رفتن به مطلب

کند شدن سیستم در هنگام کار با مرورگر

Animox
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان روزتون بخیر

سیستم من :

Core 2 Dou E8400 3GHz

Ram 4G

GPU ATI HD 5450 2G

motherBoard GA-EP43-DS3L

ویندوز 7 ، 64 بیتی

این سیستم اصلا توی بازی ها و فتوشاپ و... هنگ نمی کنه و رون رونه ، اینرتنت هم 24 ساعتی به کامپیوتر وصله .

ولی وقتی می رم توی مرورگر سرچ کنم ، بعد یک ساعت سیستم شروع می کنه به کند شدن شدید به طوری که وقتی آیکون های مثلا My Computer رو توی دستکتاپ حرکت می دم با کندی جا به جا میشه ، فقط هم وقتی می رم توی مرورگر اینطوری میشه بعد یک ساعت ،،،، خیلی رو مغزمه و باید کامپیوتر رو ریست کنم تا دوباره درست بشه .

تست استرس برای کارت گرافیک و سی پی یو و رم و هارد گذاشتم ، به مدت 2 ساعت ، هیچ علایمی نداشتن و بعد قطع کردن تست ، سیستم اصلا هنگ نبود .

مطمینم سی پی یو و کارت گرافیک سالم هستن چون هیچ هنگی ندارم توی بازی هایی مثل ، تام رایدر 2013 ، زولا و... .

آنتی ویروس نود 32 ورژن 14 رو هم نصب کردم ، گفتم شاید ویروسی شده باشه ، هیچ ویروسی نداشت .

ویندوز عوض کردم بازم نشد .

با مرورگر های کروم و فایرفاکس و اپرا تست کردم ، سیستم توی هر سه تاش هنگ می کنه .

سی پی یو و کارت گرافیک و رم وقتی سیستم کند میشه اصلا بهشون فشار نمی یاد ! که مثلا لودشون بالا باشه .

موقع کند شدن سیستم (میزان مصرف قطعات)

سی پی یو : 2 درصد

کارت گرافیک : 0 درصد

رم : 1.5 گیگش درگیره

بعد مرورگر رو هم که می بندم سیستم هنوز هم هنگه و حتما باید ریست بشه تا درست بشه !

دمای قطعات توی لود 100 درصد :

سی پی یو : 55 درجه سانتی گراد

کارت گرافیک : 41 درجه سانتی گراد

هارد: 39 درجه سانتی گراد

تمام درایور ها هم نصب و آپدیت هستن ...

مشکل از کجاست ؟

مرسی که تاپیک منو خوندید ...

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

همزمان چه تعداد تب باز میکنید؟

نه یک تب باز می کنم ، از چند تا تب خوشم نمی یاد ، همیشه با یک تب کار می کنم

در 6 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

همزمان چه تعداد تب باز میکنید؟

یک تب ، همین الان که توی این فروم فقط هستم ، دوباره  کند شد

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

اگر فلش پلیر نصب دارین حذف کنین

اگر همزمان از چند مرورگر - به خصوص کروم - استفاده می‌کنین بهتره که از یک مورد استفاده کنین

ممکن هست دیتاهایی که در مرورگرهای قبلی روی اکانت‌تون سینک شده مشکل داشته و با سینک مجدد روی مرورگر جدید مشکل برمیگرده

یه مرورگر پورتابل (قابل حمل) دانلود و استفاده کنین ببینین باز هم وضعیت همین هست یا خیر

در کل این موارد بیشتر به خاطر کمبود رم پیش میاد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست گرامی

اگر همزمان از چند مرورگر - به خصوص کروم - استفاده می‌کنین بهتره که از یک مورد استفاده کنین

ممکن هست دیتاهایی که در مرورگرهای قبلی روی اکانت‌تون سینک شده مشکل داشته و با سینک مجدد روی مرورگر جدید مشکل برمیگرده

یه مرورگر پورتابل (قابل حمل) دانلود و استفاده کنین ببینین باز هم وضعیت همین هست یا خیر

بله فکر کنم از همین سینک شدن باشه ، به جیمیل گوشیم وصلش کردم ، هرچی توی اونجا سرچ می کردم توی کامپیوترم می یومد ، الان می رم مروگر پرتابل رو نصب می کنم ، فقط یه سوال ، مرورگر نسخه پرتابل نیاز به سینک شدن نداره ؟

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

ببخشید فلش پلیر رو چطوری حذفش کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، HomayounGamer گفته است :

فکر کنم از همین سینک شدن باشه

یک بار بدون سینک اطلاعات تست کنین ببینین مشکل پابرجاست یا نه، اگر مشکلی وجود نداشت پس از همونه...

