رفتن به مطلب

ارور CPU FAN

1210154226
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. امروز که میخواستم سیستمم رو روشن کنم ارور cpu fan داد. داخل قسمت بایوس، در قسمت مانیتور cpu fan رو ignore کردم که دیگه این پیام رو نده و بعد از اون مشکل حل شد و ویندوز بالا اومد. الان مشکلی که دارم اینه که سرعت فن به طور دیفالت روی full speed مونده و در قسمت Q-fan Control سرعت فن رو میزارم رو استاندارد ، صدا میاد پایین ولی به محض اینکه سیستم رو ریستارت میکنم خودش میبره رو full speed ! مشکل از کجاس؟ مشخصات سیستم:
Cpu core i7 10700 , Motherboard Asus Z490-A Prime

photo_2020-09-25_16-51-15.jpg

لینک به دیدگاه

سلام شما اول برین به بایوس و تمامی تنظیمات رو دیفالت کنید بعدش چک کنید که سوکت فن پردازنده رو به Che fan نزده باشید باید به CPU fan وصل باشه سپس اگه نتیجه ای نگرفتین برنامه Asus Suitelll جدیدترین ورژنش رو نصب کنید و از اونجا سرعت فن رو کنترل کنید

لینک به دیدگاه

سلام . بایک فن دیگه تست کن 

فن داشتم فقط با یک مادربرد کارمیکرد !! رو بقیه مادربردها ارور وبوق میزد !!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 4 مهر 1399 در 09:54، 1210154226 گفته است :

سلام دوستان. امروز که میخواستم سیستمم رو روشن کنم ارور cpu fan داد. داخل قسمت بایوس، در قسمت مانیتور cpu fan رو ignore کردم که دیگه این پیام رو نده و بعد از اون مشکل حل شد و ویندوز بالا اومد. الان مشکلی که دارم اینه که سرعت فن به طور دیفالت روی full speed مونده و در قسمت Q-fan Control سرعت فن رو میزارم رو استاندارد ، صدا میاد پایین ولی به محض اینکه سیستم رو ریستارت میکنم خودش میبره رو full speed ! مشکل از کجاس؟ مشخصات سیستم:
Cpu core i7 10700 , Motherboard Asus Z490-A Prime

photo_2020-09-25_16-51-15.jpg

سیستم رو نباید ریست کنی باید save & exit رو بزنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...