رفتن به مطلب

نیازمند راهنمایی برای خرید رمز ارز

Recommended Posts

درود

این روز ها با توجه به این که بورس منفجر شده به فکر رمز ارز های عزیز افتادم، واسه همین چنتا سوال دارم ؟

از اونجایی که نمیشه از صرافی های خارجی استفاده کرد آیا صرافی های ایرانی قابل اعتماد هستن ؟ و بهترین صرافی ایرانی کدومه ؟

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، micpet گفته است :

رفقا ؟

بله قابل اعتماد هستن.پیشنهاد من اینه که از nobitex استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در در 7 مهر 1399 در 12:13، micpet گفته است :

درود

این روز ها با توجه به این که بورس منفجر شده به فکر رمز ارز های عزیز افتادم، واسه همین چنتا سوال دارم ؟

از اونجایی که نمیشه از صرافی های خارجی استفاده کرد آیا صرافی های ایرانی قابل اعتماد هستن ؟ و بهترین صرافی ایرانی کدومه ؟

سلام

صرافی خارجی Coinex مشکلی با ایپی ایران نداره خودم استفاده می کنم. برای صرافی های دیگه مثل Binance باید VPS خوب تهیه کنید یا vpnی داشته باشید که ایپیش ثابت باشه و قطعی نداشته باشه.

پیشنهاد نمیکنم از صرافی داخلی استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Ali_14 گفته است :

انسان خودش برا خودش تصمیم میگیره خداوند در وجود هر انسانی قدرت تفکر گذاشته نیاز به راهنمایی انسان دیگر نداره

مرجع هر انسانی عقل و فهم خودش هست 

درود

من در سایت https://wallex.ir/  هستم تا امروز 20 ملیونی بهشون بیت کوین فروختم 

خرید نکردم ازشون همیشه پرداختشون سر وقت بوده برای من

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mahdi-_-Recon گفته است :

سلام

صرافی خارجی Coinex مشکلی با ایپی ایران نداره خودم استفاده می کنم. برای صرافی های دیگه مثل Binance باید VPS خوب تهیه کنید یا vpnی داشته باشید که ایپیش ثابت باشه و قطعی نداشته باشه.

پیشنهاد نمیکنم از صرافی داخلی استفاده کنید

خب اینا به visa یا master کارت لازم داره، اینم خودش یک مشکلیه، درسته ؟

در 3 ساعت قبل، Ali_14 گفته است :

دفه آخر باشه تو تاپیک من از این کارا میکنی.

در 2 ساعت قبل، naderblue گفته است :

انسان خودش برا خودش تصمیم میگیره خداوند در وجود هر انسانی قدرت تفکر گذاشته نیاز به راهنمایی انسان دیگر نداره

مرجع هر انسانی عقل و فهم خودش هست 

من در سایت https://wallex.ir/  هستم تا امروز 20 ملیونی بهشون بیت کوین فروختم 

خرید نکردم ازشون همیشه پرداختشون سر وقت بوده برای من

در 5 ساعت قبل، Double l گفته است :

بله قابل اعتماد هستن.پیشنهاد من اینه که از nobitex استفاده کنید.

به نظر شما با چه ارزی شروع کنم بهتره ؟ بیت کوین یا اتریوم ؟ یا فرقی نداره

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، micpet گفته است :

خب اینا به visa یا master کارت لازم داره، اینم خودش یک مشکلیه، درسته ؟

شما از یه سایت ایرانی مثل ابانتتر خرید میکنی و اونا انتقال میدن به هر صرافی که بخواید

برای شروع میتونید تتر بخرید (تتر استیبل کوین هست و همیشه قیمتش برابر 1 دلاره)

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Mahdi-_-Recon گفته است :

شما از یه سایت ایرانی مثل ابانتتر خرید میکنی و اونا انتقال میدن به هر صرافی که بخواید

برای شروع میتونید تتر بخرید (تتر استیبل کوین هست و همیشه قیمتش برابر 1 دلاره)

