رفتن به مطلب

اخبار، بحث و بررسی اینترنت شرکت همراه اول

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 513
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

واس منم چند دو بار دقیقا 9 هزار تومن خورد

من 10000 شارژ کردم و بسته رو فعال کردم

صبح ساعت 6 پاشدم دیدم کل شارژ رو خورده

چند روز پیش بازم اینجوری شد

بعد از خوردن 18 هزار شارژ ازم فهمیدم که در واقع بسته نامحدود نیست و بیشتر از 20 گیگ ( هر چند 19 گیگ میشه و بقیه اش هم واس ارسال استفاده میشه) نميشه دانلود کرد

و در صورت دانلود 20 گیگ بقیه اش با تعرفه آزاد حساب میشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واس منم چند دو بار دقیقا 9 هزار تومن خورد

من 10000 شارژ کردم و بسته رو فعال کردم

صبح ساعت 6 پاشدم دیدم کل شارژ رو خورده

چند روز پیش بازم اینجوری شد

بعد از خوردن 18 هزار شارژ ازم فهمیدم که در واقع بسته نامحدود نیست و بیشتر از 20 گیگ ( هر چند 19 گیگ میشه و بقیه اش هم واس ارسال استفاده میشه) نميشه دانلود کرد

و در صورت دانلود 20 گیگ بقیه اش با تعرفه آزاد حساب میشه!

سرعت دانلود شما با اینترنت ایرانسل چند مگابایت بر ثانیه هستش؟

لینک به دیدگاه

من منظورم همراه اول بود

که با سرعت 2 مگ دانلود میکنم

و وقتی ساعت 2 میزارم برای دانلود دقیقا سه ساعت بعد یعنی 5 صبح، کل 20 گیگ رو دانلود میکنه

واقعا واس من عالیه با هزار تومن، 20 گیگ دانلود که اکثرا هم دیتای بازی های PS4 هست

لینک به دیدگاه

اقا یکی این اینترنت رادیو رو برا من توضیح بده[emoji24]

ببین چیز خاصی نیست ، یه آنتن رادیویی تهیه می کنی مثل نانو استیشن (متداول و با کیفیت و قیمت نه چندان ارزون) یا تندا یا حتی دی لینک! این آنتن ها نقش فرستنده و گیرنده ی رادیویی دارن ، بعد اینو بالای ساختمون قرار میدی تا به صورت point to point از دکل سرویس دهنده بهت اینترنت بده! یعنی اینترنت با ارتباط رادیویی! بعد از اون رادیو باید یه سیم بدی اکسس پوینت ، بعدم از اکسس پوینت هرجای خونه هست استفاده کنی! نکتشم فقط اینکه از رادیو نمیتونی متراژ بالایی از سیم شبکه بکشی ، همین!

لینک به دیدگاه

اونوقت سرعت و پینگ و ایناش چجوریه +هزینه هاش?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

طبقه ی پنجم هستم و دور خونه کاملا بازه کلا اون سر دنیا رو میشه دید خخخ

خیلی ممنونم راستش رادیو هم دارم با اکسس پوینت باید تابستون امتحان کنم چهار سال پیش یه 128 نامحدود داشتم کیفیتش خوب بود ولی دیدم اون شرکت همش نامحدود میده  و قیمتش نمیصرفه به سرعتش

حالا باید بقیه رو امتحان کنم! فقط یه سوال چه طوری باید این شرکت ها رو پیدا کنم ببینم کیا دارن اینجا سرویس میدن و آیا خودم میتونم بدون نیاز به تکنسین اون ها ، رادیو رو تنظیم کنم ببینم کدومشون بهتره ؟(از این تستا بگیرم و خودم امتحان کنم همه رو) 

جالب اینکه از سرویس ای دی اس ال ارزون تر میفته فقط تجهیزات اولیش گرونه که دیدم تندا ارزوناش رو اورده واقعا می صرفه!

توی تنضیمات رادیو سربرگ وایرلس گزینه ی SSID روی سلکت کلیک کنید تا شروع به سرچ کردن کنه و دکلهای توی رنج رو نشون بده. معمولا تو ایران شماره تلفن هر شرکت جلوی اسم دکله مورد نظر ثبت شده. که شما میتونید زنگ بزنید و درخواست اکانت تست داشته باشید اکانت تست معمولا با حجم 100 مگابایت و مدت 24 ساعته که کاملا رایگانه.

