رفتن به مطلب

مزایده داغ مادربرد msi z370 A pro نو نیاز به تعویض سوکت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان حدود دو سال پیش برای دفتر کارم 7 تا مین بورد Msi Z370 A Pro از دیجی کالا خریداری کردم که متاسفانه پایه های سوکت یک دونشون خم شده بود و دیجی کالا در کمال شگفتی به عنوان اینکه کالای دیجیتال گارانتی بازگشت نداره از قبولش سر باز زد گارانتی گرین تا پایان امسال داره که اونم قبول نکرد اتفاقی امروز این دوستمون رو  دیدم  مرور خاطرات بد شد گفتم بهتره نبینمش که هر بار یادم نیاد چه کلاه گشادی سرم رفته از نظر وقت هم حوصله اینکه برم بگردم ببینم توی مشهد ما کجا سوکت مادربرد عوض میکنن ندارم لذا بهتر دیدم اینجا بزارم  طی یک مزایده داغ هیجانی با یه قیمت اولیه جذاب کارش رو بسازم انشاالله که موجبات خشنودی صاحب جدیدش بعد از تعویض بشه .. لازم به ذکره که این مین بورد اصلا روی سیستمی بسته نشده ( جای پیچ در عکسها مشخص است ), در روز اسمبل از جعبه باز شده و بخاطر کج بودن نیمی از پایه های سوکت سی پی یو دوباره رفته توی جعبه اش و تا به امروز گوشه انبار بوده

و اما قوانین مزایده :

1- این کالا فقط در همین مکان در فروم لیون بفروش خواهد رسید و در جای دیگری آگهی نخواهد شد

2- فروشنده  جهت احترام به تمام عزیزانی که در مزایده شرکت میکنند  حق انصراف از فروش را از خود سلب و به مدیران فروم  اختیار تام خواهد داد که در صورت انصراف با جریمه سنگینی چون بن حساب مواجه شود 

3- هزینه ارسال با فروشنده 

4- مزایده از روز یکشنبه یازهم آبانماه شروع و در ساعت 10 شب  یکشنبه هجدهم آبانماه بپایان خواهد رسید 

5- زمان مزایده تمدید و یا به مرحله بعدی نخواهد رفت

6- قیمت پایه  بجهت هیجان بیشتر  بین خریدارن قیمت  دویست هزار تومان   تعیین میگردد.

7- قیمت فوری وجود نخواهد داشت

8- قیمت هر گام پیشنهادی قابل قبول حد اقل باید از بیشترین قیمت پیشنهادی  پنجاه هزار تومان بالاتر باشد 

9- فروشنده تضمین ارسال کالا حتی اگر تنها یک نفر و با همان قیمت پایه برنده مزایده شده باشد را میپذیرد 

10-  عکسهای گرفته شده  معرف و توضیحات فروشنده در قبال این کالا کاملا شفاف و روشن است

11- برنده مزایده تنها دو روز فرصت دارد تا با پیغام به فروشنده مراحل خرید را انجام دهد در غیر اینصورت فروشنده این حق را برای خود محفوظ دارد تا به نفر دوم پیغام دهد 

متشکرم 

1.thumb.jpeg.b59df783588c4e1845c9ab628b96a751.jpeg2.thumb.jpeg.b9a60c2332a3fb04c3adfeb356d0ba5d.jpeg3.thumb.jpeg.a64c93a35428bada363d0be329b81f47.jpeg4.thumb.jpeg.83cee0a6ee0353456ff91f1f4d554e2c.jpeg

5.thumb.jpeg.9e70ded4a74ea476a58a513a447327c9.jpeg6.thumb.jpeg.d670cfc9d5452a4bf94e7e13f03cddaa.jpeg7.thumb.jpeg.94e9d72ec25ec7581de6821b1647d928.jpeg

لینک به دیدگاه

اگه تضمین تعمیر شدنش رو بدین بنده پایه + ۱۰۰ خریدارم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

