رفتن به مطلب

مشکلات من با کیس گرین z5 و مادربرد Asus b550-f

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

یه تجربه ای هست که بین مادربرد های ایسوس و کیس های گرین، چند بار منو تا مرز سکته دادن برده! کیس مورد استفاده z5 و مادربرد b550-f هست!

ماجرا از این قراره که کیس های چینی و ریمارک گرین، اتصال پورت usb 3 شون غیر استاندارده و هدر usb 3 مادربرد های ایسوس هم زیقی تر و نابود!

موقع اتصال هدر usb 3 به سختی جا میره و خلاصه لحظه جا رفتن یه صدای شکستگی میاد!(البته صدای جا رفتنه و چیز خاضی نیست) منم کنجکاو! از کرمم اومدم هدر usb رو جدا کنم که یهو یه سکته ناقص زدم! بعلهههه، کل هدر usb داشت از برد جدا میشد!

یه نفس عمیق کشیدم و پشت مادر برد رو یه نگاهی کردم، وقتی دیدم پین ها سر جاشون هستن و از برد در نیومدن، با خیال راحت جداش کردم و به چیزی که میبینید رسیدم! فقط قسمت پلاستیکی جدا شده بود خداروشکر!

20210202_174104(0).thumb.jpg.1d9d487e6d0e43fbefa3053868bcc429.jpg

3 بار تا حالا این اتفاق بین مادربرد های ایسوس و کیسای گرین برام افتاده، ولی هربار یادم میره و دق مرگم میکنه!

دقت کنید تحت هیچ شرایطی سمت کیسای گرین نرید و اگر مجبور شدید گرین بگیرید، مادربرد ایسوس نگیرید و اگه بازم مجبور به خرید مادربرد ایسوس شدید، هدر usb 3 رو با احتیاط وصل کنید!

به غیر از این، فن پشت کیس به پنل مادربرد گیر داشت و مجبور شدم فن رو بالا ببندم، کیس هم گونیا نبود و موقع نصب گرافیک، پیچ های مربوط به اتصال گرافیک به بدنه کیس، میرفت زیر براکت گرافیک! محل نصب SSD هم که از اولین نسل کیسای گرین تا الان، یه جوریه که فضای اتصال کابل نداره، این به کنار، SSD یه جوری نصب میشه که سر و تهه و توی اسمبل جنبه خوبی نداره! کنترلر فن ها هم وقتی بیشتر از 2 تا فن بهشون وصل باشه، دیگه با مادر برد سینک نمیشن و فقط روی حالت تک رنگ درست رنگو نشون میدن، توی حالت های دیگه رنگاشون بهم میریزه!

20210202_174156.thumb.jpg.4b9743a5e7416e8d365936f0e08bb05a.jpg20210202_174213.thumb.jpg.7e2b4ed71a2a770604f3bcc85c2a4ee2.jpg

ویرایش شده توسط EHSANRF
توضیحات در تاپیک
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من مادربردهای ایسوز و کیس های گرین زیاد استفاده کردم تا حالا چنین مشکلی ندیدم

الان هم کیسم زد پلاس با مادربرد z370a ll هست

IMG_20210205_27161.jpg

لینک به دیدگاه

محمود کاکو تشکر از شما که از تجربه های اسمبل میگی برامون.واقعا" سیستم برای مردم بستن ترس و لرز هم داره.

خلاصه دعا میکنم درد و بلا ازت دور باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، WINNER گفته است :

من مادربردهای ایسوز و کیس های گرین زیاد استفاده کردم تا حالا چنین مشکلی ندیدم

الان هم کیسم زد پلاس با مادربرد z370a ll هست

درود

تولید های اخیر گرین این مشکل رو داره و کیفیتش جالب نیست، قدیما بهتر بود. شاید منم یکم ناشی ام که اینجوری میشه:(

در 5 ساعت قبل، Elderado گفته است :

محمود کاکو تشکر از شما که از تجربه های اسمبل میگی برامون.واقعا" سیستم برای مردم بستن ترس و لرز هم داره.

درود. عاره واقعا، کار پر ریسکیه و اگه خراب کاری شه، خیلی بد میشه!

همچنین، بلا و دلهره از شما و تمام دوستان هم به دور باد.