اقا یکی این اینترنت رادیو رو برا من توضیح بده[emoji24]

دوستمون کامل توضیح دادن. فقط اگر خونه شما آپارتمانی نیست نیاز به اکسس پوینت ندارین با 20 تا 30 متر کابله Lan کارتون راه میوفته (بستگی به فاصله ی رایانه تا رادیو روی پشت بام داره) خودم 25 متر کابل لن از رایانه تا رادیو استفاده میکنم

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

بنده هم گریبانگیر این مشکل شدم.

90 هزار تومان اضافه روی قبضم اومد.

شانس نداریم اپراتورم قبول نمیکنه.

:-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

سلام من خودم سیم کارت ایرانسل دارم 2هزار تومن که شارژ میکنم یه زنگ میزنم...... تا سه روز بعد بدون اینکه حتی پیام بدم یا زنگی بزنم خود به خودشارژش تموم میشه واقعا این دزدیه----شنیدم همراه اول هم جدیدا اینجوری شده

من که بعد از هر بار تماس یا پیامک بلافاصله گوشیو خاموش میکنم که شارژم نره وگرنه خود به خود تمام میشه

لینک به دیدگاه

اونوقت سرعت و پینگ و ایناش چجوریه +هزینه هاش?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

همه چور سرعتی میدن ، من دیدم یه اقای سرعت 100 مگابیت (27500 کیلوبایت دانلود در ثانیه) از شاتل با پینگ 50 گرفته بودن! پینگ به دکل سرویس دهنده و این چیزا مربوطه ، هزینه هم از ای دی اس ال ارزون تره مثلا سرویسی که شاتل 110 هزار تومن میداد روی آنتن گفتن 83 هزار تومن میشه (همون شاتل) فقط هزینه ی اولیه هست که بالاتر میفته همین. که اونم جبران میشه

نگاه کنین اینترنتی که هر مگابیت در ثانیه اش برای شرکت زیرساخت 900 تک تومنی میفته رو به ما برای هر گیگ استفاده 3000 تومن میفروشن :|

من چی بگم؟ اینترنت میگیری سرعت 300 کیلوبایت که برای هر گیگش 3000 تومن میدی و هرماه 50000 تومن خرجش میکنی :|

یعنی پنجاه برابر باید پول بدی :|

وقتی انحصاریش کردن همین میشه دیگه :|

post-9773-0-97741500-1464103857_thumb.png

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

سلام . دادا لطف میکنی بگی با چه کدی ازین بسته های دانلود نامحدود میخری 1000 ت ... ممنون میشم .

فرستاده شده از SM-J500Hِ من با Tapatalk

سلام ... دادا اینو نوست وقتی خریدم ... ینی الان ساعت 2 فعال میشه یا باید فردا فعال شه ::::

:مشترک گرامي، بسته اينترنت نامحدود شبانه براي شما فعال شد. شما مي توانيد ظرف 24 ساعت آينده در بازه زماني 2 تا 7 صبح از اينترنت نامحدود استفاده نماييد.

فرستاده شده از SM-J500Hِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

من یکی که یه بار ایرانسل شارژمو خورد از اون موقع چند ماهی میشه اصلا شارژ نخریدم...

کلا بیخیالش شدم.این جور چیزا تو مملکتی که اخبار و بحثشون صبح تا شب شده داعش و سوریه و عرب و این جور مضخرفات عادیه...یه بار نشده بیان تو اخبار از مشکلات و درد مردم خودمونو بگن...

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

دمت گرم که همچین مواردیو میگی ، والا همشون دزد تشریف دارن ، تعرفه ها رو نمیدونم از کجا در میارن =/ من دیروز سیم ایرانسل گرفتم ، یه اسپید تست زدم دیدم 2 تومن شارژ پرید :|

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام خدمت همگی. از ابتدای همین ماه آسیاتک تعرفه ها رو تغییر داده دیگه بدردم نمیخوره یعنی درواقع شبانه رو ورداشته . مثلا شبی فقط 2 تا 3 میشه دانلود کرد .تصمیم گرفتم اینترنت 4g بگیرم با مودم usb .
فقط نمیدونم کدوم اپراتور توی ساعات نامحدود بهتره ؟ لطفا هرکی استفاده کرده نظرشو بگه. ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایرانسل بهتره

منطقه ما که همراه اول (خاک برسر) 3G هم نمیده چه برسه 4G

بسته 3 ساعته 60 گیگ 2 تا 8 صبح ،2000 تومن به صرفه ست اگه سرعت بالای 2 مگ داشته باشی

لینک به دیدگاه

من رفتم سایت ایرانسل اما فقط بسته 2 ساعته داره. بسته 3 ساعته پیدا نکردم!!!!!

