رفتن به مطلب

دوستان لطفا کمک کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه قصد فروش یک عدد کارت گرافیک رو دارم لطفا راهنمایی کنید چی کار باید انجام بدم؟ نمیدونم بایدچی کار کنم تازه واردم.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، shahriar782 گفته است :

دوستان من یه قصد فروش یک عدد کارت گرافیک رو دارم لطفا راهنمایی کنید چی کار باید انجام بدم؟ نمیدونم بایدچی کار کنم تازه واردم.

سلام دوست من، خوش اومدین

توی بازارچه، قسمت خرید و فروش کارت گرافیک یک تاپیک جدید ایجاد کنین (از بالا گزینه‌ی ایجاد تاپیک جدید رو بزنین)

توی عنوان بنویسین فروش کارت گرافیک و مدل کارت‌تون رو جلوش بنویسین

توضیحات مربوط به کارت گرافیک رو درج کنین ( مدل، نوع، کارکرد، وضعیت سلامت و ...)

از چند نما هم به همراه برگه ای که روی اون نام کاربری‌تون، نام فروم (لیون کامپیوتر) و تاریخ نوشته شده عکس از کارت گرافیک تهیه و از قسمت (فایل‌های خود را انتخاب کنید) انتخاب و به تاپیک ارسال کنین

بعد گزینه‌ی "ارسال" رو بزنین

به همین راحتی

البته شما تو بخش‌های دیگه تاپیک‌های مختلفی ایجاد کردین و با این روند آشنایی نسبی هم دارین ولی باز اگر سوالی دیگه داشتین بفرمائین تا پاسخ داده بشه

لینک به دیدگاه

دادا ببخشید الان دیدم خود سایت لیون کامپیوتریه ویدیو داره تو قسمت فروش کالای دست دو اون برای چی هست؟من میخواستم با واسطه لیون کامپیوتر بفروشم که مطمعن باشه چی کار باید بکنم؟و دادا کارت گرافیکی که میخوام بفروشم آکبند هست ولی گارانتی نداره ممنون 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، shahriar782 گفته است :

دادا ببخشید الان دیدم خود سایت لیون کامپیوتریه ویدیو داره تو قسمت فروش کالای دست دو اون برای چی هست؟من میخواستم با واسطه لیون کامپیوتر بفروشم که مطمعن باشه چی کار باید بکنم؟و دادا کارت گرافیکی که میخوام بفروشم آکبند هست ولی گارانتی نداره ممنون 

•  

خواهش می‌کنم

اون روش فروش ارتباطی با فروم نداره، خودش یه سامانه جداگانه و قوانین جداگانه‌ای داره... توی ویدیو به صورت کامل توضیح داده شده... اگر احساس می‌کنین توی فروم براتون سخته می‌تونین اونجا اقدام کنین.

اگر توی فروم قصد فروشش رو دارین عرض کردم به چه صورت هست،‌ با توجه به اینکه کارت گرافیک‌تون آکبنده، از دو سه سمت جعبه به همراه برگه‌ای که مواردی که عرض شد روش نوشته شده باشه عکس بگیرین مطابق همون پستی که تو تاپیک‌تون درج کردم ارسال کنین

توی یکی از عکس‌ها هم سعی کنین برچسب پلمپ جعبه مشخص باشه

همچنین قیمت رو درج کنین

هزینه‌ی پستی رو تعیین کنین با شماست یا خریدار

امکان معامله‌ی حضوری دارین یا خیر رو هم بنویسین

امکان استفاده از واسطه لیون کامپیوتر هم دارین یا خیر رو هم بنویسین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...