رفتن به مطلب

ارتقا همین نسل یا کوچ به نسل جدید ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان  چند وقتی هست که قصد ارتقا دارم اما امروز وقتی میخواستم قطعات رو سفارش بدم 2 دل شدم.

مادربردم h310 plus هستش .

الان به نظر شما عقلانیه که 9100 که دارم رو بفروشم یه 9400 بگیرم.

یا کلا بفروشم یه باندل 10100 با b460 بگیرم ؟ 

برای باندل نسل 10 باید 1500 بیشتر بدم😁

تشکر از نظراتتون.

لینک به دیدگاه

سلام.

اگر مادربردتون سری b360 یا h370 و یا سری z بود پیشنهاد میدادم هزینه ای که میخواهید بابت مادربرد نسل بعد بدین ، بذارین سی پی یو قوی تر مثل 9700 حتی 9900 معمولی بگیرید.

اما با توجه به مادربرد فعلیتون بنظرم نسل عوض کنید بهتره.چون بخواهید سی پی یو قوی تر از 9400 بگیرید باید مادربرد هم تعویض کنید تا کارایی بهتری بگیرید.

بنظرم یک بار هزینه بیشتر کنید و سری z نسل بعد بگیرید که بعدا خواستید سی پی یو تعویض کنید نیازی به تعویض مادربرد نباشه.

-----

این هم خدمتتون بگم تعویض نسل به 10100 آنچنان پرفرمنس بهتری نسبت به باندل الانتون نمیده.

لینک به دیدگاه

مرسی از دوستانی که راهنمایی کردن

احتمالا یا میزنم تو سر بودجه 9400f میگیرم یا میرم سراغ 10400f.

لینک به دیدگاه

من باشم تعویض نمیکنم و دستم نمیزنم  با همین 9100f هم چند ماهی سر میکنم چون داریم وارد نسل ddr5 میشیم همین باندل رو استفاده میکردم. بعد که ارتقا دادم به ddr5 تا چندین سال نیاز نمیشه که دست به ارتقا ریشه ای بزنم...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...