رفتن به مطلب

مشکل در نصب روتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

چند روز پیش یه روتر TP-LINK WR740 خریدم

من میخوام اینترنتی رو که از طریق مودم وایرلسم میگیرم تو خونمون شیر کنم .

پشتش 5تا پورت شبکه داره

یکیش به رنگ آبی که روش نوشته wan و بقیه برای اتصال سیستمم های دیگر با شماره 1 و 2 و 3 و 4

من از طریق کابل شبکه خودش پورت wan رو به سیستمم وصل کردم و موقعی که خواستم نرم افزار خودش که داخل سی دیشه رو نصب کنم میگه یا شبکتون مشکل داره یا نوع مودم با نرم افزار نمیخوره.

آیا من تنظیمات خاصی روی کارت شبکه ام انجام بدم ؟

لطفا راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پورت Wan برای وصل کردن مستقیم اینترنت و یا خطی خارج از شبکه داخلی به روتر هست و برای شبکه داخلی نیست.

برای شبکه باید از 4 پورت Lan استفاده کنید.

یا اینکه اینترنت رو از مودم به ون وصل کنید و بقیه سیستم ها رو به لن وصل کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز.

شما به روش آقای unforgiven عمل کنید بعد در هر مرحله به مشکل بر خوردید، اینجا مطرح کنید تا قدم به قدم بریم جلو

حالا یک سوال، شما الان به منوی مودم دسترسی دارید یا نه. چون برای انجام تنظیمات وایرلس، حتما باید از طریق کابل شبکه و وارد کردن ای پی مودم در browser ، وارد منو مودم بشید و برای وایرلس پسورد بگذارید.

لینک به دیدگاه

متشکرم من الان به پورت لان وصلش کردم و تو مرورگر ای پی روتر رو دادم و صفحه مربوط به تنظیمات واسم اومد

اینجا رو باید چیکار کنم

لینک به دیدگاه

درود

شرمنده . پست دیشب شما رو ندیده بودم..

موفق باشید. ^_^

لینک به دیدگاه

یک نکته .حتما یک پس ورد با encryption مثل wpa2 بگذارید که پسورد مودم شما رو هک نکندو از اینترنت سوء استفاده نشه.

لینک به دیدگاه

نه بابا من تو روستا هستم از لحاظ امنیت خیالم تخته ولی این روتر تنظیمات زیاد داره اگه کسی بتونه یخورده بیشتر راهنمایی کنه ممنونش میشم

منظورم اینه غیر از شیر اینترنت چه کارایی میشه بهاش کرد.

به درد گیم شبکه ای هم میخوره فک کنم درسته؟

لینک به دیدگاه

بله برای گیم و شبکه کردن هم مناسبه.

من با منو های این مودم آشنایی ندارم برای همین نمیتونم از راه تو دور راهنمایی کنم . یکی از راه ها این هست که تو نت دنبال فیلم های آموزشی بگردی و ببینی . مثلا تو سایت " لوله شما" یا همون y*O*u*T*U*B بگردی حتما پیدا میشه.

اما به طور کلی اگر بخواهی یک شبکه راه بندازی باید تو مودم و در تنظیمات DHCP رو فعال بکنی که خودش به تمامی کامپیوتر هایی که قراره به اون متصل بشه، ای پی بده. اینطوری راحت ترین روش کار هست.

اما گاهی اوقات لازمه که شما ای پی ها رو به صورت دستی وارد کنید. مثلا ممنکنه بخواهی یک کامپیوتر رو سرور بازی بکنید و 3 یا 4 تا کامپیوتر دیگه رو به عنوان clientاستفاده کنی. در این شرایط باید dhcp خاموش باشه و شما خودتون آی پی ها رو به صورت دستی وارد کنید تا بتونید تنظیمات را انجام بدید .

البته موارد دیگه هم هست که بستگی به شرایط استفاده داره.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

من با شبکه از ویندوز xp تونستم به 7 وارد بشم اما از 7 نمیشه وارد xp شد! راهی نداره غیر از نصب برنامه‌هایی مثل netsupport ؟؟

برای مودم adsl بدون وایرلس چه نکات امنیتی باید تنظیم کرد ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...