لینک به دیدگاه

با درود

در ارتباط با مادربوردهای ایسوس ، یه سوالی هم که اخیرأ ذهن من رو درگیر کرده اینه که مادربورد من مدل Asus Rog Crosshair VIII Formula  هست که یه backplate ( صفحه فلزی محافظ ) در پشت مادربورد قرار داره که دو هفته قبل وقتی مادربورد رو خریداری کردم و میخواستم بر روی کیس پیچ کنم متوجه شدم که این صفحه فلزی به بدنه کیس اتصال برقرار میکنه ! ( کیس coolermaster H500M ) یعنی بعلت ضخامت صفحه فلزی و فاصله 3-2 میلیمتری که این صفحه با بورد داره ، موجب میشه که صفحه فلزی بطور کامل بر روی بدنه کیس بخوابه !

خلاصه من هم با ترس و لرز که خدای ناکرده این وضعیت موجب برقراری اتصال بین بورد با کیس نشه و یه وقت مادربوردم به فنا بره ،، اومدم یه ابتکار بخرج دادم و کف کیس که مادربورد روی اون قسمت قرار میگرفت رو کاملأ با "چسب برق" پوشش دادم تا از اتصال کوتاه بین صفحه فلزی و بدنه کیس جلوگیری کنم !

می خواستم ببینم از دوستان آیا کسی با تجربه مشابه من برخورد کرده و آیا این کاری که من انجام دادم از لحاط فنی کار درستی بوده یا نه ؟؟؟

حقیقتش خودم شک دارم که برقراری اتصال بین صفحه محافظ backplate و بدنه کیس اصلا خطری داشته باشه ... چونکه یه فاصله کوچیک بین صفحه فلزی و بورد وجود داره و اگر اصلا غیر از این باشه که اصلأ مادربورد با اولین برقراری جریان برق باید بطور کامل منهدم بشه !  ( عکس صفحه فلزی پشت مادربورد رو در زیر میتونید مشاهده کنید )

asus-x570-formula-3.jpg

asus-x570-formula-2.jpg

ویرایش شده توسط saeedx
لینک به دیدگاه

سلام و احترام

بنده ام کیس گرین و مادربورد ایسوس دارم و داشتم 

چنین مشکلی نبوده الانم x299 با کیس z4astiak  دارم

شاید استثنا پیش بیاد 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Elderado گفته است :

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

تولید های اخیر گرین این مشکل رو داره و کیفیتش جالب نیست، قدیما بهتر بود. شاید منم یکم ناشی ام که اینجوری میشه:(

درود. عاره واقعا، کار پر ریسکیه و اگه خراب کاری شه، خیلی بد میشه!

همچنین، بلا و دلهره از شما و تمام دوستان هم به دور باد.

سلام.من بخوام سیپیو رو در بیارم یه دوتا سکته میزنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است :

سلام و احترام

بنده ام کیس گرین و مادربورد ایسوس دارم و داشتم 

چنین مشکلی نبوده الانم x299 با کیس z4astiak  دارم

شاید استثنا پیش بیاد 

به قولی: اینم از شانس مایه!

نمیدونم، ولی با مادربرد x370-f و z370-a با کیس pars evo هم این اتفاق برام افتاد! شاید واقعا من ناشی ام:(

در 12 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.من بخوام سیپیو رو در بیارم یه دوتا سکته میزنم.

من اولین باری که اومدم سیپیو سیستم خودم رو باز کنم، با سوکت خالی و بدون سیپیو روبرو شدم! اون موقع 16 سالم بود هیچی بلد نبودم! همینجوری کیسو باز کردم و شروع به جدا کردن قطعات کردم! اخ که چقدر نذر و نیاز کردم که گند نزده باشم و سیستمم دوباره روشن شه!

بعد یه نگاهی به فن انداختم و دیدم که سیپیو یه چیز خشک(خمیر سیلیکون) پشتشه و چسبیده به فن، سیپیو رو کندم و خمیر رو پاک کردم دوباره گذاشتم سر جاش، تا مدت ها سیستمم بدون خمیر داشت کار میکرد تا بالاخره فهمیدم اون چیز خشک خمیر سیلیکون بوده و برای انتقال حرارت لازمه!

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، saeedx گفته است :

با درود

در ارتباط با مادربوردهای ایسوس ، یه سوالی هم که اخیرأ ذهن من رو درگیر کرده اینه که مادربورد من مدل Asus Rog Crosshair VIII Formula  هست که یه backplate ( صفحه فلزی محافظ ) در پشت مادربورد قرار داره که دو هفته قبل وقتی مادربورد رو خریداری کردم و میخواستم بر روی کیس پیچ کنم متوجه شدم که این صفحه فلزی به بدنه کیس اتصال برقرار میکنه ! ( کیس coolermaster H500M ) یعنی بعلت ضخامت صفحه فلزی و فاصله 3-2 میلیمتری که این صفحه با بورد داره ، موجب میشه که صفحه فلزی بطور کامل بر روی بدنه کیس بخوابه !

