رفتن به مطلب

لگ و افت سرعت در پريمير

soroushd12
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگي دوستان در حالت multi camera برنامه پريمير لگ شديد دارم و همه تنظيمات برنامه درست هست و ويندوز هم آپديت هست نميدونم مشكل از چيه ؟ جالبه تو آخرين نسخه يوزيج گرافيك من ميشه 100 و تونسخه قبليش يوزيج پردازنده 100 ميشد

mb : asus -z370h

ram : 16gb

vga :rx 580 saphire

cpu : 9900k

ssd+hdd

power 750 cooler master

cpu cooler : silver stone 360

اين ويديو كه گزاشتم رو ببينيد ...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، soroushd12 گفته است :

سلام به همگي دوستان در حالت multi camera برنامه پريمير لگ شديد دارم و همه تنظيمات برنامه درست هست و ويندوز هم آپديت هست نميدونم مشكل از چيه ؟ جالبه تو آخرين نسخه يوزيج گرافيك من ميشه 100 و تونسخه قبليش يوزيج پردازنده 100 ميشد

mb : asus -z370h

ram : 16gb

vga :rx 580 saphire

cpu : 9900k

ssd+hdd

power 750 cooler master

cpu cooler : silver stone 360

اين ويديو كه گزاشتم رو ببينيد ...

سلام کیفیت ویدیو های توی مولتی کمرا چقدره همه اینا تاثیر داره اگر ویدیو های با کیفیت بالا بخوای استفاده کنی کند میشه زیر ویدیو یه کادر هست که میتوین در حالت real time کیفیت ویدیو رو بیاری پایین ولی در رندر تاثیری نداره اون رو بیاری پایینتر بهتره حتی سیستم های قدرتمند هم وقتی ویدیو باکیفیت باشه و کلی ادیت باشه کند عمل میکنن زیاد سیستمت رو دست بالا نگیر

من خودم توی یه یوتیوبر دیدم با یه مک که مشخصاتش رو نمیدونم ولی سیستم قوی داشت وقتی به جاهایی از ویدیو میرسید که ادیت و افکت زیاده سیستمش کند میشد از طریق همون کادر کیفیت رو موقت میاورد پایین درست میشد توی بلندر هم با 1080 ti و یه 9900 یه انیمیشن ساده و معمولی اتیش سیستم رو کند میکنه.

ویرایش شده توسط Arsham mahmoode
لینک به دیدگاه

بحث اينجاست كه من رو حالت 1/4 گزاشتم  و يه رندر هم از اون بخش گرفتمو سبز شده  ولي بازم تيك  ميزنه اونم يه موزيك ويديو ساده با حجم 100 مگ 

شما اين ويديو رو ببين

ویرایش شده توسط soroushd12
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، soroushd12 گفته است :

جالبه تو آخرين نسخه يوزيج گرافيك من ميشه 100 و تونسخه قبليش يوزيج پردازنده 100 ميشد

سلام

گرافیک شما AMD هست و هسته CUDA نداره و برنامه میخواد از گرافیک استفاده کنه برای سرعت بیشتر ولی باعث کند شدن بیشتر میشه

این مسیر رو برید و Renderer رو روی Software Only بزارید ببینید تغییری ایجاد میشه یا نه :

File > Project Setting > General

41490390_Screenshot(349).thumb.png.4718d987623ff866e6eb39a969b8add1.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...