رفتن به مطلب

بوت نشدن پی سی

zeytoon
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام روز شما بخیر

مشکلی برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون مشم

من میخواستم هارد یک کامپیوتر رو کاملا پاک کنم که بذاریم برا فروش

یه فلش رو بوتیبل کردم Dban رو روش ریختم و یه سری گزینه زدم عملیات پاک کردن که شروع شد دیدم خیلی زمانبر هست یادم افتاد یه گزینه quick هم داشت alt+f4 گرفتم اومدم بیرون که برم از اول اون گزینه سریع رو بزنم دیگه کلا کامپوتر فقط یه پیغام داد که خطا پیش امده در زمان بوت یه دستگاه دیگه را برای بوت انتخاب کن و وقتی هم هارد رو انتخاب میکردم یا حتی سی دی یا همون فلش فقط همین پیغام رو میده.دگ نه ویندوز بالا میاد نه با فلش بوتیبل برنامه dban اجرا میشه

ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، zeytoon گفته است :

سلام روز شما بخیر

مشکلی برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون مشم

من میخواستم هارد یک کامپیوتر رو کاملا پاک کنم که بذاریم برا فروش

یه فلش رو بوتیبل کردم Dban رو روش ریختم و یه سری گزینه زدم عملیات پاک کردن که شروع شد دیدم خیلی زمانبر هست یادم افتاد یه گزینه quick هم داشت alt+f4 گرفتم اومدم بیرون که برم از اول اون گزینه سریع رو بزنم دیگه کلا کامپوتر فقط یه پیغام داد که خطا پیش امده در زمان بوت یه دستگاه دیگه را برای بوت انتخاب کن و وقتی هم هارد رو انتخاب میکردم یا حتی سی دی یا همون فلش فقط همین پیغام رو میده.دگ نه ویندوز بالا میاد نه با فلش بوتیبل برنامه dban اجرا میشه

ممنون میشم کمک کنید

درود

پارتیشن هارد صدمه دیده. و ویندوز هم خراب شده.

با سی دی ویندوز . هنگام نصب ویندوز چک کن ببین پارتیشن ها سالم است یا خیر اگر اسیب دیده بود که همه پارتیشن ها رو پاک کن و دوباره پارتیشن بساز. یا همون جا سایز پارتیشن ها رو کمی تغییر بده ، کلا اطلاعات هارد از بین میره 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

درود

پارتیشن هارد صدمه دیده. و ویندوز هم خراب شده.

با سی دی ویندوز . هنگام نصب ویندوز چک کن ببین پارتیشن ها سالم است یا خیر اگر اسیب دیده بود که همه پارتیشن ها رو پاک کن و دوباره پارتیشن بساز. یا همون جا سایز پارتیشن ها رو کمی تغییر بده ، کلا اطلاعات هارد از بین میره 

ممنون از اینکه پاسخ دادید

فقط اگر دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم دگ حتی با نرم افزارهای ریکاوری هم نمیشه اطلاعات رو بازیابی کرد؟

چونکه فایلهای خانوادگی توشه میخوام همش پاک بشه

از کمکتون صمیمانه تشکر میکنم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، zeytoon گفته است :

ممنون از اینکه پاسخ دادید

فقط اگر دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم دگ حتی با نرم افزارهای ریکاوری هم نمیشه اطلاعات رو بازیابی کرد؟

چونکه فایلهای خانوادگی توشه میخوام همش پاک بشه

از کمکتون صمیمانه تشکر میکنم

باید بزاری hard formatبشه تنها راهش همینه

راه دیگشم یه چکش بردار بزن مادرشو بیار جلو چشش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...