رفتن به مطلب

گارانتی PG

mhjavadzadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز
بنده امروز یک کیت 16 گیگ رم جی اسکیل رویال از لیون کامپیوتر خریداری کردم
وقتی به دستم رسید دیدم یک برچسب گارانتی PG پشت جعبه هست فقط بدون هیچ مشخصات از تاریخ شروع و.... 
رم رو تست کردم سالم بود فقط برچسب جی اسکیل داخل جعبه نبود!!!
قبلا همین رم رو از لیون گرفته بودم با گارانتی مادام العمر آواژنگ که متعلقاتش هم کامل بود

درباره گارانتی هر چقدر سرچ کردم چیزی پیدا نکردم جز تاپیک های فروم لیون که دوستان هم مثل بنده محصولاتی تهیه کرده بودن با این گارانتی بی نام و نشون😟
اگر اطلاعاتی درباره این گارانتی دارید لطفا به بنده بگید چون نمیدونم حقیقتا مرجوعش کنم یا نه😑

WhatsApp Image 2020-09-29 at 19.02.31 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-09-29 at 19.02.31.jpeg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست من

من هم برچسب PG رو زیاد روی محصولات دیدم، نمیدونم هم مال کروم شرکته...اما اکثر محصولاتی که این برچسب روشون بوده و دیدم، جزو اجناس متفرقه و ارزون بازار بودن، فکر میکردم خود فروشنده ها برای اینکه به مشتری بگن گارانتی داره و بتونن جنسشون رو بفروشن روی اون کالا ها زدن...

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود دوست من

من هم برچسب PG رو زیاد روی محصولات دیدم، نمیدونم هم مال کروم شرکته...اما اکثر محصولاتی که این برچسب روشون بوده و دیدم، جزو اجناس متفرقه و ارزون بازار بودن، فکر میکردم خود فروشنده ها برای اینکه به مشتری بگن گارانتی داره و بتونن جنسشون رو بفروشن روی اون کالا ها زدن...

پس یعنی این گارانتی فیکه؟
داخل سایت لیون به اسم گارانتی شرکتی به بنده فروخته شده 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mhjavadzadeh گفته است :

یک مغازه داخل تهران اسمش پلازاگاندی یا بابا کامپیوتره اجناسی رو محدود وارد می کنن و گارانتی می کنن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Shahre_pc گفته است :

یک مغازه داخل تهران اسمش پلازاگاندی یا بابا کامپیوتره اجناسی رو محدود وارد می کنن و گارانتی می کنن

شما تا حالا محصولی با گارانتیشون خریداری کردید؟
آیا قابل اعتماد هستن و خدمات میدن به مشتری؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mhjavadzadeh گفته است :

شما تا حالا محصولی با گارانتیشون خریداری کردید؟
آیا قابل اعتماد هستن و خدمات میدن به مشتری؟

من رم کورسیر ونجس tuf خریدم همین گارانتی

خدمات که قطعا نمیدن کلا کار گارانتی گرفتن پول بیشتر از مشتریه

اواژنگی که شما گفتید از همه بدتر شده جدیدا

16013978940895843581912507931978.jpg

ویرایش شده توسط Shahre_pc
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، mhjavadzadeh گفته است :

با خیال راحت بهت بگم که گارانتی شرکتی با بدون گارانتی فرقی نداره،

شرکت های بزرگ گارانتی یه موقعایی تو پاسخدهی به ارباب رجوع کم کاری میکنن، چه برسه به گارانتی شرکتی که اصلا شرکتی وجود نداره، فقط یه شخصه که مثلا کارشناسی قطعات بلده و یه استیکر چاپ کرده و چسبونده رو قطعه....بعد از مراجعه بهش هم با نظرات کارشناسیش شمارو میپیچونه و میگه خودتون قطعه رو خراب کردید...