چی جالب، پس ارز قابل انتقال از یک صرافی به صرافی دیگه هست، درست متوجه شدم ؟ 

والت چی استفاده کنم ؟ چیزی که قابلیت پشتیبان گیری هم داشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سلام

هیچ صرافی ایرانی تا به حال مجوز از بانک مرکزی دریافت نکرده یعنی قانوش هنوز تصویب نشده یا اجرایی

صرافی والکس و نوبیتکس

نوبیتکس خودم هستم و حدود 30 تومنی تا حالا برای اطرافیان خرید کردم مشکلی نبوده

این لینک معرف بنده هستش هیچ سود و زیانی برای شما نداره اما از کارمزدی که به صرافی پرداخت میکنید مقداری به عنوان پاداش معرفی به بنده تعلق میگیره دوست داشتید با این لینک ثبت نام کنید ، هر سوالی بود در خدمتم

لینک معرف

صرافی کوینکس هم مشکلی با ip ایرانی نداره و روزانه میتونید 10000 هزار دلار بدون احراز هویت تبادل کنید که ریال تبدیل به تتر میکنید و ارزهایی که داخل صرافی داخلی نیست یا قیمتشون بالاتره خرید کنید

لینک معرف

در 3 ساعت قبل، micpet گفته است :

چی جالب، پس ارز قابل انتقال از یک صرافی به صرافی دیگه هست، درست متوجه شدم ؟ 

والت چی استفاده کنم ؟ چیزی که قابلیت پشتیبان گیری هم داشته باشه

توی صرافی هم کیف پول دارید  و انتقال از کیف پول به کیف پول دیگه امکان پذیره

فعلا کوینومی مشکلی با ایران نداره و بیشتر ایرانی از کیف پول استفاده میکنن کلمات 24 رقمی ریکاوری اول ثبت نام میده که روی کاغذ به ترتیب بنویسید و جای مطمئن نگه داری کنید و به هیچ عنوان به کسی نگید

میتونید کیف پول سخت افزاری مثل لجر هم تهیه کنید که امنیت بالایی دارن

هر کیف پولی انتخاب کردید نرم افزار فقط و فقط از سایت خودش دانلود کنید بد افزار زیاده حتی توی گوگل پلی و ممکنه کل موجودیتونو خالی کنن

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

هیچ صرافی ایرانی تا به حال مجوز از بانک مرکزی دریافت نکرده یعنی قانوش هنوز تصویب نشده یا اجرایی

صرافی والکس و نوبیتکس

نوبیتکس خودم هستم و حدود 30 تومنی تا حالا برای اطرافیان خرید کردم مشکلی نبوده

این لینک معرف بنده هستش هیچ سود و زیانی برای شما نداره اما از کارمزدی که به صرافی پرداخت میکنید مقداری به عنوان پاداش معرفی به بنده تعلق میگیره دوست داشتید با این لینک ثبت نام کنید ، هر سوالی بود در خدمتم

لینک معرف

صرافی کوینکس هم مشکلی با ip ایرانی نداره و روزانه میتونید 10000 هزار دلار بدون احراز هویت تبادل کنید که ریال تبدیل به تتر میکنید و ارزهایی که داخل صرافی داخلی نیست یا قیمتشون بالاتره خرید کنید

لینک معرف

توی صرافی هم کیف پول دارید  و انتقال از کیف پول به کیف پول دیگه امکان پذیره

فعلا کوینومی مشکلی با ایران نداره و بیشتر ایرانی از کیف پول استفاده میکنن کلمات 24 رقمی ریکاوری اول ثبت نام میده که روی کاغذ به ترتیب بنویسید و جای مطمئن نگه داری کنید و به هیچ عنوان به کسی نگید

میتونید کیف پول سخت افزاری مثل لجر هم تهیه کنید که امنیت بالایی دارن

هر کیف پولی انتخاب کردید نرم افزار فقط و فقط از سایت خودش دانلود کنید بد افزار زیاده حتی توی گوگل پلی و ممکنه کل موجودیتونو خالی کنن

از راهنمایی ممنون، برم ثبت نام کنم ببینم چی میشه.

