رفتن به مطلب

مشکل افت اف پی اس و ری استارت شدن سیستم به صورت رندم

amirh.lgt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده یه سیستم از همین وبسایت خریدم و این مشخصات سیستمم هست:

INTEL Core i5 9400f
MSI Z370 Gaming Plus
ASUS Phoenix GTX 1050 Ti

مشکلی که دارم کلا دوبار اتفاق افتاده و به این صورت هست که هر کار گرافیکی مثل بازی کردن یا تست بنچ مارک گرفتن که انجام میدی اگه قراره 100 اف پی اس به من بده در حالت عادی، مثلا به محض باز کردن بازی اف پی اس 100 هس بعد از 5 ثانیه اف پی اس میاد پایین در حد 20 30 و یا حالا بازی کرش میده و بسته میشه یا کلا سیستم هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد یا اینکه خودش ریستارت میشه، سیستم و کلی ری استارت کردم ولی مثلا تا بار دهم اوکی نشد و اومدم برنامه تست بنچ مارک دانلود کردم بار اول حین تست ری استارت شد خودش و بار دوم که اومد بالا تست اوکی بود بعد رفتم تو بازی، اونم اوکی بود و الان این مشکل دیگه وجود نداره، و برام سواله که از چی میتونه باشه، یک بار دیگه هم این اتقاق افتاد و خودش خود به خود بعد اوکی شد، بدون اینکه اصلا من کار خاصی انجام بدم.

کسی نظری ایده ای نداره که مشکل از چی میتونه باشه که اینطوری باشه ؟

اینم بگم که وقتی میرم تو بازی رم و سی پی یو و گرافیگ به صورت عادی استفاده میشن و به مخح اینکه هنگ میکنه میندازه بیرون و مثلا چیزی به 100درصد نمیرسه.

ویرایش شده توسط amirh.lgt
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...