رفتن به مطلب

یک مشکل عجیب با rampage

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بچه ها .

من چند وقت پیش rampage II extreme + i7 930+6G patriot 1600 به یکی از دوستان فروختم .

این قطعات دست خودم مثل ماه داشتن کار میکردن تا اینکه رفتن به کیس دوستم .

مشکل اینجاست که وقتی سیستم روشن میکنیم قبل از اینکه سیستم بالابیاد خاموش میشه و ریست میشه . این عمل 3 بارتکرار میشه بعدش راحت راه میوفته و مشکلی هم نداره .

تنظیمات بایوس دیفالت هست .!

ویرایش شده توسط love_of_brazil
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این حالت در واقع وقتی پیش میاد که سیستم با اون تنظیمات RAM نتونه بالا بیاد و سه بار امتحان میکنه. و پارامتر ها رو ست میکنه. احتمالا تنظیمات رمی که در حالت دیفالت ست میشه درست نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تایمینگ و فرکانس رم رو دستی تنظیم کن ببین حل میشه یا نه

لینک به دیدگاه

مشکل از فرکانس رم هاست لطفا به سایت مادربرد برو و ببین چه فرکانس هایی رو ساپرت می کنه بایوستم آپدیت کنی بد نیست

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

سلام بهمن جان . هر بار باید اینطور بشه ؟

کمی عجیب نیست ؟ چرا در کیس من این مشکل وجود نداشت ؟

لینک به دیدگاه

البته نمی دونم انجام داد یا نه ولی وقتی یه قطعه سخت افزای عوض میشه باید cmos خالی بشه . بهترین راهش هم اینه اول باتری در بیارید بعد جامپر خالی کردن cmos رو بذارید در حالت clear . حدود سه چهار ساعت همینجوری باشه . بعد همنجوری که هست یک بار سیستم رو راه اندازی کنید . دوباره خاموش کنید و در آخر باتری رو سر جاش قرار بدید و جامپر رو درست کنید . این روش اصولی خالی کردن بایوس هست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...