پ.ن:اینکه رم خراب بشه خیلی مورد نادری هست، یکی از دلایل اینکه گارانتی رم، مادام العمره اینه که شرکت گارانتی مطمئنه که این قطعه به این آسونیا براش مشکلی پیش نمیاد...شما هم اگر تست کردید و هیچ اروری نبود، با خیال راحت استفاده کنید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

با خیال راحت بهت بگم که گارانتی شرکتی با بدون گارانتی فرقی نداره،

شرکت های بزرگ گارانتی یه موقعایی تو پاسخدهی به ارباب رجوع کم کاری میکنن، چه برسه به گارانتی شرکتی که اصلا شرکتی وجود نداره، فقط یه شخصه که مثلا کارشناسی قطعات بلده و یه استیکر چاپ کرده و چسبونده رو قطعه....بعد از مراجعه بهش هم با نظرات کارشناسیش شمارو میپیچونه و میگه خودتون قطعه رو خراب کردید...

پ.ن:اینکه رم خراب بشه خیلی مورد نادری هست، یکی از دلایل اینکه گارانتی رم، مادام العمره اینه که شرکت گارانتی مطمئنه که این قطعه به این آسونیا براش مشکلی پیش نمیاد...شما هم اگر تست کردید و هیچ اروری نبود، با خیال راحت استفاده کنید.

ای بابا اینم شانس منه😑
از لیون کامپیوتر توقع نداشتم محصولی با همچین گارانتی موجود کنه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mhjavadzadeh گفته است :

ای بابا اینم شانس منه😑

گارانتی آواژنگ هم هست گرونتره بازم من از هیچ گارانتی خوشم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mhjavadzadeh گفته است :

ای بابا اینم شانس منه😑

پارسال یه رم تیم گروپ اکسکالیبر گرفتم از لیون که روش زده بود گارانتی مادام العمر شرکتی :))) ولی گارانتی ای در کار نبود :) دیگه دیدم کار میکنه بیخیالش شدم که پیگیری کنم چیه داستانش چون گارانتیا اوقنقد کار خاصی انجام نمیدن واسمون که به دردسر پیگیریش بیارزه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، fatide گفته است :

پارسال یه رم تیم گروپ اکسکالیبر گرفتم از لیون که روش زده بود گارانتی مادام العمر شرکتی :))) ولی گارانتی ای در کار نبود :) دیگه دیدم کار میکنه بیخیالش شدم که پیگیری کنم چیه داستانش چون گارانتیا اوقنقد کار خاصی انجام نمیدن واسمون که به دردسر پیگیریش بیارزه

در 5 دقیقه قبل، Shahre_pc گفته است :

گارانتی آواژنگ هم هست گرونتره بازم من از هیچ گارانتی خوشم نمیاد

منم همین نظر رو دارم بیشتر بابت اصالت محصول نگران بودم و اینکه برچسب جی اسکیل که جزو متعلقات محصول هست داخل جعبه نبود وگرنه گارانتی داخل ایران معنایی نداره متاسفانه....

لینک به دیدگاه

قبلا در مورد این گارانتی جناب حسینی چند سال پیش توضیح داده بودن و فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد‌.اون زمان یادمه که گفتم گارانتی مادام هستش برای رم.
البته که شرایط در حال حاضر تغییر کرده و بهتره که با تیم لیون در مورد وضعیت گارانتی تماس بگیرین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، mhjavadzadeh گفته است :

ای بابا اینم شانس منه😑

واقعا جای ناراحتیه که لیون اینجوری شده، من خودم اخرین باری که ازشون خرید کردم، سال 96 بود، همه ی قطعاتی که ازشون خریدم، 100 بالاتر از قیمت های بازار بود،

اون زمان تو برنامه ی لایو تک، یه بار آقای حسینی حاضر شدن و به سوال بچه های فروم پاسخ دادن، قبل از خرید، شخصا ازشون این اختلاف قیمت رو جویا شدم، گفتن که فلان فروشگاه گارانتیش متفاوته و تاریخ گارانتیش ممکنه گذشته باشه که این قیمته و ...(منم جنسایی که میخواستم کیس میکرفایو و کولر مسترلیکویید بود، چون یکم خاص بودن، میترسیدم از بازار و فروشگاه دیگه خرید کنم)

بعد از خرید اون اجناس علاوه بر اینکه از گارانتی هر دو قطعه یکسال گذشته بود، کارتن کیس هم یکبار باز شده بود و دوباره چسب پهن روش زده بودن...