خلاصه من هم با ترس و لرز که خدای ناکرده این وضعیت موجب برقراری اتصال بین بورد با کیس نشه و یه وقت مادربوردم به فنا بره ،، اومدم یه ابتکار بخرج دادم و کف کیس که مادربورد روی اون قسمت قرار میگرفت رو کاملأ با "چسب برق" پوشش دادم تا از اتصال کوتاه بین صفحه فلزی و بدنه کیس جلوگیری کنم !

می خواستم ببینم از دوستان آیا کسی با تجربه مشابه من برخورد کرده و آیا این کاری که من انجام دادم از لحاط فنی کار درستی بوده یا نه ؟؟؟

حقیقتش خودم شک دارم که برقراری اتصال بین صفحه محافظ backplate و بدنه کیس اصلا خطری داشته باشه ... چونکه یه فاصله کوچیک بین صفحه فلزی و بورد وجود داره و اگر اصلا غیر از این باشه که اصلأ مادربورد با اولین برقراری جریان برق باید بطور کامل منهدم بشه !  ( عکس صفحه فلزی پشت مادربورد رو در زیر میتونید مشاهده کنید )

asus-x570-formula-3.jpg

asus-x570-formula-2.jpg

سلام دوست عزیز

من هم این مادربورد رو دارم و همچنین کیس H500P mesh رو که از نظر صفحه نصب مادربورد با مدل شما تفاوت چندانی نداره .

نکته ای که وجود داره این هست که این Back Plate که پشت مادربورد داره برای جذب و دفع بهتر حرارت برخی قسمتهای پشت مادربورد طراحی شده و هیچ ارتباط الکتریکی با مادربورد نداره که بخواد باعث اتصالی با کیس بشه ، مگه اینکه صفحه نصب مادربرد غیر استاندارد باشه و اونقدر فشار وارد بشه که باعث تغییر شکل و برخورد Back Plate با مدارات و اتصالات مادربرد بشه که در اینصورت در هنگام نصب مشخص میشه و نباید چنین فشاری وارد کرد .

در کیس کولرمستر که داشتم شاید تا حدی تماس وجود داشت ولی بدون فشار و سطحی بود ، اما کیس ROG Helios که الان دارم خیلی راحت تر و بی درد سر تر هست و درگیری با مادربورد نداره ، در هر حال همونطور که عرض کردم نیازی نیست که چسب و عایق بندی انجام بدین و شاید حتی باعث بشه تا حدی دفع حرارت پشت مادربورد کمتر هم بشه

لینک به دیدگاه

بعید میدونم این مورد از کیس گرین باشه! 

مثلا بگی کف مادربورد یه چیزی اون قسمت اصلا هر طوری فکر میکنم ربطی به کیس نداره.

مطمعنی همه ی اسپیسر ها رو درست نصب کردین؟ بهتره بدین کسی که تجربه بیشتری داره براتون اسمبل کنه یا مثلا مادربورد سوخته بخرید تست کنید باش تا یاد بگیرید.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

من اولین باری که اومدم سیپیو سیستم خودم رو باز کنم، با سوکت خالی و بدون سیپیو روبرو شدم! اون موقع 16 سالم بود هیچی بلد نبودم! همینجوری کیسو باز کردم و شروع به جدا کردن قطعات کردم! اخ که چقدر نذر و نیاز کردم که گند نزده باشم و سیستمم دوباره روشن شه!

بعد یه نگاهی به فن انداختم و دیدم که سیپیو یه چیز خشک(خمیر سیلیکون) پشتشه و چسبیده به فن، سیپیو رو کندم و خمیر رو پاک کردم دوباره گذاشتم سر جاش، تا مدت ها سیستمم بدون خمیر داشت کار میکرد تا بالاخره فهمیدم اون چیز خشک خمیر سیلیکون بوده و برای انتقال حرارت لازمه!

دقیقا منم خاطرشو دارم.amd 754 بود.فن رو باز کردم دیدم سیپیو نیست.فن رو دیدم چسبیده بهش.😂😂

لینک به دیدگاه

ربطی به کیس نداره

ناشی گری از خوده شما بوده

و اینکه کلا پورت های usb 3 یه کم بد جا میرن

همه کیس ها هم همینه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

دقیقا منم خاطرشو دارم.amd 754 بود.فن رو باز کردم دیدم سیپیو نیست.فن رو دیدم چسبیده بهش.😂😂

عاره. توی سوکت های pga خیلی این اتفاق میفته

در 9 ساعت قبل، saeed0c گفته است :

بعید میدونم این مورد از کیس گرین باشه! 