اگر به کمک لازم بود باز میپرسم اگر اشکالی نداره.

لینک به دیدگاه

نوبیتکس از همه کارمزد کمتری داره سایت خیلی سریع و خوبی هم داره

اکسیر فکر میکنم اولین صرافی واقعی بود قبلش فقط مبادله با اداره کنندگان صرافی ها بود

والکس هم فکر میکنم بیشترین کاربر رو داشته باشه ولی کارمزدش زیاد هست

ایکس چنجینگ هم که خیلی سابقش طولانیه کارمزد زیادی داره و مبادله با سایت هست فقط ولی تا حالا شاکی ازش ندیدم هم خودم هم بقیه مبالغ خیلی زیادی خرید فروش کردن بی مشکل

مهم ترین نکته : رمزارزها رو توی والت هیچ کدوم از صرافی ها نگه داری نکنید و از هیچ والت انلاینی هم استفاده نکنید

والت های سخت افزاری تقریبا هیچ برتری خاصی نسبت به نرم افزاری ایجاد نمیکنن غیر از اینکه کلد هستن که اونم خودتون میتونید انجام بدید

روی هیچ تحلیلی هم حساب باز نکنید

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Sam-j گفته است :

نوبیتکس از همه کارمزد کمتری داره سایت خیلی سریع و خوبی هم داره

اکسیر فکر میکنم اولین صرافی واقعی بود قبلش فقط مبادله با اداره کنندگان صرافی ها بود

والکس هم فکر میکنم بیشترین کاربر رو داشته باشه ولی کارمزدش زیاد هست

ایکس چنجینگ هم که خیلی سابقش طولانیه کارمزد زیادی داره و مبادله با سایت هست فقط ولی تا حالا شاکی ازش ندیدم هم خودم هم بقیه مبالغ خیلی زیادی خرید فروش کردن بی مشکل

مهم ترین نکته : رمزارزها رو توی والت هیچ کدوم از صرافی ها نگه داری نکنید و از هیچ والت انلاینی هم استفاده نکنید

والت های سخت افزاری تقریبا هیچ برتری خاصی نسبت به نرم افزاری ایجاد نمیکنن غیر از اینکه کلد هستن که اونم خودتون میتونید انجام بدید

روی هیچ تحلیلی هم حساب باز نکنید

کمترین درخواست آمار هویتی رو کدوم صرافی داره، این نوبیتکس همه آمار آدم رو میخواد

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، micpet گفته است :

کمترین درخواست آمار هویتی رو کدوم صرافی داره، این نوبیتکس همه آمار آدم رو میخواد

همشون تقریبا اطلاعات یکسانی میخوان

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در در 12 مهر 1399 در 15:34، Ali_14 گفته است :

دوستان دقت کنید مراجع تقلید متخصص بلاکچین و ارز دیجیتال هستن و چون ریاضیات خوبی هم دارن باید به حرفشون عمل کنیم 

در در 12 مهر 1399 در 15:34، Ali_14 گفته است :

دوستان دقت کنید مراجع تقلید متخصص بلاکچین و ارز دیجیتال هستن و چون ریاضیات خوبی هم دارن باید به حرفشون عمل کنیم 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

دقیقا همینطوره ولی مشکل اینجاست که من تا یک بیتکوین نگیرم آرام نمیگیگیرم 😎

لینک به دیدگاه

حالا اساتید یه نظر بدن درمورد کیف پول ها که کدوم کمترین کارمزد انتقال  یا چنج کردن رو دارن و برای ما وطنی ها هم ریسک بلوکه شدن نداشته باشه . PAYEER که یه زمانی یک میلی بیتکوین کارمزد برداشت  میگرفت حدود 19 دلار الان . 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

حالا اساتید یه نظر بدن درمورد کیف پول ها که کدوم کمترین کارمزد انتقال  یا چنج کردن رو دارن و برای ما وطنی ها هم ریسک بلوکه شدن نداشته باشه . PAYEER که یه زمانی یک میلی بیتکوین کارمزد برداشت  میگرفت حدود 19 دلار الان . 

