و از حافظه DDR3 پشتیبانی میکنه در تست گلوگاه که گرفتن پردازندم با گرافیک حدود  7 درصد گلوگاه داشت درکیفیت 1080p ونمیدونم رم ها چه قدر گلوگاه داره و متاسفانه درحال حاضر نمیتونم مادربرد و ارتقا بدم آیا با این شرایط اگر کارت گرافیک و بخرم چه قدر از توانایی اش افت میکند البته ATX پاور  هم 650 که خب با گرافیک سازگاره ممنون میشم کمک کنید و با این وضعیت اسلات pci به گرافیک آسیبی وارد نمیشه 

شرمنده داستان شد

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

درود

داداش منم یه مدتی مادربرد asroch g41m داشتم که اصطلاحا از مادربرد شما درسته چیپش یکیه ولی کیفیتش کمتره (asrock g41m vs3)و اسلات گرافیکش هم pcie 1 بود ( یعنی انقدر بدبخت بودم) با cpu q9550   و باهاش کارت گرافیک asus gtx 1050ti gaming رو استفاده میکردم که 6 پین هم میخورد ولی مشکلی نداشتم فقط مشکل گلوگاه بودنش بود  حدودا 35  درصد از قدرتش استفاده نمیشد حالا هم یه h61 خریدم با cpu core i5 3570 و قطعات قبلی  که  داشتم اسمبلش کردم یعنی کلا دو تا قطعه عوض کردم یه cpi و یه مادربرد تمام خداروشکر مشکل رفع شده با هزینه خیلی کم با اینکه اسلات گرافیک pcie 2 هست که البته این به سازنده مادربرد بستگی داره ولی پیشنهاد میشه اگه برند گیگابایت پیدا کردید یا چیپ p61 بی شک در خریدش درنگ نکنین و در مورد گلوگاه بودن الان 95 درصد از قدرت کارت گرافیکم استفاده میشه و فک نکنم gpu شما از مال من قویتر باشه پس بی شک هیچ گلوگاهی نخواهید داشت ولی با مادربرد قدیمیتون و اون cpu گلوگاهی حدود 30 درصد خواهی داشت ولی اگه قصد خرید مادربردی که گفتم رو داشتید میتونین یه core i5 2500 هم بخرید که ارزونتر در بیاد و گلوگاهی هم اصلا نداشته باشین و به سایتها و اینجور چیزا اعتماد نکنین همشون کذب و دقیق نیستن 

امیدارم تونسته باشم راهنماییتون کنم 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...