رفتن به مطلب

سوال از متخصصین بازار

Recommended Posts

درسته یسری شرکتها نمی تونند ارز دولتی بگیرند ولی شرکت وارد کننده داریم تا شرکت وارد کننده

یارو یک سرمایه ای گذاشته وسط و شرکت ثبت کرده و دوتا منشی هم استخدام کرده و داره قطعه وارد می کنه و تنها برشش تو بازار سرمایشه

اما یسری شرکتهای گردن کلفت و بزرگی هم هستند که دمشون به دولت وصله یا حد اقل تو دولت برش دارن یا حد اقل معملات بزرگی با دولت کرده و تو اون معاملات حسابی سیبیل دولت رو چرب کرده

از اینور هم خیلی راحت ثبت سفارش می کنه و از اونور هم خیلی شیرین دولت براش پرداختهاشو انجام میده

در صورتی که دولت باید شرکتهای کوچکتر رو حمایت کنه تا اقتصاد آزاد کشور شکوفا بشه

حالا گرونی اجناس رو که توسط شرکتهای کوچیک وارد میشه رو بر فرض دارای توجیه میدونیم اما جنسایی که توسط شرکتهای گردن کلفت وارد میشند چی؟؟

اصلا رسما دارند احتکار می کنند به ریش و سیبیل کشور هم می خندند

دیگه همه فهمیدند که چطور سازگار هاردارو یا آواژنگ مادربوردارو رو انبار کردند و دست بازار رو چجور گذاشتند تو پوست گردو

زنگ می زدی به آواژنگ انگار فحش ناموس بهشون دادی یطور می گفتن جنس نداریم که انگار پدر کشتگی داری باهاشون

در هر صورت من که کم کم دارم متقاعد میشم یک سر برم سومالی بلکه بشه رو شرف دزدان سومالیایی حساب کرد و قطعه با قیمت خوب خرید

ویرایش شده توسط salmanclever
لینک به دیدگاه

من تو یکی از شهرهای ساحلی جنوبی هستم .

درسته که قاچاقی میرسه دستمون ولی اجاره مغازه و سایر هزینه ها مگه چقدره که بخوان رو کالای 35 تومنی 50 درصد سود بکشند ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تو یکی از شهرهای ساحلی جنوبی هستم .

درسته که قاچاقی میرسه دستمون ولی اجاره مغازه و سایر هزینه ها مگه چقدره که بخوان رو کالای 35 تومنی 50 درصد سود بکشند ؟

این چیزی که شما داری میگی میشه 100درصد سود.38میشه 70 که نزدیک 100درصد میشه.

اتفاقا چندوقت پیش بحثش بود که یه سری کسبه وقتی کرکره رو اول صبح میدن بالا 100هزار تومان به دخلشون بدهکارند.اجاره،هزینه های برق و گازو تلفن و شارژ ،دستمزد شاگرد،مالیات و عوارض ،هزینه های حمل و تبلیغات و اینترنت و ....

لینک به دیدگاه

اصلاً انصاف نیست که بگیم کشورهای همسایه هم تو همین وضع هستن_وقتی ارزش پول شما بیاد پایین،قدرت خریدتون هم پایین میاد و با این قدرت خرید پایین تو هر کشوری هم که تشریف ببرید قیمتها براتون بالاست.

وضعیت کنونی برای قیمتها واقعاً اسف ناک هستش!!!

قیمتها مال یک ساعت پیشه

37618245026551919820.jpg

درصورتی که ما به این قیمت میخریمش:

56262820638120742461.jpg

33621663074527089773.jpg

و باز هم برای ما:

48827162212271999718.jpg

63884688876433400065.jpg

همینطور:

90069269756978533333.jpg

22746870485036212825.jpg

و همینطور:

29073921043587381369.jpg

لازم به ذکره که حالا این قیمتها برای مقایسه از سایت لیون اخذ شده(که به نسبت جاهای دیگه قیمت هاش ارزونتره)اگر سراغ فروشنده های دیگه میرفتم،در بیشتر موارد اختلاف قیمتها به مراتب بدتر از این می بود.

___

البته این بحث بارها و بارها تو جاهای مختلف مطرح شده که متاسفانه اکثراً دیدگاه های منطقی و درستی بیان نشده.و خوب طبیعتاً به نتیجه ی جالبی هم نرسیده.

فقط میتونم بگم حیف،،،_حیفِ خیلی چیزا که بیان کردنش از حوصله ی این بحث خارجه!

ویرایش شده توسط hamid_archi
لینک به دیدگاه

ولی درکل همش مال عدم نظارت دولته ( فقط حرف میزنن )

یه سوال :

کجا میشه قاچاقی و بدون گارانتی تو ایران بوردهای ایسوسو خرید ؟ :unsure:

لینک به دیدگاه

اصلاً انصاف نیست که بگیم کشورهای همسایه هم تو همین وضع هستن_وقتی ارزش پول شما بیاد پایین،قدرت خریدتون هم پایین میاد و با این قدرت خرید پایین تو هر کشوری هم که تشریف ببرید قیمتها براتون بالاست.

وضعیت کنونی برای قیمتها واقعاً اسف ناک هستش!!!