والا 19 دلار رو نمیدونم منظورت چی بود کارمزد صرافی ها مثل hitbtc برای فرستنده 0.1 و برای گیرنده 0.25 درصد هست و صرافی قابل اعتمادی هم هست 

در مورد کیف پول کیف پول اگزودوس خوبه و همچنین هیچگونه فی برای چنج نداده صفر هست میتوین استفاده کنی

در خصوص بلوکه شدن هم ببین بلاکچین دست فیلتر کننده و تحریم کننده رو بسته کلید خصوصی داشته باشی نمیتونن بلوکه کننن در واقع کیف پول های سرد یا گرم سخت افزاری یا نرم افزاری فرق نداره فقط یه رابط هستن و ارز های تو توی باکچین هستن پس اگر هم بن شدی میتونی دارایی هات رو برداشت کنی اصلا امکان نداره بیت کوین فقط روی بلاکچین ذخیره میشه و با داشتن کلید خصوصی کیف پولت هم گم شه یا بن بشه باز هم دارایی رو داری

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

والا 19 دلار رو نمیدونم منظورت چی بود کارمزد صرافی ها مثل hitbtc برای فرستنده 0.1 و برای گیرنده 0.25 درصد هست و صرافی قابل اعتمادی هم هست 

در مورد کیف پول کیف پول اگزودوس خوبه و همچنین هیچگونه فی برای چنج نداده صفر هست میتوین استفاده کنی

در خصوص بلوکه شدن هم ببین بلاکچین دست فیلتر کننده و تحریم کننده رو بسته کلید خصوصی داشته باشی نمیتونن بلوکه کننن در واقع کیف پول های سرد یا گرم سخت افزاری یا نرم افزاری فرق نداره فقط یه رابط هستن و ارز های تو توی باکچین هستن پس اگر هم بن شدی میتونی دارایی هات رو برداشت کنی اصلا امکان نداره بیت کوین فقط روی بلاکچین ذخیره میشه و با داشتن کلید خصوصی کیف پولت هم گم شه یا بن بشه باز هم دارایی رو داری

یه انتقالی داشتم توی همین کیف پول پایر  که کمترین کارمزد برداشتش رو یک میلی زده بود. اون زمان با نرخ دلار و قیمت بیتکوین مبلغ زیادی نمیشد. ولی این مقدار واقعا زیاد بود. یه سری کیف پول ها هم که کلا با ایران شدیدا مشکل دارن مثل coinbase که کلا ایپی ایران وارد شی بن میشی

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

یه انتقالی داشتم توی همین کیف پول پایر  که کمترین کارمزد برداشتش رو یک میلی زده بود. اون زمان با نرخ دلار و قیمت بیتکوین مبلغ زیادی نمیشد. ولی این مقدار واقعا زیاد بود. یه سری کیف پول ها هم که کلا با ایران شدیدا مشکل دارن مثل coinbase که کلا ایپی ایران وارد شی بن میشی

من با اگزودوس کار کردم تحریم بود ولی شبکه شخصی انتقال داده میزدی بعدش مشکلی نداشت بن هم نمیشی اگر اشتباه با ایپی ایران بری ظاهرا خودشون هم ناراحت بودن از تحریم هایی که اعمال کردن و نوشته بودن خیلی نا امید کننده است زیرا که هدف ما ای است که به همه خدمات ارائه دهیم خلاصه که کسی نمیتونه ارز های تورور بلوکه کنه چون بانک نیست که داریی هاتو در اختیار داشته باشه اگر اینجوری بود که فرقی با پول رایج نداشت و دوم اینکه بن شدن مشکش اینه که دردسر احراز هویت دوباره داره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...