رفتن به مطلب

سیستمم دیگه بالا نمیاد کمک.....

.km
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یک برنامه رو نصب کردم و بعد دیدم کاربرد نداره با کنترل پنل رفتم پاکش کنم بعد با همون چند تا چیز قدیمی بدرد نخور رو هم گفتم بزار پاک کنم فکر کنم یه چیزی رو پاک کردم که باعث شد کل درایو e من که خیلی چیز میز داشتم توش پاک بشه . بعد که دیدم پاک شده درایو e گفتم باید ریکاوری کنم بعد رفتم تو گوگل یه سرچ زدم و آموزش ریکاوری رو با نرم افزار disk test یاد گرفتم نصبش کردم بعد ... اسکن کردم تبق آموزش پیش رفتم و بعد زدم ریکاوری کنه یکم عجله کردم بعد سیستم رو ری استارت کردم تا ریکاوری شده ها حتما بالا بیاد چون لازمه ........اما 

سیستم دیگه بالا نیومد و فقط تا قسمت یوفر بایوز بالا میاد !!!!! و چند بار هم ری استارت کردم ولی دیگه ویندوز و کلا هارد بوت نمیشه و فقط تا بایوز سیستم میاد بالا ... حالا چیکار کنم .من درایو e من پاک شده بود کلا محتواش .نمیخام دوباره ویندوز بریزم کل درایو ها پاک بشه کلی اطلاعات مهم داشتم توش جون مادرتون کمک کنید خاهش میکنم پیلیز ........!!

لینک به دیدگاه

گمونم فایل بوت منیجر پاک شده ،شاید با دیسک یا فلش ریکاوری بتونی برگردونیش

ویرایش شده توسط silvermanYummy
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، .km گفته است :

یعنی چیکار کنم دقیقا ؟

فلش دارم

DVD یا USB نصب ویندوز 10 را درون دستگاه قرار دهید.(هر نسخه ای از ویندوز داشتید که این مشکل واسش پیش اومده دیسک یا فلش همون همون نسخه رو قرار بدید.

دستگاه را با استفاده از DVD یا USB موجود Boot کنید.

در صفحه Windows Setup بر روی Next کلیک کنید.

بر روی دکمه Repair your computer در انتهای صفحه کلیک کنید.

در این حالت Advanced Startup Options را به سرعت مشاهده خواهید کرد.

اینکارو بکن تا وارد حالت پیشرفته بشی بعد یه گزینه start repair هست بعدش باید این مراحل رو بری جلو

https://www.youtube.com/watch?v=vHtxUEdUrzM

طبق این ویدیو شما باید روی troubleshooting کلیک کنی بعد بری توی advanced option

یه سری گزینه هست شما میتونی روی ریست بزنی بعد میری توی یک صفحه تو گزینه هست یکیش نوشته keep files که فایل های شخصی رو نگه میداره و تمام برنامه هارو حذف میکنه ویندوز رو هم دوباره نصب میکنه این شاید به دردت بخوره چون تو فایل داری یه گزینه مهم دیگه هست به نام start repair این کاریه که توی اون ویدیو بالا توضیح داده شده اینجوری میاد مشکلات رو بررسی میکنه و حل میکنه به چه صورت؟ از طریق اون فایل ایزو روی فلش که وصل کردی میاد هرچی کم و مشکلی واسش پیش اومده رو بازیابی میکنه ببینم چیکار میکنی اگر هم نشد دیگه باید دوباره نصبش کنی ویندوز رو ازونجا که قطعا از کل هارد استفاده نکردی یه درایو جدید بساز و ویندوز رو روی اون نصب کن بعد برو توی محیط ویندوز و توی پارتیشن قبلی ویندوز و فایل هاتو بکش بیرون ازش حتی اگر پارتیشن بندی نکردی زیاد مهم نیست میتونی توی محیط نصب ویندوز یه پارتیشن بسازی فقط دقت کن حداقل 100 گیگ بزار کنار واسش 120 گیگ بزاری بهتره و دوم اینکه اگر در حین نصب مشکلی پیش اومد خطا داد نوشت فایل خرابه یا هرچی روی دکمه ریستارت بزن و همینجوری فلش رو بیرون نکش و یا پاور رو خاموش نکن که بعدا واست دردسر میشه

ویرایش شده توسط Arsham mahmoode
لینک به دیدگاه

در در 1 آذر 1399 در 18:58، Arsham mahmoode گفته است :

DVD یا USB نصب ویندوز 8 را درون دستگاه قرار دهید.

میشه usb نصب ویندوز 10 را بزارم؟

در در 1 آذر 1399 در 18:58، Arsham mahmoode گفته است :

من ویندوز ندارم الان ؟ سی دیشو بخرم ؟

اگه اینکار رو بکنم وقتی درست شد اطلاعاتم برمیگرده ؟ 

خب حالاباید ویندوز بخرم؟

میشه ویندوز رو دانلود کنم بعد روی فلش رایت کنم ؟  ویندوز کرکی؟

نمیتونم بدم یه نفر یعنی کسی نیست 

و هاردم هم gpt هست

ویندوز هم ندارم باید دانلود کنم بریزم رو فلش

راستی سیستم کلا رو هارد بوت نمیشه میدونید؟

فلش اگه چیز دیگه داشته باشه مشکل نداره؟

و فلش رو ببرم بیرون بگم چیکار کنن؟؟

سیستم دیگه ندارم اما میتونم دانلودکنم بریزم رو فلش 

میشه روی dvd بدم ویندوز رو رایت کنن؟

روی dvd میشه یا نه خب dvd ناین میگیرم

توی فلش هام هم اطلاعات دارم جایی هم ندارم بریزمشون بکاپ بگیرممم

یه dvd ناین بخرم و چی بریزم توش یعنی به اون یارو چی بگم .