در 2 دقیقه قبل، HomayounGamer گفته است :

فقط یه سوال ، مرورگر نسخه پرتابل نیاز به سینک شدن نداره ؟

دقیقا به همین علت عرض شد مرورگر پرتابل که سینک نکنین و همینطوری تست کنین

در 2 دقیقه قبل، HomayounGamer گفته است :

ببخشید فلش پلیر رو چطوری حذفش کنم ؟

مثل حذف نرم‌افزارهای دیگه، به ترتیب:

1. منوی استارت 2. کنترل‌پنل 3. Programs And Features سپس پیدا کردن فلش پلیر و UnInstall ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HomayounGamer گفته است :

مرسی الان می رم چک می کنم

Microsoft Edge

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، HomayounGamer گفته است :

سلام دوستان روزتون بخیر

سیستم من :

Core 2 Dou E8400 3GHz

Ram 4G

GPU ATI HD 5450 2G

motherBoard GA-EP43-DS3L

ویندوز 7 ، 64 بیتی

این سیستم اصلا توی بازی ها و فتوشاپ و... هنگ نمی کنه و رون رونه ، اینرتنت هم 24 ساعتی به کامپیوتر وصله .

ولی وقتی می رم توی مرورگر سرچ کنم ، بعد یک ساعت سیستم شروع می کنه به کند شدن شدید به طوری که وقتی آیکون های مثلا My Computer رو توی دستکتاپ حرکت می دم با کندی جا به جا میشه ، فقط هم وقتی می رم توی مرورگر اینطوری میشه بعد یک ساعت ،،،، خیلی رو مغزمه و باید کامپیوتر رو ریست کنم تا دوباره درست بشه .

تست استرس برای کارت گرافیک و سی پی یو و رم و هارد گذاشتم ، به مدت 2 ساعت ، هیچ علایمی نداشتن و بعد قطع کردن تست ، سیستم اصلا هنگ نبود .

مطمینم سی پی یو و کارت گرافیک سالم هستن چون هیچ هنگی ندارم توی بازی هایی مثل ، تام رایدر 2013 ، زولا و... .

آنتی ویروس نود 32 ورژن 14 رو هم نصب کردم ، گفتم شاید ویروسی شده باشه ، هیچ ویروسی نداشت .

ویندوز عوض کردم بازم نشد .

با مرورگر های کروم و فایرفاکس و اپرا تست کردم ، سیستم توی هر سه تاش هنگ می کنه .

سی پی یو و کارت گرافیک و رم وقتی سیستم کند میشه اصلا بهشون فشار نمی یاد ! که مثلا لودشون بالا باشه .

موقع کند شدن سیستم (میزان مصرف قطعات)

سی پی یو : 2 درصد

کارت گرافیک : 0 درصد

رم : 1.5 گیگش درگیره

بعد مرورگر رو هم که می بندم سیستم هنوز هم هنگه و حتما باید ریست بشه تا درست بشه !

دمای قطعات توی لود 100 درصد :

سی پی یو : 55 درجه سانتی گراد

کارت گرافیک : 41 درجه سانتی گراد

هارد: 39 درجه سانتی گراد

تمام درایور ها هم نصب و آپدیت هستن ...

مشکل از کجاست ؟

مرسی که تاپیک منو خوندید ...

سلام.منم مشکل شما رو دارم.نمیدونم چشونه.سیستم من هم از مال شما قوی تره اما این مشکل رو دارم.البته سیستم ها هم سری هستند:

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، cyberpolice گفته است :

مردان مومن خدا 4گیگ رم کم میاد برای همین هنگ دارید

رم رو افزایش بدید به 8گیگ

مشکل از هارد هم میتونه باشه 

آخه رم خیلی خالی داره.من بعد 4 ساعت کار با سیستم به زور سیستم رو خاموش میکنم منو استارت 15 ثانیه میکشه بیاد.هارد هم سالمه.