اگه تضمین تعمیر شدنش رو بدین بنده پایه + ۱۰۰ خریدارم

واقعا توی کجای دنیا همچی چیزی هست که شما طلب میکنی !! من یک مادربرد از دیجی کالا خریدم نصف پایه های سی پی یوش خم بوده با تعجب همون موقع هم بهشون گفتم من تا حالا حد اقل 500 تا سیستم اسمبل کردم سی پی یو رو اصلا وارونه هم بزاری نمیشه نصف پایه ها خم بشن قبول نکردن گرین هم گفت با انبر ریز برات صافش میکنیم در حین کار دو تا پایه اش شکست دیگه فقط باید عوض بشه  قیمتی که گذاشتم پول چهار تا خازن رگلاتوریش هم نیست  چیپست z370 اینتل به تنهایی  حدود 2 میلیون تومانه میتونید توی ebay بگردین / من اینهمه دارم حال میدم احترام میزارم کسی وارد باشه دستگاه تعویض سوکت رو داشته باشه  انجامش بده صاحب یه مادربرد نو رده بالا شده  برو قیمت این مین رو توی آمازون ببین/  واقعا متعجب شدم  

ویرایش شده توسط ِDr.Saleh Derakhshan
لینک به دیدگاه

درود. پایه به علاوه دو گام .فعلا این مبلغ پول کارتنشه😉 خداییش مادربرد ارزشمندیه

لینک به دیدگاه

+

لینک به دیدگاه

870

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

شوخیشم ججالب نبود

شوخیشم جالب نبود

لینک به دیدگاه

به گمونم تمامی دوستان که بعد از بنده پیشنهاد قیمت دادن بعد از ساعت 10 هست 

لینک به دیدگاه

مزایده بپایان رسید بالاترین قیمت 900 بوده اما پست ویرایش شده یکی از آقایون ناظر یا  مدیر لطف کنه بیاد نظر بده که برنده کاربر

@hamed_crazy 

هست یا

@Atlas1370

و یا 

@Divine

چون برای من تفاوتی نداره  اختلاف قیمتشون /  عدالت زیباتره 

@EHSANRF

@mrezaee

@AtAgAmEr

@Reza_Fallah

@Hamed

@maxel134

@OverExtreme

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ِDr.Saleh Derakhshan گفته است :

مزایده بپایان رسید بالاترین قیمت 900 بوده اما پست ویرایش شده یکی از آقایون ناضر یا  مدیر لطف کنه بیاد نظر بده که برنده کاربر

@hamed_crazy 

هست یا

@Atlas1370

چون برای من تفاوتی نداره  اختلاف قیمتشون /  عدالت زیباتره 

@EHSANRF

@mrezaee

@AtAgAmEr

@Reza_Fallah

@Hamed

اگر بنا به حرف خودتون و تا ساعت 10 باشه فک نکنم برنده باشن 

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Divine گفته است :

به گمونم تمامی دوستان که بعد از بنده پیشنهاد قیمت دادن بعد از ساعت 10 هست 

من ساعت 10 صفحه رو رفرش کردم  هر دو پستی که شما به زمانشون اشاره کردی  قابل رویت بودن  حالا سوال پیش میاد زمان پست گذاشتن  وقتیه که فرد پست رو باز میکنه بنویسه یا وقتی که سند میکنه بهرحال برای من فرقی نداره هر سه عزیز هستید  یکی از ادمین ها بیاد نظر بده کفایته 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز.

صاحب  تاپیک عزیز به هرکی دوست داری بفروش جنس خودته

اگر نشان گر موس رو روی زمان ارسال نگه دارید میتونید زمان ارسال هر پست رو مشاهده کنید.

اون دوستمون هم که قبل من زدن ویرایش زده یک دقیقه بعد  

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام دوستان عزیز.

صاحب  تاپیک عزیز به هرکی دوست داری بفروش جنس خودته

اگر نشان گر موس رو روی زمان ارسال نگه دارید میتونید زمان ارسال هر پست رو مشاهده کنید.

اون دوستمون هم که قبل من زدن ویرایش زده یک دقیقه بعد  

نکته آموزشی خوبی بود من فقط ساعت ده رفرش کردم پستهای  هر سه رو دیدم چون ایشون ویرایش کرده بود شک کردم برا همین کمک خواستم از مدیران .. با این چیزی که شما گفتی و انجام دادم  و با توجه به اینکه مطمعینا اون دوست عزیز قیمت خودش رو ویرایش کرده باشه بالاترین قیمت توی زمان مزایده میشه قیمت شما 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...