بعد از اون دیگه یکبار هم فکر خرید جنس از لیون به سرم نزد...

واقعا از اینکه لیون اینجوری شده ناراحتم، من هر چیزی که الان بلدم از تو فروم لیون استارتش خورد و واقعا مدیون لیون هستم، اما الان......هععععی

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، masooyan گفته است :

قبلا در مورد این گارانتی جناب حسینی چند سال پیش توضیح داده بودن و فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد‌.اون زمان یادمه که گفتم گارانتی مادام هستش برای رم.
البته که شرایط در حال حاضر تغییر کرده و بهتره که با تیم لیون در مورد وضعیت گارانتی تماس بگیرین.

ساعت کاریشون تموم شده حتما فردا باهاشون تماس میگیرم 

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان 

گارانتی PG  تو بازار ایران فعالیت داره و کلی اجناس گارانتی کرده تو بازار 

در کل جز گارانتی های اصلی نیست و متفرقه هست و اعتبارش رو نمی تونم بگم که میرسه به گارانتی ها یا نه ...

اما بعضی اجناس هست که باگارانتی اصلی دیگه به بازار نمی یاد و مجبور به تهیه کالا با این گارانتی هستیم 

شماره و آدرس ش رو بخواین به دفتر لیون زنگ بزنید بهتون میدن فکر کنم 

الان بد وظعیتی شده من خودم به گارانتی اصلی ها گارانتی دادم 

دیگه مثل قبلا ها نمی رسن و سعی بر بهانه گداشتن و رد گارانتی دارن 

رمتون رو با MEMTEST  ورژن آخر اول تست کامل بکنید به نظرم سالم باشه استفاده کنید چون بعید بدونم با گارانتی دیگه ای تو بازار باشه این رم 

باز تصمیم نهایی و شمایید و بنده تجربه و نظرم رو خدمتتون عرض  کردم 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mhjavadzadeh گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز
وقتی به دستم رسید دیدم یک برچسب گارانتی PG پشت جعبه هست فقط بدون هیچ مشخصات از تاریخ شروع و.... 
قبلا همین رم رو از لیون گرفته بودم با گارانتی مادام العمر آواژنگ که متعلقاتش هم کامل بود

درباره گارانتی هر چقدر سرچ کردم چیزی پیدا نکردم جز تاپیک های فروم لیون که دوستان هم مثل بنده محصولاتی تهیه کرده بودن با این گارانتی بی نام و نشون😟
اگر اطلاعاتی درباره این گارانتی دارید لطفا به بنده بگید چون نمیدونم حقیقتا مرجوعش کنم یا نه😑

سلام دوست عزیز
سه سال قبل به گارانتی pg مراجعه کردم (رم خراب رو برام تعویض کردن)
آدرسشون طبقه سوم پاساژ ایران بود 
الان اطلاع ندارم وضعیتشون به چه صورته

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. گارانتی PG جزء گارانتی های خوب بازار مخصوصا در حوزه Ram هست اصلا نگران نباشید. هرمشکلی بخورید در چهارچوب گارانتی براتون درجا تعویض میکنند و مثل آواژنگ و سازگار نیست تحویل بدی و دو هفته دنبالش بدوی که آقا چی شد.

لینک به دیدگاه

در در 8 مهر 1399 در 19:13، mhjavadzadeh گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز

WhatsApp Image 2020-09-29 at 19.02.31 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-09-29 at 19.02.31.jpeg

سلام دوست من وقت شما بخیر باشه ، از شما ممنونیم که لیون رو برای خردی خودتون انتخاب کردین و به ما اعتماد کردین ، عزیز گارانتی PG ، اسمش گاندی پلازا هست، جز گارانتی های پاتسخگو هست در زمینه رم، با خیال راحت استفاده کنید و اصلا جای نگرانی نیست، اگر مسئله ای خدای نکرده برای شما پیش اومد میتونید از طریق گارانتی لیون کامپیوتر اطلاعات این شرکت رو دریافت کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...