رفتن به مطلب

مشکل واتر کولر coolermaster masterliquid pro 240

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 
یکی از فن های واتر کولر ی مدتیه به شکل عجیبی سرعتش زیاد شده 
اول فک کردم مشکل از سوکت فنه باشه و جای سوکت رو عوض کردم ولی دیدم مشکل هنوز هم پابرجاس 
به نظرتون این دور برای فن عادیه؟ یا فنه مشکل داره؟
جالبش اینجاس هی بالا پایین میشه سرعتش

Cpu fan.PNG

ویرایش شده توسط Aydin
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Aydin گفته است :

سلام دوستان 
اول فک کردم مشکل از سوکت فنه باشه و جای سوکت رو عوض کردم ولی دیدم مشکل هنوز هم پابرجاس 

Cpu fan.PNG

سلام.آیا در واقعی هم نگاه میکنید سرعتش زیاده؟این سرعت هیچ فنی نمیرسه.این سرعت صدایی میده انگار گاز ماشینو تا 4000-5000 بگیری.ببین همین جوری هم سرعتش زیاده.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Aydin گفته است :

سلام دوستان 

Cpu fan.PNG

سلام. فکر کنم مشکل از سنسور ها باشه سرعت 9000 تا برای فن غیر ممکنه. دمای temperature #5 هم به نظر اشتباه میاد که نشون میده سنسورا خوب عمل نمیکنن

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.آیا در واقعی هم نگاه میکنید سرعتش زیاده؟این سرعت هیچ فنی نمیرسه.این سرعت صدایی میده انگار گاز ماشینو تا 4000-5000 بگیری.ببین همین جوری هم سرعتش زیاده.

سرعت فن کم و زیاد میشه ولی نه انقدر چون من صدای فن 2500 دور رو شنیدم خیلی بیشتر از صدای این 9000 که اینجا زده

در 24 دقیقه قبل، arshia. گفته است :

سلام. فکر کنم مشکل از سنسور ها باشه سرعت 9000 تا برای فن غیر ممکنه. دمای temperature #5 هم به نظر اشتباه میاد که نشون میده سنسورا خوب عمل نمیکنن

سلام یعنی سنسورهای بورد مشکل دارن؟

لینک به دیدگاه

سلام از محیط بایوس و یا نرم افزار Asus suite3 سرعت فن رو پایین بیارین  اگه پایین نیامد مشکل از سنسور هست

و آیا صدای فن هم زیاد شده؟

حداکثر دور این فن ها ۲۱۳۳ هست این ممکنه از نرم افزار باشه شما بهتره از برنامه Asus suite3 استفاده کنید و برای چند لحظه فن رو روی سایلنت بذارین و ببینید سرعت پایین میاد یا نه.  سرعت فن ها نیز در این نرم افزار وجود داره

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

سلام از محیط بایوس و یا نرم افزار Asus suite3 سرعت فن رو پایین بیارین  اگه پایین نیامد مشکل از سنسور هست

و آیا صدای فن هم زیاد شده؟

حداکثر دور این فن ها ۲۱۳۳ هست این ممکنه از نرم افزار باشه شما بهتره از برنامه Asus suite3 استفاده کنید و برای چند لحظه فن رو روی سایلنت بذارین و ببینید سرعت پایین میاد یا نه.  سرعت فن ها نیز در این نرم افزار وجود داره

ممنون از راهنماییتون 

تست میکنم و نتیجه رو اینجا علام میکنم

با برنام asus ai suite تست کردم . مثل اینکه صدای پمپه نه فن
یعنی پمپ ممکنه خراب شده باشه ؟

Cpu.PNG

watercool.PNG

لینک به دیدگاه

دوستان فک کنم پمپ واتر مرخص بشه به زودی چون امروز ی صدای جیز جیز هم میاد از تو پمپ الان سوالم اینه با توجه به اینکه رادیات و فن این واتر سالمه میشه ی پمپ سیکل باز خرید و از رادیات این استفاده کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...