رفتن به مطلب

مشکل حاد هارد دیسک

Mr.Hero
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید.حدودا از دیروز هارد دیسک سیگیت 250 گیگ بنده به مدل st3250318as صدا تق تق هدش بلند شد اما حاد نبود و سیستم کار میکرد.امروز کلا هارد مرخص شده و اصلا بالا نمیاد.فقط تق تق میکنه و هارد خاموش میشه.پرس و جو کردم گغتن باید یه هارد دقیقا یکسان پیدا کنم و بدم دست تعمیر کار تا هدش رو عوض کنن.

ایا این کار شدنی هست؟

اینم از لینک هارد جایگذین:

https://berozkala.com/fa/product/3810/هارد-سیگیت-250-گیگابایت-پی-سی

سوال دیگه اینکه ایا تعویض پلاتر بهتره یا تعویض هد؟خودم هارو دستکاری نکردم فقط میخواهم بدونم هزینه هر کدوم چقدر میشه و احتمال موفقیت کدوم بالا هست

(ارزش اطلاعات درون هاردم اونقدر زیاده که تو این روزای کرونایی فکر فرار به سرم زده چون کلی اطلاعات خانوادم روش بود.فقط دعا میکنم یه لحظه بالا بیاد و ازش بکاپ بگیرم)

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Mr.Hero گفته است :

سلام دوستان خسته نباشید.حدودا از دیروز هارد دیسک سیگیت 250 گیگ بنده به مدل st3250318as صدا تق تق هدش بلند شد اما حاد نبود و سیستم کار میکرد.امروز کلا هارد مرخص شده و اصلا بالا نمیاد.فقط تق تق میکنه و هارد خاموش میشه.پرس و جو کردم گغتن باید یه هارد دقیقا یکسان پیدا کنم و بدم دست تعمیر کار تا هدش رو عوض کنن.

ایا این کار شدنی هست؟

سوال دیگه اینکه ایا تعویض پلاتر بهتره یا تعویض هد؟خودم هارو دستکاری نکردم فقط میخواهم بدونم هزینه هر کدوم چقدر میشه و احتمال موفقیت کدوم بالا هست

(ارزش اطلاعات درون هاردم اونقدر زیاده که تو این روزای کرونایی فکر فرار به سرم زده چون کلی اطلاعات خانوادم روش بود.فقط دعا میکنم یه لحظه بالا بیاد و ازش بکاپ بگیرم)

برد دستگاه باز کنید ببینید کانکتورهاش تمیزه یا جرم داره تمیز کنید تست کنید

هارد بدون داشتن تجهیزات باز بشه بعد مدتی کاملا مرخص میشه کافیه کمی گرد و خاک بره روی دیسک هاش 

این لینکی که دادید مربوط به هارد های ریفر هست..مفتش گرونه..خیلی وقته زیر 1 ترا نو تولید نمیشه

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

سلام

از هیچ لحاظ بصرفه نیست ! پیشنهاد میدم یه هارد 500 دست دوم تهیه کنین !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنونم از دوستان.فعلا وجود هارد نو یا ریفر برام زیاد اهمیت نداره.مهمترین چیز برای برگشتن اطلاعاتمه.حالا فرقی نمیکنه با هارد ریفر برگرده یا صفر.

بورد هارد کاملا تمیزه و سالم

مشکل صد در صد از هد هستش.

هاردم باز نشده وگرنه احتمال زیاد پلاتر هاش سالم هستن

در 1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

برد دستگاه باز کنید ببینید کانکتورهاش تمیزه یا جرم داره تمیز کنید تست کنید

هارد بدون داشتن تجهیزات باز بشه بعد مدتی کاملا مرخص میشه کافیه کمی گرد و خاک بره روی دیسک هاش 

این لینکی که دادید مربوط به هارد های ریفر هست..مفتش گرونه..خیلی وقته زیر 1 ترا نو تولید نمیشه

خیلی خیلی ممنونم از دوستان.فعلا وجود هارد نو یا ریفر برام زیاد اهمیت نداره.مهمترین چیز برای برگشتن اطلاعاتمه.حالا فرقی نمیکنه با هارد ریفر برگرده یا صفر.

بورد هارد کاملا تمیزه و سالم

مشکل صد در صد از هد هستش.

هاردم باز نشده وگرنه احتمال زیاد پلاتر هاش سالم هستن

بعد از اینکه اطلاهاتم برگشتن صد در صد یه هارد یک ترابایت تهیه میکنم

دوستان هارد من دقیقا همینه.سریال نامبر و حتی نسخه فریم ویرشونم یکیه.این یکی ظاهرا خانگی و دست نخوردست.پیشنهادتون چیه(صرفا برای بازگردانی اطلاعات)

https://esam.ir/item/18820019/هارد-کامپیوتر?lt=کالاهای مشابه&nx=2

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Mr.Hero گفته است :

ایا این کار شدنی هست؟

عزیز تعداد کمی هستن که میتونن هارد رو اصولی تعمیر کنن، شاید تو کل تهران 10 جا بیشتر نباشن

برای باز کردن هارد به یه اتاق خلا نیازه که دستگاه خلا چیزی حدود 300 میلیون قیمتشه و هر تعمیرکاری نداره. بهتره ببرید نمایندگی های گارانتی هارد، اونها قطعا این امکانات رو دارن و میتونن با هزینه ی خودتون تعمیرش کنن، هر چند پیشنهاد من اینه که یه هارد دیگه ببرید بهشون بدید که اطلاعات رو جابجا کنن، چون ممکنه باز هم برای هارد مشکل پیش بیاد

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

عزیز تعداد کمی هستن که میتونن هارد رو اصولی تعمیر کنن، شاید تو کل تهران 10 جا بیشتر نباشن

برای باز کردن هارد به یه اتاق خلا نیازه که دستگاه خلا چیزی حدود 300 میلیون قیمتشه و هر تعمیرکاری نداره. بهتره ببرید نمایندگی های گارانتی هارد، اونها قطعا این امکانات رو دارن و میتونن با هزینه ی خودتون تعمیرش کنن، هر چند پیشنهاد من اینه که یه هارد دیگه ببرید بهشون بدید که اطلاعات رو جابجا کنن، چون ممکنه باز هم برای هارد مشکل پیش بیاد

کاملا حق با شماست.من اگه هارد معیوب و یه هارد اکسترنال ببرم مرکز خدمات،هزینه بازیابی و انتقال اطلاعاتم چقدر میشه؟

و اینکه مرکز تعمیر هارد خوب در شهرستان ارومیه سراغ دارید؟(ظاهرا کل این مراکز تا دو هفته دیگه تعطیل هستند :ا)

خیلی ممنونم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...