لینک به دیدگاه

این راه هم امتحان کنید شاید تاثیر خوبی داشت.

بصورت پیشفرض مرورگرها میتوانند از منابع سیستم شما استفاده زیادی کنند که امکان غیر فعال کردن این قابلیتها هم در دسترس است. برای مثال در مرورگر فایرفاکس به تنظیمات بروید در قسمت پرفورمنس تیک پیشفرض تنظیمات را بردارید و  شتاب سختافزاری را غیر فعال بعد شماره content process limit را از ۸ به ۱ تغییر بدید. در مورد دیگر مرورگرها هم تقریبا با کم و کاست به همین شکل است

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست گرامی

در کل این موارد بیشتر به خاطر کمبود رم پیش میاد

داداش نشد : /

فلش پلیر رو حذف کردم ، فایرفاکس پرتابل رو دانلود کردم ، سینک نکردم ، ولی بازم شد ...!

چیکارش کنم اینو ، ای خدا

کمکم کنید ....

در 12 ساعت قبل، xshya گفته است :

بصورت پیشفرض مرورگرها میتوانند از منابع سیستم شما استفاده زیادی کنند که امکان غیر فعال کردن این قابلیتها هم در دسترس است. برای مثال در مرورگر فایرفاکس به تنظیمات بروید در قسمت پرفورمنس تیک پیشفرض تنظیمات را بردارید و  شتاب سختافزاری را غیر فعال بعد شماره content process limit را از ۸ به ۱ تغییر بدید. در مورد دیگر مرورگرها هم تقریبا با کم و کاست به همین شکل است

راه شما را هم توی فایرفاکس رفتم ، نشد و همون طوری آیکون ها کند می شن .

اصلا تو بازی ها اینطوری نیستا ، توی تست ها و... همش موفق بیرون می یاد .

ولی این مروگر ها ...   پدرم رو درآوردن

------------------------------------------

دوستان مشکل از چیه ؟

آخه چند وقته اینطوری شده ، قبلا اینطوری نبود : /

من با کامپیوترم کلاس های انلاین رو به صورت زنده می رم توی مرورگر ، وسط کلاس ها همش اینطوری میشه +_+

سرعت هاردم هم نرماله و مشکوک نیست ، خوندن و نوشتنش روی 65 مگابایته .

لینک به دیدگاه

شاید روی مرورگر اسکریپت الوده اپلود شده! اگر malwarebytes نداری حتما نصب کن ( جدای از آنتی ویروس) وبسایتهای ایرانی زیادی الان الوده به اسکریپتهای مخرب هستند که  انتی وایروس تشخیص نمیده و نمیشه بلاک کرد! سریع هم مرورگر کاربر بازدید کننده را الوده میکند!! دوست عزیز همیشه بکآپ برای اینجور مواقع بسیار مهم و ضروریست اگر داری استفاده کن اگر نداری یکبار ویندوز را ریکاوری کن شاید فایلهای سیستمی اسیب دیدن و با ریکاوری مشکل حل بشود! در اخر میماند نصب دوباره ویندوز + بکآپ گرفتن و یا دسترسی بدیهید با ریموت تا مشکل را سریعتر پیدا کنیم حالا دوستان شما و یا بنده

الان به این فکر کردم که شاید صاحاب سیستم دنبال بهانست تا یه سیستم توپ با پردازنده نسل ۱۰ اینتل i9 ببنده و...

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، xshya گفته است :

مال من از این مورد نیست.چون بعد بازی یا حتی کار خیلی معمولی مال من به زمان ربط داره.مثلا هنگامی که 4 ساعت با مرورگر کار میکنم انگار غرق مرورگره میشه.خود مرور گر خیلی خوبه اما سیستم به هم میریزه.

