رفتن به مطلب

مشکل نصب درایور کارت گرافیک

sajad564
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
بنده چند روز پیش یک عدد کارت rx 470 msi mining خرید کردم از همینجا
الان مشکلی که دارم که درایور نصب میشه ولی  ارور تصویر زیر رو به همراه داره ( ارور 43)
و اینکه تو دیوایس منیجر علامت زرد رنگ جلو اسم کارت نوشته شده 
(آخرین ورژن درایور از سایت ای ام دی دانلود شده)
ممنون میشم راهنمایی کنید
image.png.a3fb598972f9107d10200354b0988afd.png

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، sajad564 گفته است :

سلام دوستان
بنده چند روز پیش یک عدد کارت rx 470 msi mining خرید کردم از همینجا
الان مشکلی که دارم که درایور نصب میشه ولی  ارور تصویر زیر رو به همراه داره ( ارور 43)
و اینکه تو دیوایس منیجر علامت زرد رنگ جلو اسم کارت نوشته شده 
(آخرین ورژن درایور از سایت ای ام دی دانلود شده)
ممنون میشم راهنمایی کنید
image.png.a3fb598972f9107d10200354b0988afd.png

https://www.youtube.com/watch?v=4O3udct6a3Q

در این ویدیو گفته شده که این ارور به خاطر فایل خراب یا بایوس مودیفای شده اتفاق میفته چون ماینیگ هست حتما مودیفای کردن راه حل هم ریفلش زدن بایوس هست

در ویدیو هم گفته ممکنه اسیب بزنه به کارت این کارت پس این رو حواست باشه فکر کنم مثل بایوس برد باشه اگر برق بره یا هر مشکلی در حین فلش زدن اتفاق بیفته تو بد دردسری میفتی پس برای احتیاط بده یه جای معتبر واست حلش کنن یه دستگاه هایی هست بی خطر این کار بایوس هارو انجام میدن که اگر برق قطع بشه یا هر اتفاق دیگه ای مشکلی پیش نیاد

ویرایش شده توسط Arsham mahmoode
لینک به دیدگاه

سلام اگه امکانش هست رو یه سیستم دیگه کارت رو تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه اگه پا برجا بود راهکار های توی نت رو دنبال کنید اگه درست نشد راهکار کاریر گرامی Arsham mahmoode رو دنبال کنید

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Arsham mahmoode گفته است :

https://www.youtube.com/watch?v=4O3udct6a3Q

در این ویدیو گفته شده که این ارور به خاطر فایل خراب یا بایوس مودیفای شده اتفاق میفته چون ماینیگ هست حتما مودیفای کردن راه حل هم ریفلش زدن بایوس هست

در ویدیو هم گفته ممکنه اسیب بزنه به کارت این کارت پس این رو حواست باشه فکر کنم مثل بایوس برد باشه اگر برق بره یا هر مشکلی در حین فلش زدن اتفاق بیفته تو بد دردسری میفتی پس برای احتیاط بده یه جای معتبر واست حلش کنن یه دستگاه هایی هست بی خطر این کار بایوس هارو انجام میدن که اگر برق قطع بشه یا هر اتفاق دیگه ای مشکلی پیش نیاد

سلام
ممنون بابت جوابت
مشکل حل شدش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...