رفتن به مطلب

بایوس مادینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بعد از ارتقای کارت گرافیک و رم و مانیتور های بیشتر سیپیو قویتر رو فراموش کردم و موقع کار درصد سیپیو به راحتی به 100 میرسه 

سیپیو من i5 7400 و برد من H110M-C/PS 

خواستم با Easy automated Mod tool for Coffee Lake bios بایوس ماد بکنم و سیپیو مثل i5 8400 بخرم که 6 هسته داره

ولی بعد از سرچ فهمیدم این روش با همه برد ها کار نمیکنه

خواستم ببینم کسی از شما تاحالا تست کرده با این برد؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در 23 دقیقه قبل، شکار تاریکی گفته است :

من بودم cori 7 7700k مینداختم و. اور میکردش - چون مادربردت گیمینگه تحملش داره

برد h110 گیمینگه ! شوخی میکنید دیگه ؟

در در 8 بهمن 1399 در 12:20، ّFakeShell گفته است :

سلام

بعد از ارتقای کارت گرافیک و رم و مانیتور های بیشتر سیپیو قویتر رو فراموش کردم و موقع کار درصد سیپیو به راحتی به 100 میرسه 

سیپیو من i5 7400 و برد من H110M-C/PS 

خواستم با Easy automated Mod tool for Coffee Lake bios بایوس ماد بکنم و سیپیو مثل i5 8400 بخرم که 6 هسته داره

سلام

این تاپیک رو یه نگاه بندازید ، مثل اینکه موفقیت آمیز بوده این کار .

ولی مثل اینکه نیاز به استیکر برای cpu داره . فکر میکنم در کل انجام این کار نتیجه جالبی نداشته باشه . ضمن اینکه به هزینه ش هم نمیرزه . الان 8400 بخواید بگیرید طرفای 5 تومن باید هزینه کنید . ( قیمتی که من دیدم این حدود بود )

به نظرم این برد و cpu رو بفروشید . یه باندل نسل 10 بردارید .

برد h410 و 10100f. هم قدرت بیشتری بهتون میده و هم اینکه پایداری بالاتری نسبت به بایوس ماد کردن داره . با 6 تومن میتونید تهیه کنید این باندل رو ( cpu تقریبا 2.5 / mb تقریبا 3.5 )

اختلاف قیمتش هم با فروش باندل خودتون جبران میشه .

لینک به دیدگاه

یک موردی که دوستان توجه نکردن محدودیت بودجه استارتر هست اگه قرار میبود بره سمت نسل جدید چرا همچین سوالی کنه

تو بازارچه یدونه 7700 گذاشتن برای فروش

در ضمن منم z270a دارم روش 9100f دارم بدون مشکل 10 ماهه دارم استفاده میکنم تو کارایی هیچ تفاوتی با سری 300 نداره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...