در 53 دقیقه قبل، xshya گفته است :

شاید روی مرورگر اسکریپت الوده اپلود شده! اگر malwarebytes نداری حتما نصب کن ( جدای از آنتی ویروس) وبسایتهای ایرانی زیادی الان الوده به اسکریپتهای مخرب هستند که  انتی وایروس تشخیص نمیده و نمیشه بلاک کرد! سریع هم مرورگر کاربر بازدید کننده را الوده میکند!! دوست عزیز همیشه بکآپ برای اینجور مواقع بسیار مهم و ضروریست اگر داری استفاده کن اگر نداری یکبار ویندوز را ریکاوری کن شاید فایلهای سیستمی اسیب دیدن و با ریکاوری مشکل حل بشود! در اخر میماند نصب دوباره ویندوز + بکآپ گرفتن و یا دسترسی بدیهید با ریموت تا مشکل را سریعتر پیدا کنیم حالا دوستان شما و یا بنده

الان به این فکر کردم که شاید صاحاب سیستم دنبال بهانست تا یه سیستم توپ با پردازنده نسل ۱۰ اینتل i9 ببنده و...

مال من به این هم نیست.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، xshya گفته است :

داداش سیستم مال خودمه : /

صاحاب سیستم خودمم : /

الانم پول دستم نیس که ارتقاش بدم : /

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، HomayounGamer گفته است :

چیکارش کنم اینو ، ای خدا

کمکم کنید ....

چک کنین ببینین ویندوز چقدر از رم رو شناسایی کرده

و توی Bios وضعیت رم چطور هست، فرکانس و ... چقدر هست

اگر به آپدیت Bios واردین، اونو آپدیت کنین

اگر دو رم 2 گیگ دارین بهتره جابه‌جاشون کنین ببینین بهتر میشه یا خیر

ویندوز پورتابل روی سی‌دی یا فلش بوت کنین، خود اون ویندوزها مرورگر دارن، با این ویندوز هم چک کنین ببینین وضعیت چطوره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، cyberpolice گفته است :

برو کنترل پنل از قسمت پاور بزار high performance نتیجشو بگو حدسم رو این مورده 

اگه نشد دیگه مشکل چیز دیگست

من همیشه روی High Performance میزارم ، برای اجرا شدن بهتر بازی ها ......

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

ویندوز پورتابل روی سی‌دی یا فلش بوت کنین، خود اون ویندوزها مرورگر دارن، با این ویندوز هم چک کنین ببینین وضعیت چطوره

مال من رم رو کامل شناخته و بایوس هم آپدیته

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

ویندوز رم رو کامل شناخته 4 گیگ رو ...

وضعیت بایوس رو توی عکس ها گذاشتم .

جای رم ها رو عوض کردم و اسلات هاش رو تمیز کردم .

ویندوز پرتابل رو چک می کنم خبر می دم ...

IMG_20201109_185028.jpg

IMG_20201109_184947.jpg

IMG_20201109_184913.jpg

IMG_20201109_185117.jpg

فقط آپدیت بایوس رو هیچیش رو بلد نیستم و می ترسم یهو سیستم بالا نیاد ، توی چندتا فروم خونده بودم .

ورژن بایوس رو از کجا بفهمم آخرین آپدیتشه ؟

یا اصلا ورژنش چنده ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HomayounGamer گفته است :

ویندوز رم رو کامل شناخته 4 گیگ رو ...

وضعیت بایوس رو توی عکس ها گذاشتم .

جای رم ها رو عوض کردم و اسلات هاش رو تمیز کردم .

ویندوز پرتابل رو چک می کنم خبر می دم ...

IMG_20201109_185028.jpg

IMG_20201109_184947.jpg

IMG_20201109_184913.jpg

IMG_20201109_185117.jpg

فقط آپدیت بایوس رو هیچیش رو بلد نیستم و می ترسم یهو سیستم بالا نیاد ، توی چندتا فروم خونده بودم .

ورژن بایوس رو از کجا بفهمم آخرین آپدیتشه ؟

یا اصلا ورژنش چنده ؟

آپدیت فقط در صورتی نیازه که خیلی قدیمی باشه.ارزششو نداره سیستم رو به خطر بندازی.البته من یه بار رو مادربرد قبلی آپدیت زدم.ورژن بایوس هم تو cmd بزن wmic bios get smbiosbiosversion میاره.اون درایو A هم تو عکس آخر دیزیبل کن.چیز مضخرفیه.مال من ویندوز 8.1 این مشکل رو داره.بهت پیشنهاد میدم 7 رو ول کنی بیای رو 8.1.ویندوز 10 هم مضخرف و کنده مگه ssd داشته باشی.7 هم کلا کنده.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

