رفتن به مطلب

سوال در مورد اکانت هکی ps4

lordinvo1380
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان همگی سلام.امیدوارم تو این وانفسا حالتون خوب باشه😊.حقیقتش اینه که من میخواستم اکانت هکی یا همون ترکیبی فک کنم(فکر کنم یکی باشن)بخرم و بقیه تجربم با ps4 رو اینطوری ادامه بدم.منتها یه سری سوالات و ابهاماتی هست توی ذهنم که خیلی خیلی ممنون میشم ازتون که راهنمایی کنین من رو.این پایین ب ترتیب سوالامو مینویسم خیلی ممنون ک وقت میزارین
1_آیا میشه که وقتی عملیات نصب اکانت ترکیبی روی کنسول تموم شد،یعنی موقعی که دیگه بعد از یکم دانلود pause کردیم و ری استور لایسنس و این داستانا و آخرشم لاگ اوت کردیم،ممکنه انتقال دیتای بازی از کامپیوتر به کنسول با psx تو چند روز آینده صورت بگیره؟

2_سوال دوم اینکه ی آموزشی دیده بودم حقیقتش ،بعد از ری استور لایسنس کردن طرف ساین اوت بالا رو هم زد انگار ولی هیچی نشد و رفت لاگ اوت کرد.مگه این دو تا با هم یکی نیستن و جفتشون ی کار انجام نمیدن؟
3_سوال سوم هم اینکه با این روش امکان این وجود داره بازی ها بعد از زمان مشخصی قفل بشن>؟(با این فرض که بعد از لاگ اوت کردن اکانت ترکیبی دیگه هیچ وقت واردش نشیم و کنسول هم آفلاین بمونه)
بازم سپاس از توجهتون

لینک به دیدگاه

اخ اخ ی سوال یادم رفت.این که میشه از هارد اکسترنال مستقیما منتقل کرد دیتا رو ؟که دردسر psx download helper رو نداشته باشم؟؟

لینک به دیدگاه

سلام
1- بله قلق داره 
2-باید حتما ساین اوت رو بزنی اول نزنی بعد 24 ساعت افلاین بودن دستگاه اکانت میپره
3-اگه افلاین کنی تا وقتی انلاین نشه قفل نمیشه 
اکانت ترکیبی خواستی در خدمتیم 😆

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

سلام
1- بله قلق داره 
2-باید حتما ساین اوت رو بزنی اول نزنی بعد 24 ساعت افلاین بودن دستگاه اکانت میپره
3-اگه افلاین کنی تا وقتی انلاین نشه قفل نمیشه 
اکانت ترکیبی خواستی در خدمتیم 😆

نوکرتم داداش😂خدمت میرسم حتما😁الان خیلی سعی دارم آموزشارو حلاجی کنم قشنگ ی وقت دستگاه ب فنا نره😂آخه واقعا ظلمه بیرون 500-600 میگیرن بخوان همین بازیایی که من دنبالشم رو بریزن.حالا داداش اگه سوالی ازت داشتم میتونم خصوصی حرف بزنم باهات؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

اخ اخ ی سوال یادم رفت.این که میشه از هارد اکسترنال مستقیما منتقل کرد دیتا رو ؟که دردسر psx download helper رو نداشته باشم؟؟

خیر نمیشه 

در 1 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

قشنگ ی وقت دستگاه ب فنا نره😂

کاری نداره که مشکلی هم پیش نمیاد 

در 1 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

آخه واقعا ظلمه بیرون 500-600 میگیرن بخوان همین بازیایی که من دنبالشم رو بریزن

چیه لیست بازیات

در 2 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

حالا داداش اگه سوالی ازت داشتم میتونم خصوصی حرف بزنم باهات؟

Im Available :) 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

خیر نمیشه 

اها مرسی.اخه بعضیارو دیدم میگن مثلا بعد از 12-13 گیگ منتقل کردن با این برنامه ،ناخودآگاه stop working میشه و کرش میکنه .تکرار هم میکنن همین میشه باز براشون.در اون صورت باید چ کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...