رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مشکل اینترنت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز من چند وقته یک مشکلی دارم 

سیم تلفنم از خود پریز تلفن مستقیم به مودم وصله هیچ چیزی دیگه هم رو سیم تلفن وصل نیست . 

خط تلفن فقط برای اینترنت ازش استفاده میکنم 

وقتی مودمو روشن میکنم چراغ adsl ثابت نمیشه یعنی اصلا وصل نمیشه به اینترنت 

اما وقتی بین مودم و پریز اسپلیتر و تلفن وصل میکنم مشکل حل میشه و اینترنتم وصل میشه 

میخواستم از وضعیت snr خطم عکس بزارم اما دائم تغییر میکنه مطمئن نیستم وضعیت ثابتش چه زمانیه 

جالب اینجاست حتما باید برای اولین بار مودم روشن کردن اسپلیتر وصل کنم وگرنه اصلا چراغ adsl ثابت نمیشه  البته بعد یه مدت خوب میشه و میتونم اسپلیتر جدا کنم و سیم مستقیم به مودم وصل کنم دوباره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از دم درت ک سیم تلفن داخل کنتور برق باید باشه یه سیم مستقیم از همون جا انشعاب بگیر اگه مسیرش دور نیس ببر به اتاقت مودم بهش وصل کن احتمالا باید حل بشه

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، reza21a گفته است :

دوست عزیز از دم درت ک سیم تلفن داخل کنتور برق باید باشه یه سیم مستقیم از همون جا انشعاب بگیر اگه مسیرش دور نیس ببر به اتاقت مودم بهش وصل کن احتمالا باید حل بشه

سلام ممنون 

موضوع اینجاست که این سیم تلفن مستقیم از دم در خونه به مودم وصل شده کلا فقط برای اینترنت دارم از این خط تلفن استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...