دوستان همه کار هایی که گفتید را انجام دادم ، آنتی ویروس Malwarebyte نسخه پریمیومش رو دانلود کردم و نصب کردم ، Adwcleaner رو که مال همون شرکت ملوربایت هست رو هم دانود و نصب کردم ، ( یک نفر توی چت خصوصی گفته بود )   ، آنتی ویروسه 8 تا ویروس پیدا کرد و پاکشون کردم ، اون برنامه هم 5 تا ویروس پیدا کرد ، که پاک شدن همشون ، الان دیگه خداروشکر موقع سرچ معمولی مشکلی ندارم ، ولی وقتی توی کلاس های انلاین هستم ، پخش زنده صدا و تصویر ، بعد یک ساعت دوباره اونطوری میشه .

و مقدارگرفته شده رم توی سرچ معمولی : 1.8 گیگ هستش

و توی کلاس ها : 2.4 گیگ هست .

فقط الان خیلی بهتر شده ، انگار یجور خطا توی عملکرد رم هست ، امروز وقتی کند شد کامپیوتر بعد یک ساعت ، بعد ربع ساعت تا نیم ساعت خودش دوباره درست شد .

وقتی هنگ میکنه میزان مصرف سی پی یو و هارد کارت گرافیک خیلی کمه ، فقط رمه که 60 درصدش درگیره .

دوستان تنظیمی توی فایرفاکس نیست که مثلا ، فقط 500 مگابات از رم رو اشغال کنه و به بقیش کاری نداشته باشه !؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HomayounGamer گفته است :

دوستان همه کار هایی که گفتید را انجام دادم ، آنتی ویروس Malwarebyte نسخه پریمیومش رو دانلود کردم و نصب کردم ، Adwcleaner رو که مال همون شرکت ملوربایت هست رو هم دانود و نصب کردم ، ( یک نفر توی چت خصوصی گفته بود )   ، آنتی ویروسه 8 تا ویروس پیدا کرد و پاکشون کردم ، اون برنامه هم 5 تا ویروس پیدا کرد ، که پاک شدن همشون ، الان دیگه خداروشکر موقع سرچ معمولی مشکلی ندارم ، ولی وقتی توی کلاس های انلاین هستم ، پخش زنده صدا و تصویر ، بعد یک ساعت دوباره اونطوری میشه .

و مقدارگرفته شده رم توی سرچ معمولی : 1.8 گیگ هستش

و توی کلاس ها : 2.4 گیگ هست .

فقط الان خیلی بهتر شده ، انگار یجور خطا توی عملکرد رم هست ، امروز وقتی کند شد کامپیوتر بعد یک ساعت ، بعد ربع ساعت تا نیم ساعت خودش دوباره درست شد .

وقتی هنگ میکنه میزان مصرف سی پی یو و هارد کارت گرافیک خیلی کمه ، فقط رمه که 60 درصدش درگیره .

دوستان تنظیمی توی فایرفاکس نیست که مثلا ، فقط 500 مگابات از رم رو اشغال کنه و به بقیش کاری نداشته باشه !؟

اپرا gx بریز.میشه هم رم و هم cpu رو محدود کرد.ظاهر خیلی خوبی هم داره.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

اپرا gx بریز.میشه هم رم و هم cpu رو محدود کرد.ظاهر خیلی خوبی هم داره.

داداش با اونم تست کردم ، همین طوری می شد . اپرا گیمینگ رو مقدار مصرف رم و سی پی یوش رو گذاشتم روی پایین ترین حد ( رم 1 گیگ ، سی پی یو Min )  ولی بازم اینطوری می شد .

لینک به دیدگاه

با اپرا گیمینگ هم تست کردم ، همین طوری می شد ، میزان مصرف رم رو گذاشتم روی 1  گیگ ( کمترین میزان ) ، میزان مصرف سی پی یو هم یه MAX داشت یه Min ، من روی مین گذاشتم ، ولی بازم کند می شد .................

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به احتمال زیاد یک صفحه وب سایت  با استفاده از مرورگر از سیستم  سخت افزاری شما  کار میکشد شما بایوس را به تنظیمات کارخانه برگردانید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...