رفتن به مطلب

از کدام شرکت اینترنت بگیرم

HEGMATANE
 اشتراک گذاری

اینترنت  

17 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. از کدام شرکت اینترنت بگیرم ؟

• شاتل
      12
    • پارس آنلاین
      1
    • آسیاتک
      2
    • پیشگامان
      2

Recommended Posts

سلام وقت بخیر خواستم اینترنت ثبت نام کنم خواستم بدونم کدام شرکت برای بازی بهتر است 

سوال دیگه که داشتم این بود که شاتل گفته دست رسی رایگان به سایتهای که IP  این رو بسته است یا شرکتهای دیگه همچنین چیزی دارند 

من نام سایتهای شاتل /پارس آنلاین /آسیاتک / های وب وجدیدا شرکت پیشگامان رو شنیدم کدام رو انتخاب کنم

دوستانی که نظری ندارد در نظر سنجی شرکت کنید ممنون

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

سلام عزیز شهر به شهر شرایط فرق میکنه مثلا من خودم تو تهران که بودم از شاتل استفاده میکردم ولی الان شهر خودمون از آسیاتک استفاده میکنم 
اگه بخوای برا گیم بگیری من تو ایران  هیچ isp با پینگ پایین و استیبل ندیدم واقعغیتش و کلا نت تو این مملکت یکی از آرزوهاس !
ولی اگه ای دی اس ال مد نظرته من خودم الان آسیاتک با پروفایل گیمینگ دارم و پینگمم تو 4.2.2.4 خیلی وقتا بین 95 یا 100 هستش ولی خب اینم استیبل نیست مثلا همین چند روز پیش تا 160 هم میرفت و پکت لاست هم داشتم 
ولی بین این اپراتورها تجربه استفاده از بین های وب و شاتل و آسیاتک رو که داشتم آسیاتک رو به بقیه ترجیح میدم .

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

تاپیک‌های زیر به شما کمک میکنه، توصیه میشه قبل از ایجاد تاپیک از عدم وجود تاپیک مشابه اطمینان پیدا کنیم:

در خصوص اینترنت شرکت شاتل:

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست من

تاپیک‌های زیر به شما کمک میکنه، توصیه میشه قبل از ایجاد تاپیک از عدم وجود تاپیک مشابه اطمینان پیدا کنیم:

در خصوص اینترنت شرکت شاتل:

سلام ممنون ولی نه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام ممنون ولی نه

🤔😐

ویرایش شده توسط Slasher
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام ممنون ولی نه

چرا نه؟

لطفاً دلیل تون رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Slasher گفته است :

🤔😐

در 18 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

چرا نه؟

لطفاً دلیل تون رو بفرمایید

سلام یکی از دلایل این بود یکی از تاپیک ها بررسی شرکت شاتل بود. موضوع من بیشتر برای شناخت از ای دی اس ل شرکت های دیگه بود 

موضوع یکی از  دیگری تاپیک ها برای جشنواره adsl و تجربیات دیگر دوستان بود که من بخواهم همه تاپیک رو بخونم وقتشو ندارم که بخواهم تمام بحث ها رو جمع بندی کنم و به نتیجه برسم 

حاله ممنون میشم اگر امکان دارد تجربه خودتون رو در اختیار من بگذارید با تشکر

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

یکی از دلایل این بود یکی از تاپیک ها بررسی شرکت شاتل بود

شما خودتون درباره شاتل سوال داشتین و خاطر همین تاپیک شاتل پیشنهاد داده شد!

در 34 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

موضوع من بیشتر برای شناخت از ای دی اس ل شرکت های دیگه بود 

لینک "جشنواره های ADSL در مناسبتهای خاص ؛ پیشنهاد ، تجربیات راجب isp ها" هم دقیقا برای همین درج شد!

شخصا اگر شخصا تجربه‌ای داشته باشم یا سوالی مطرح بشه برام توی تاپیک اصلی و مرتبط که در خصوص تجربیات راجب به ispها هست، پست می‌کنم

و اگر در خصوص یک isp خاص باشه در تاپیک اختصاصی خودش سوال می‌کنم یا پست می‌ذارم

در کل بهتره برای نظم بیشتر فروم موضوعات رو توی تاپیک‌های تخصصی خودشون درج کنیم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

شما خودتون درباره شاتل سوال داشتین و خاطر همین تاپیک شاتل پیشنهاد داده شد!

لینک "جشنواره های ADSL در مناسبتهای خاص ؛ پیشنهاد ، تجربیات راجب isp ها" هم دقیقا برای همین درج شد!

شخصا اگر شخصا تجربه‌ای داشته باشم یا سوالی مطرح بشه برام توی تاپیک اصلی و مرتبط که در خصوص تجربیات راجب به ispها هست، پست می‌کنم

و اگر در خصوص یک isp خاص باشه در تاپیک اختصاصی خودش سوال می‌کنم یا پست می‌ذارم

در کل بهتره برای نظم بیشتر فروم موضوعات رو توی تاپیک‌های تخصصی خودشون درج کنیم.

بله درسته می فرماید الان شما می فرماید هر شرکتی تاپیک مخصوص خودش رو دارد؟، بله، در اون صورت برای من امکان ندارد تمام تا پیک ها رو بخونم چون سر کار هستم صبح تا شب، که وقت شو ندارم. در صورت اگر دوست داشتی راهنمای بفرماید 

لینک به دیدگاه

این همه بازید فقط 9 نفر رای دادند بابا فکر کنید انتخاب ریاست جمهوری است ش

up

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینجوری به نتیجه ای نمیرسید. درسته در مجموع شاتل یه مقدار بهتر به نظر میرسه ولی باز شهر به شهر و منطقه به منطقه و محله به محله حتی گاهی دیدم خونه به خونه وضعیت فرق میکنه. شما تنها راهی که دارید اینه که از چند تا از همسایگانتون بپرسید و وضعیت اینترنتشون رو چک کنید.

در غیر این صورت راه باقیمونده یا استفاده از نظرسنجی های بسیار بزرگ کشوریه که معمولا شاتل توش اوله یا اینکه آزمون و خطا انجام بدید.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، indianboy گفته است :

دوست عزیز اینجوری به نتیجه ای نمیرسید. درسته در مجموع شاتل یه مقدار بهتر به نظر میرسه ولی باز شهر به شهر و منطقه به منطقه و محله به محله حتی گاهی دیدم خونه به خونه وضعیت فرق میکنه. شما تنها راهی که دارید اینه که از چند تا از همسایگانتون بپرسید و وضعیت اینترنتشون رو چک کنید.

در غیر این صورت راه باقیمونده یا استفاده از نظرسنجی های بسیار بزرگ کشوریه که معمولا شاتل توش اوله یا اینکه آزمون و خطا انجام بدید.

سلام ممنون تازه به مسکن جدید رفتم امکان پرس جو ندارم قبلا مخابرات داشتم رازی بودم، اینجا مخابرات گرفتم وضع خیلی بد بود الان برای بار اول است که می خواهم از شرکتها نت بگیرم تجربه نداشتم 

در 13 ساعت قبل، indianboy گفته است :

سلام مجدد یک سوال دارم این بسته های نقری و برنزی که شرکتها برای فروش قرار دادند با هم واقعا فرق دارند؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...