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، behnam74 گفته است :

من رفتم سایت ایرانسل اما فقط بسته 2 ساعته داره. بسته 3 ساعته پیدا نکردم!!!!!

بسته 3 ساعته با برنامه  myirancell میشه فعال کرد

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، chaning گفته است :

بسته 3 ساعته با برنامه  myirancell میشه فعال کرد

آره دیدم . ممنون خب حالا توی این سه ساعت در حالت 4g چقدر میشه دانلود کرد منظورم محدودیتش نیست . تجربه خودتون رو میگم. سرعتتون چقر هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، behnam74 گفته است :

آره دیدم . ممنون خب حالا توی این سه ساعت در حالت 4g چقدر میشه دانلود کرد منظورم محدودیتش نیست . تجربه خودتون رو میگم. سرعتتون چقر هست؟

بستگی به سرعت منطقتون داره و سایتی که ازش دیتا میگیرین

من در حالت عادی حدود 15 گیگ میگیرم ، تا 30 گیگ هم تو 3 ساعت دانلود داشتم ، بعضی وقتها افت سرعت شدیده ، میبینی 3 گیگ هم دانلود ندارم

منطقه ما از لحاظ آنتن دهی ضعیفه و با مودم حداکثر 3 تا از 5 تا آنتن پر میشه بعضی وقتها 2 تا

با سرعت 2 مگابایت ، میتونید راحت 21 گیگ بگیرید که به صرفه هستش

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، behnam74 گفته است :

من تونستم تو 2 ساعت 16 گیگ بگیرم 

بیشترین سرعتم هم 2 و خوردی بوده برای چند ثانیه 

بیشتر وقتا 1 مگابایت 

لینک به دیدگاه

من كه با LTE ايرانسل و بسته نامحدود سه ساعته شبانه هر شب دارم با سرعت ميانگين ٥ مگابايت بر ثانيه دانلود ميكنم محدوده چهارراه وليعصر هم هستم..

تقريبا همون ٦٠ گيگ تو سه ساعت رو دانلود ميكنم،

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

همراه اول با هدف بهبود تجربه مشترکین، اقدامات ویژه‌ ای در بسته‌ های اینترنتی خود انجام داده است.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، با توجه به توسعه پوشش و ارتقای کیفیت و ظرفیت شبکه همراه اول، این اپراتور از این پس بسته های آلفاپلاس نامحدود شبانه ارائه می دهد تا مشترکان با خرید این بسته‌ ها از سرعت بدون مرز بهره ببرند.

بسته ‌های آلفاپلاس نامحدود شبانه، شامل بسته های یک روزه، یک هفته و یک ماهه پرسرعت نوترینو با حجم نامحدود است که با قیمت مناسب فقط برای استفاده در ساعات مشخصی از شبانه روز به صورت نامحدود ارائه می شود.

این بسته ها برای تمام مشترکین اعتباری و دائمی قابل استفاده است و امکان خرید این بسته  ها با بسته های آلفا و آلفا پلاس به طور همزمان وجود دارد. لازم به ذکر است بسته های نامحدود شبانه فاقد رزرو خودکار هستند و مشترک در یک زمان تنها می تواند یک بسته نامحدود شبانه را فعال کند.

همراه اولی ها برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مدت زمان اعتبار، قیمت و کد دستوری فعال سازی بسته های نامحدود شبانه، می توانند از طریق کد دستوری #۲*۱۰۰۰* اقدام و یا به پرتال این اپراتور به نشانی www.mci.ir مراجعه کنند.

as.jpg

منبع:همراه اول

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حیف این تنهای اول خاک بر سر خونه ما آنتن نت نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...