رفتن به مطلب

مشکل گوشی شیائومی با اینترنت ایرانسل

Miad007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

حدود چند ماهی میشه گوشی xiaomi redmi note 8 pro رو خریدم

با اینترنت همراه اول هیچ مشکلی نداره اما ایرانسل خیلی مشکل داره

اوایل که همش باید قبل هر سرچی یا وارد شدن به برنامه ای باید اینترنت رو یه بار خاموش روشن میکردم که این شانسی درست شد اما از همون اول مشکل دانلود داشت که درست نشده 

حین دانلود اینترنت دائم 3g یا 4g یا قطع و وصل میشه حتی only 3g هم گذاشتم درست نشد

مشکل از چی میتونه باشه؟؟(قسم خوردم آخرین وسیله ای از این برند باشه که خریدم هزار تا مشکل نرم افزاری داشته از اول آپدیتا هم یکی از یکی بدتر حتی ایربادهایی که خریدم هم قاطی دارن)

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

درود

حدود چند ماهی میشه گوشی xiaomi redmi note 8 pro رو خریدم

با اینترنت همراه اول هیچ مشکلی نداره اما ایرانسل خیلی مشکل داره

اوایل که همش باید قبل هر سرچی یا وارد شدن به برنامه ای باید اینترنت رو یه بار خاموش روشن میکردم که این شانسی درست شد اما از همون اول مشکل دانلود داشت که درست نشده 

حین دانلود اینترنت دائم 3g یا 4g یا قطع و وصل میشه حتی only 3g هم گذاشتم درست نشد

مشکل از چی میتونه باشه؟؟(قسم خوردم آخرین وسیله ای از این برند باشه که خریدم هزار تا مشکل نرم افزاری داشته از اول آپدیتا هم یکی از یکی بدتر حتی ایربادهایی که خریدم هم قاطی دارن)

گوشی رو تا حالا فلش کردی؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، silvermanYummy گفته است :

گوشی رو تا حالا فلش کردی؟

نه فقط فکتوری ریست زدم درست نشد

لینک به دیدگاه

نسخه گوشیتون چیه احتمالا باند های آنتنش سازگاری نداره...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

نه فقط فکتوری ریست زدم درست نشد

ابزار فلش رام شیاومی برای کامپیوتر رو بگیر

https://www.xiaomiflash.com/

،این سایت مخصوص دانلود رام های اصل شیاومی هست 

گوشیت دو مدل داره ،یکی begonia که گلوبال هست و nfc داره،یکی begoniain که مال هنده و نداره،اگه رام اشتباه بزنی،گوشیت بریک میشه پس حواست باشه:

https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/begonia/

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Slasher گفته است :

نسخه گوشیتون چیه احتمالا باند های آنتنش سازگاری نداره...

گلوبال

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

گلوبال

اکثرا نسخه هند مشکل آنتن داره

لینک به دیدگاه

سلام

والا منم گوشی شیائومی دارم، نسخه گلوبال، Mi A3 که با اندروید وان هم کار می‌کنه. مشکلم اینه که اینترنت بین 4g و 3g سوئیچ میشه و وقتی هم میاد روی 3g کلا کار نمی‌کنه. یعنی یا باید 4g باشه یا اصلا هیچی کار نمی‌کنه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Slasher گفته است :

اکثرا نسخه هند مشکل آنتن داره

فکر نکنم فلش یا چیزی درستش کنه بدم گارانتی میتونن کاریش کنن؟؟؟

از شانس من منطقه ما ایرانسل سرعتش تا ۱۰ میره همراه اول به زور به ۲ مگ میرسه

لینک به دیدگاه

دوستان یه مشکل دیگه هم کشف کردم

وقتی ایربادها رو وصل میکنم سرعت نت افتضاح میشه تازه فهمیدم علت پینگ بالام تو پابجی یا سرعت افتضاح اینستام مال ایربادهاس

مشکل از گوشیه یا هنذفری های بلوتوثی باعث این اختلال میشن؟؟( از وای فای استفاده میکنم)

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

احیانا یادتون نرفته پروکسی داخل تنظیمات APN گوشی رو پاک کنید؟

خارج از این بحث ،گوشی های شیائومی من چندید مدل تست کردم که حداکثر سرعت wifi رو نمیتونن استفاده کنند

با گوشی huawei nova 3i تست سرعت اینترنت با مودم TF-I60 حدود 90 مگابیت هست ولی با چند مدل مختلف شیائومی حداکثر 50 مگابیت.

ویرایش شده توسط rfadayi
لینک به دیدگاه

درست میفرمایید منم این مشکل رو امتحان کردم

وجود بلوتوث و وای فای با هم قدرت رو بشدت پایین آورد با mate 10 lite

گویی هر دو، از یک چیپ استفاده میکنن که با روشن کردن دو فرکانس، وای فای از کارایی خودش میفته!!! آخه این مشکل توی nokia 5800 وجود نداشت، نمیدونم شاید بخاطر عدم وجود وای فای بوده توش ولی با بلوتوث و داده همراه همزمان عالی کار میکرد ولی این هوآویِ نه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

احیانا یادتون نرفته پروکسی داخل تنظیمات APN گوشی رو پاک کنید؟

خارج از این بحث ،گوشی های شیائومی من چندید مدل تست کردم که حداکثر سرعت wifi رو نمیتونن استفاده کنند

با گوشی huawei nova 3i تست سرعت اینترنت با مودم TF-I60 حدود 90 مگابیت هست ولی با چند مدل مختلف شیائومی حداکثر 50 مگابیت.

چندین بار چک و ریست کردم مشکل احتمال زیاد سخت افزاریه (اگه اشتباه همون روز اول این مشکلو داشت) حالا نمیدونم بدم گارانتی کاری انجام میدن یا فقط وقت تلفیه

یه مشکل دیگش هم لمس ضعیف گوشه های پایین صفس که رو گوشی رفیقمم که از مال من امتحان کردیم همین مشکلو داشت فقط عجیب که متوجه نشده بود!!!!

نمیدونم چرا اینقد از شیائومی تعریف میشه با این همه مشکل!

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...