رفتن به مطلب

مشکل جدی با ویندوز ویستا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سیستم من Quad 6600 و 2 گیگ رم 1066 و مادر برد p5k است

توی ویندوز ویستای 64 بیت که اخیرا میرم ارورو معروف اون صفحه blue screen رو میده و پیغام dumping memory رو میده خیلی سریعا بعد از 10 ثانیه اون صفحه میاد و میره و سیستم ریست میشه

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شما فقط با ورژن 64 بیتی این مشکل رو دارید یا روی 32 بیتی هم همینطور هست.همچینین موقع نصب ویندوز هم این ارور رو میده یا نه؟؟؟

اگر رمهاتون دو تا یک گیگ هست یک از مازول هاتونو از اسلت در بیارید و با اون یکی امتحان کنید ببینید باز هم این ارور رو میده یا نه.اگر اگر یکی رو برداشتید و با دیگری دیگه ارور نداشت یعنی اینکه یکی از ماژول هاتون مشکل داره.البته اگر براتون امکان پذیر هست با یک سی دی دیگر ویندوز 64 بیتی هم امتحان بفرمایید چون بنده خودم روی 32 بیتی به این تجربه رسیدم که روی بعضی سیستم ها این ارور رو میداد و مشکل از ویندوز و فایل هاش بود .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

من خودم بارها به اين مشكل خوردم.حق با mr pc هست.به احتمال قريب به يقين رمها ايراد دارن.همين پريروز هم دو تا رم پاتريوت رو دقيقا به خاطر همين مشكل روانه گارانتي كردم.

لینک به دیدگاه

من این سیستم رو از آقای حسینی عزیز خریدم و راضی هستم

ولی کمی با کارت گرافیک و رم ها مشکل دارم

خوب این مشکل در ویندوز ایکس پی برای من وجود ندارد

مشخصات سیستم من

quad 6600

دو تا رم یک گیگ gskill باس1066 که بعضی مواقع زمان روشن شدن سیستم رم رو بعنوان 1066 نمیشنانسه و میگه به setup سیستم بروید و باس رو 800 بذارید

کارت گرافیک 8400 gs با مارک شرکت palit

مشکل با کارت گرافیک در ویستا پیغام آپدیت درایور رو میده که اپدیت کردم ولی درست نشد

p5k

لطفا بگید چکار کنم ویندوز 64 بیت خیلی خوب بود اصلا ارور ویندوز بار نداشت

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شما فقط با ورژن 64 بیتی این مشکل رو دارید یا روی 32 بیتی هم همینطور هست.همچینین موقع نصب ویندوز هم این ارور رو میده یا نه؟؟؟

اگر رمهاتون دو تا یک گیگ هست یک از مازول هاتونو از اسلت در بیارید و با اون یکی امتحان کنید ببینید باز هم این ارور رو میده یا نه.اگر اگر یکی رو برداشتید و با دیگری دیگه ارور نداشت یعنی اینکه یکی از ماژول هاتون مشکل داره.البته اگر براتون امکان پذیر هست با یک سی دی دیگر ویندوز 64 بیتی هم امتحان بفرمایید چون بنده خودم روی 32 بیتی به این تجربه رسیدم که روی بعضی سیستم ها این ارور رو میداد و مشکل از ویندوز و فایل هاش بود .

موفق باشید

خیر در ویندوز ایکس 2 گیگ رم رو براحتی میشناسه ولی در ویستا چون کارت گرافیک من رم شیر است کمی از حافظه رم رو اشغال میکند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...