قیمتها مال یک ساعت پیشه

37618245026551919820.jpg

درصورتی که ما به این قیمت میخریمش:

56262820638120742461.jpg

33621663074527089773.jpg

و باز هم برای ما:

48827162212271999718.jpg

63884688876433400065.jpg

همینطور:

90069269756978533333.jpg

22746870485036212825.jpg

و همینطور:

29073921043587381369.jpg

لازم به ذکره که حالا این قیمتها برای مقایسه از سایت لیون اخذ شده(که به نسبت جاهای دیگه قیمت هاش ارزونتره)اگر سراغ فروشنده های دیگه میرفتم،در بیشتر موارد اختلاف قیمتها به مراتب بدتر از این می بود.

___

البته این بحث بارها و بارها تو جاهای مختلف مطرح شده که متاسفانه اکثراً دیدگاه های منطقی و درستی بیان نشده.و خوب طبیعتاً به نتیجه ی جالبی هم نرسیده.

فقط میتونم بگم حیف،،،_حیفِ خیلی چیزا که بیان کردنش از حوصله ی این بحث خارجه!

منم موافقم با شما

قیمتای بعضی قطعات اونور خوبه ولی cpu کلا جهانی گرون شده

اگه کسی ترخیص کار میخواد من یکی سراغ دارم کارش وارد کردن لبتاب و قطعات کامپیوتره

لینک به دیدگاه

منم موافقم با شما

قیمتای بعضی قطعات اونور خوبه ولی cpu کلا جهانی گرون شده

اگه کسی ترخیص کار میخواد من یکی سراغ دارم کارش وارد کردن لبتاب و قطعات کامپیوتره

حمل و نقلشم با من!! B)

لینک به دیدگاه

بعضیا میرن دبی مثلا لب تاب قیمت میگیرن میان ایران میگن اینجا که ارزونتره

منم با این حرفشون موافقم ولی اونجا اگه کسی بخواد رو تعداد بخره واقعا خیلی خوب بهش تخفیف میدن قیمت قطعات تکی به علت بالا بودن اجار مغازه ها بالاست و شهر جبل علی هم مخصوص کساییه که میخوان جنس عمده بیارن

لینک به دیدگاه

اینکه قیمت های اینجا خیلی بالاتره که مشخصه ، قدیم هم همینطور بود به عنوان مثلا همین ایکس باکس که همیشه 200 تومن با قیمت جهانی فرق می کرد . چیزی الان لازم داریم این هست که فرد مجرب در امر بازار که تو این فروم کم نیست بیاد یه تحلیلی بده که در آینده نزدیک چی میشه ؟ نمی دونم چرا ولی بعد اون گرونی دلار هیچ کس در این مورد حرف نمی زنه . :|

لینک به دیدگاه

یکی از دلایل که نمیشه تحلیل درستی داشت، عدم وچود ثبات هست. به این دلیل شما نمیتونید هیچ قانون و یا فرمول ریاضی و اقتصادی پیدا کنید که بر اساس اون شرایط بازار رو پیش بینی کنید.

دوستان تذکر مجدد @};- .بحث رو 30 یا 30 نکنید.

لینک به دیدگاه

خدا خودش بخیر کنه نتیجه مذاکرات امروز رو هنوز چیزی اعلام نکردند سکه و دلار و درهم چقد بالا پرید

:( :-SS :Praying:

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نتیجه مذاکرات از زمان مذاکره استانبول معلوم بود با شکست مواجه هست

اما چیزی که میتونم پیش بینی کنم اینه که شک دلار از هفته دیگه از بین بره و تو رنج 1580 تومن قرار بگیرد و اگر خدا بخواد ثابت بماند

اما در مورد قیمت ها بیش از اینکه به وضعیت کشور برگردد به نظر من به انصاف و فرهنگ جامعه بازاری ما بر میگردد

در بازاری که نماینده انحصاری یک شرکت خودش جنس تقلبی با گارانتی متفرقه توزیع میکند هیچ انتظاری نمیشه داشت 8-X

بک روز آقای حسینی یک توصیه خوب به من داشتند آنهم اینکه هر موقع چیزی لازم داشتی سریع بخرید، خودتان را منتظر اما و اگر ها نکنید :mellow:

ویرایش شده توسط هامش
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه!

2600k حدود 310 دلاره و قیمتش الان بین 550 تا 560 تومنه!

اما بولدوزر 8150 که دقیقا" 200 دلاره قیمتش توی ایران در میاد 620 تومن الی 650 تومن!!!!!!!!!!!!!

110 دلار ارزونتره اما اینجا 70-80 تومن گرونتر از 2600 کا میشه!

لینک به دیدگاه

درود دوستان گلم

من چیزی نمیگم ولی دید مردمم رو اینجا میبینم خیلی حال میکنم . و فقط یک جمله میگم :

نظر هر شخص همون چیزیه که میخواد بشه ولی امکان داره خلاف واقعیت باشه که در اکثر مواقع همینه

مثلا ما میخوایم ارزون بشه واسه همین میگیم ارزون میشه و همه چیز درست میشه

سرتون رو بدرد نمیارم و اینقدر خودتون رو با مقایسه قیمتهای دلاری اذیت و اذار نکنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...