رفتن به مطلب

مشکل گرافیک انبرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ! سیستم من یه سیستم بدون کارت گرافیک هست و یعنی با گرافیک انبرد کارمیکنه . من قبلا با ویندوز 8.1 تا سقف مادربرد یعنی 1گیگ شیر کرده بودم ولی اخیرا مجبور به تعویض ویندوز به 10 شدم ولی حالا داخل ویندوز 10 روی 128 مگابایت گیر کرده و جابه جا نمیشه! 

1957369783_Screenshot(2).thumb.png.a30b6ba907245812f366faaee4383ee3.png

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mahdi_izanlu گفته است :

سلام دوستان ! سیستم من یه سیستم بدون کارت گرافیک هست و یعنی با گرافیک انبرد کارمیکنه . من قبلا با ویندوز 8.1 تا سقف مادربرد یعنی 1گیگ شیر کرده بودم ولی اخیرا مجبور به تعویض ویندوز به 10 شدم ولی حالا داخل ویندوز 10 روی 128 مگابایت گیر کرده و جابه جا نمیشه! 

سلام

حافظه Dedicated که قابل تغییر نیست و حافظه شِیر شده هم ۲ گیگه.

مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

حافظه Dedicated که قابل تغییر نیست و حافظه شِیر شده هم ۲ گیگه.

مشکلی نیست.

ممنونم که راهنمایی میکنید ولی قبلا Dedicated روی 1280 بود و داخل بازی ها1114 نشون میداد یعنی الان من 2 گیگ گرافیک دارم ولی سقف گرافیک انبرد مادربردم یک گیگه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mahdi_izanlu گفته است :

ممنونم که راهنمایی میکنید ولی قبلا Dedicated روی 1280 بود و داخل بازی ها1114 نشون میداد یعنی الان من 2 گیگ گرافیک دارم ولی سقف گرافیک انبرد مادربردم یک گیگه

نه حجم شیر شده به معنای داشتن ۲ گیگ حافظه برای گرافیک نیست و تاثیر چندانی نداره.

اگر حجم اختصاصی قابل تغییر باشه، فقط داخل بایوس قابل تغییره که این کار تو APU های AMD انجام میشه.

درایور گرافیک اینتل نصبه؟ مدل پردازنده، مادربورد و رم چیه؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

نه حجم شیر شده به معنای داشتن ۲ گیگ حافظه برای گرافیک نیست و تاثیر چندانی نداره.

اگر حجم اختصاصی قابل تغییر باشه، فقط داخل بایوس قابل تغییره که این کار تو APU های AMD انجام میشه.

درایور گرافیک اینتل نصبه؟ مدل پردازنده، مادربورد و رم چیه؟

بله داخل بایوس تغییر کرده و سی پی یو اینتل PENTUMG3250 مادر برد Asus H81-Plus رم 4×2 ولی برای گرافیک شیر شده

لینک به دیدگاه

من وقتی داخل بایوس شیر میکنم از مقدار رم کامپبوتر کم میشه و یعنی شیر مشه ولی زمانی که باید بره برای گرافیک نمیره و گرافیک روی ۱۲۸ مگابایت ثابته. درایو های اینتل نصبه هستن و من قبلا یه درایور مخصوص گرافیک های اینتل داشتم و همیشه اونو نصب میکردم ولی در ویندوز ۱۰ میگه :مشخصات سیستم شما برای نصب نرم افزار کم است و ارور میده

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mahdi_izanlu گفته است :

من وقتی داخل بایوس شیر میکنم از مقدار رم کامپبوتر کم میشه و یعنی شیر مشه ولی زمانی که باید بره برای گرافیک نمیره و گرافیک روی ۱۲۸ مگابایت ثابته. درایو های اینتل نصبه هستن و من قبلا یه درایور مخصوص گرافیک های اینتل داشتم و همیشه اونو نصب میکردم ولی در ویندوز ۱۰ میگه :مشخصات سیستم شما برای نصب نرم افزار کم است و ارور میده

دقیقا اگر بشه حجم رو افزایش داد، این کار فقط از طریق اختصاص رم به حافظه برای گرافیک مجتمع اتفاق میوفته (حجم رم در دسترس کم میشه) ولی بصورت حافظه اختصاصی نشون داده میشه نه شِیر شده که تفاوت زیادی دارن.

با تغییر ویندوز هم به اجبار باید از درایوری استفاده کرد که سازگاری داشته باشه با اون نسخه از ویندوز.

در مجموع ممکنه قابلیتی بوده که در نسخه قبلی وجود داشته ولی الان حذف شده.

و البته مزیت استفاده از ویندوز ۱۰ بهتر از داشتن اون قابلیت هست چون کمک خاصی نمیکنه با توجه به مشخصات سیستم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...