لینک به دیدگاه

در در 1 آذر 1399 در 19:21، .km گفته است :

میشه usb نصب ویندوز 10 را بزارم؟

اشتباه از من بود این قسمت رو کپی پیست کردم اصلاح میشه 

ببین هر نسخه ای داری همون نسخه رو بریز رو فلش یا دی وی دی بزار مثلا اگر این مشکل واسه ویندوز هفت پیش بیاد باید فایل ایزو ویندوز هفت رو بزاری 

الان شما باید همین فلشی که ویندوز ده روشه رو بزاری بله

در در 1 آذر 1399 در 19:36، .km گفته است :

خب حالاباید ویندوز بخرم؟

سلام شما کار نصب نرم افزار و ویندوزت رو هم بقیه واست انجام میدن؟ 

گفتم که طبق مراحل پیش برید در چه جالتی فایل هاتون حذف میشه و در چه حالتی نمیشه ویندوز هم نمیخواد بخری مگه اینکه بخوای به قانون کپی رایت احترام بذاری شما گفتی فلش دارم ویندوز روشه خب از همون طریق مراحل رو پیش برو اگرم نداری با یه سیستم دیگه ویندوز رو دانلود کن پک all in one پیشنهاد میشه تا همه نسخه هارو داشته باشی حجمش هم زیاد تفاوت نداره بعد با اموزش های توی گوگل با استفاده یه نرم افزار به نام rufus بوت ایبلش کن 

فقط دقت کن باید بدونی هاردت gpt هست یا mbr ارک نمیدوین عیب نداره توی advanced option برو توی cmd  و این دستورات رو وارد کن

diskpart

list disk بعد ببین زیر گزینه gpt هارد یا اس اس دی این علامت هست یا نه * اگر بود یعنی gpt هست اگر نبود mbr خست باید برگردی به روفوس و دوباره ویندوز رو بریزی رو فشل ولی اینبار بجای gpt باید mbr رو انتخاب کنی 

به نظرم ببرش بیرون پیش یه نفر واست انجام بده همونجا هم ازش یاد بگیر ممکنه بزنی فایل بایوست رو خراب کنی

در در 1 آذر 1399 در 20:27، .km گفته است :

نمیتونم بدم یه نفر یعنی کسی نیست 

و هاردم هم gpt هست

ویندوز هم ندارم باید دانلود کنم بریزم رو فلش

خب هر وقت اون مراحل رو رفتی خبر بده یه فلش رو ببر بیرون اینکارو واست انجام بدن اگر سیستم دیگه ای نداری یا یه دی وی دی بخر که پیشنهاد نمیشه 

در در 1 آذر 1399 در 20:49، .km گفته است :

فلش اگه چیز دیگه داشته باشه مشکل نداره؟

و فلش رو ببرم بیرون بگم چیکار کنن؟؟

سیستم دیگه ندارم اما میتونم دانلودکنم بریزم رو فلش 

دادش شما تو باغ نیستی ها این نرم افزار فقط واسه ویندوزه فلش بطور کامل فرمت  میخوره و کلا ساختارش عوض میشه باید ختما یه سیستم ویندوزی بااین نرم افزار یه فلش حداقل 8 گیگ بدون ایراد به علاوه فایل ایزو سالم ویندوز داشته باشی

در در 1 آذر 1399 در 20:58، .km گفته است :

رو فلش بریز یا دی وی دی ویندوز اماده بخر اکثر دی وی دی های خام 4.7 گیگ ظرفیت دارن

نرم افزارش هم فرق داره سرعتش هم خیلی پایینه نسبت به فلش

در در 1 آذر 1399 در 21:39، .km گفته است :

روی dvd میشه یا نه خب dvd ناین میگیرم

اره میشه

ویرایش شده توسط Arsham mahmoode
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، .km گفته است :

سلام دوست عزیز.

ویندوزتون چه نسخه ای بود؟چند بود؟

همه ی چیزای فلشو موو بدین به یه چیز دیگه (البته میتونین یه فلش هشت گیگ بخرین ازش استفاده کنین)

فلشو ایمیج کنین یا با برنامه Media Creation Tool فلشتونو بوتیبل کنین

فلشو بزنین به دستگاه و طبق راهنمایی دوستان عمل کنین

لینک به دیدگاه

@.km

سلام 

مشکلتون حل شد یا همچنان پابرجاست ؟

لینک به دیدگاه

درست شد یعنی هارد رو به یک سیستم دیگه وصل کردم کلا پارتیشن هاش پریده بود پارتیشن بندی کرد بعد ویندوز دوباره نصب کردم درست شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...