رفتن به مطلب

مشکل نصب کارت گرافیک

MEHDI 7
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من کارت گرافیک قبلی سیستمم رو باز کردم و کارت جدید نصب کردم و این مراحل رو به ترتیب انجام دادم :

۱. اول با برنامه display driver uninstaller 

درایور کارت قبلیم رو کامل توی safe mode پاک کردم و کیس رو خاموش و کارت جدید نصب کردم.

۲. بعد از روشن کردن کیس چهار بوق به صورت تند میشنوم و بعد سیستمم میره داخل ویندوز و بعد از چند ثانیه صفحه سیاه و به خواب میره .

۳.کارت روشن هست.

۴. با توجه به اینکه وقتی سیستمو خریدم واسمبل کردم و کارت قبل رو شناخته بود و در اون زمان که کارت قبل رو داشتم مادربوردم هم بایوسش رو اپدیت کرده بودم.

حالا فکر کنم که کارت قبلی رو میشناسه و جدید رو نشناخته الان باید چه کاری انجام بدم ؟

به نظرم هر چه هست به بایوس مربوطه.

لطفا دوستان کمک کنند من الان منتظر هستم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام کارتت چیه؟ نو خریدی؟ 

من از nvidia میخواستم برم amd یه گزینه بود تو بایوس Windows 10 whQl اون خاموش کردم درست شد 

لینک به دیدگاه

۳۰۸۰

مشکل چهار بوق سریع رو می خوام

کسی نیست جواب بده

الان این مشکل ۴ تا بوق سریع رو میخوام بدونم برای چی هست

لینک به دیدگاه

با سلام

اگه گرافیک آنبرد در پردازنده دارید پیشنهاد می دم مانیتور رو به اون وصل کنید و سیستم رو باهاش بالا بیارید.

بعد از داخل ویندوز درایور کارت گرافیک جدید رو نصب کنید و بعد خاموش کنید و مانیتور رو به کارت گرافیک وصل کنید و روشن کنید. 

البته قبلش حتما چک کنید که خود کارت گرافیک و کابل های برق اونو بد جا نزده باشید. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

سلام

اگه کارت گرافیک درست سر جاش نرفته باشه و یا با سیستم هماهنگ نباشه این مشکل ایجاد میشه 

من احتمال میدم مورد دوم باشه

کارت گرافیک رو دربیارید و با آنبورد داخل ویندوز شوید و هر مورد درمورد گرافیک قبلی هست رو پاک کنید و سپس گرافیک رو وارد کنید احتمالا حل بشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است :

سلام ،با غیر فعال کردن گزینه CSM در بایوس هم این مشکل رفع شده (مادربرد asrock):

https://www.reddit.com/r/ASRock/comments/j4yrqc/4_beeps_with_new_rtx3080/

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

سلام

اگه کارت گرافیک درست سر جاش نرفته باشه و یا با سیستم هماهنگ نباشه این مشکل ایجاد میشه 

من احتمال میدم مورد دوم باشه

کارت گرافیک رو دربیارید و با آنبورد داخل ویندوز شوید و هر مورد درمورد گرافیک قبلی هست رو پاک کنید و سپس گرافیک رو وارد کنید احتمالا حل بشه

با dd unistaller کامل اثرات داریور کارت قبلیم پاک شده بود فکر نکنم نیازی به این کار باشه بعد کارت جدید نصب شده و روشن که می کنم تو ویندوز هم میره ولی چند ثانیه بعد مانیتور به خواب میره 

لینک به دیدگاه

دوستان اگه کسی امکانش هست شمارشو تو خصوصی بده من زنگ بزنم بپپرسم یا خودم تلفنمو بدم

یه نفر نیست کمک کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...