مثلا بگی کف مادربورد یه چیزی اون قسمت اصلا هر طوری فکر میکنم ربطی به کیس نداره.

مطمعنی همه ی اسپیسر ها رو درست نصب کردین؟ بهتره بدین کسی که تجربه بیشتری داره براتون اسمبل کنه یا مثلا مادربورد سوخته بخرید تست کنید باش تا یاد بگیرید.

عزیز فک کنم قیمه هارو دارید قاطی ماستا میکیند!

لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به اینکه فقط استارتر محترم این مشکل رو داشتن و مابقی دوستان مورد مشابهی نداشتن، عنوان تاپیک اصلاح شد...

لطفاً در انتخاب عناوین تاپیک‌ها دقت کنیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام

با توجه به اینکه فقط استارتر محترم این مشکل رو داشتن و مابقی دوستان مورد مشابهی نداشتن، عنوان تاپیک اصلاح شد...

لطفاً در انتخاب عناوین تاپیک‌ها دقت کنیم

ممنون از توجه شما. در ادامه سعی میکنم این نکته رو لحاظ کنم. ممنون که متذکر شدید.

لینک به دیدگاه

روی این کیس بنده 2 تا مادربورد اسمبل کردم هر 2 هم ایسوس بودن

به نظر من که کیس استانداردی هست به نسبت شاید اگر کمی پهنای بیشتری داشت بهتر بود

مادربورد هم که ایسوس بحث کیفیتش رو بگذارم کنار حداقل در بحث محل قرارگیری هدرها از گیگا خیلی بهتره

حالا شاید شما خوب اون خار کنار رو فشار ندادید که کمی بلند شده قاب دور پین ها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

روی این کیس بنده 2 تا مادربورد اسمبل کردم هر 2 هم ایسوس بودن

به نظر من که کیس استانداردی هست به نسبت شاید اگر کمی پهنای بیشتری داشت بهتر بود

مادربورد هم که ایسوس بحث کیفیتش رو بگذارم کنار حداقل در بحث محل قرارگیری هدرها از گیگا خیلی بهتره

حالا شاید شما خوب اون خار کنار رو فشار ندادید که کمی بلند شده قاب دور پین ها

واقعا عجیبه که هی برام این اتفاق می‌افته،

من از کیسای گرین خیلی ضربه خوردم. یه زمانی x2 داشتم، پیچ بسته شدن در کیس، صاف روی رادیاتور کولر بسته می‌شد و خلاصه شانس آوردم فقط یکم داخل رادیات فرو رفته بود و به مجرای مایعش نرسیده بود...

بعدش یه میکر فایو گرفتم، بعد اون دیگه آدم قبلی نشدم🤣 اصلا دستم به اسمبل کردن تو کیس پایین رده نمیره! پولی که آدم برای کولرمستر میده، در ظاهر 2 برابره، اما کیفیتی هم که میگیره، به نسبت پولی که داده، واقعا می ارزه.

لینک به دیدگاه

در در 17 بهمن 1399 در 13:03، MAhmoOD Nazari گفته است :

مادربرد های ایسوس

راستی اینو بگم من از مادربرد های ایسوس خیلی ضربه دیدم.یبار پاور هم اوکی بود وصل کردم به یه مادربرد h81m-c پاور صدای بمب داد.یبار هم که فکر میکنم ایندفعه مشکل از پاورم بود ولی سیستم روشن نمیشد شروع کردم به عیب یابی یبار روشن شد از یه ic مادربرد چنان دودی بلند شد که... .تازه خیلی از همین h81m-c رو دیدم که برق توش میومد ولی روشن نمیشدن.

لینک به دیدگاه

در در 17 بهمن 1399 در 20:29، saeedx گفته است :

با درود

در ارتباط با مادربوردهای ایسوس ، یه سوالی هم که اخیرأ ذهن من رو درگیر کرده اینه که مادربورد من مدل......

سلام سعید عزیز

اون صفحه فلزی نارسانا(رنگ شده به مشکی)بگفته ایسوز برای محکم شدن و دفع حرارت بیشتر خود pcb مادربرد است.

خود منم میترسیدم که برخورد کنه با سینی کف کیس چون کیسم از این ارزونهاست.و لذا رفتم بازار(پاساژ ملاصدرای شیراز )دنبال اسپیسر پایه بلند گشتم و پیدا کردم.گرچه واجب هم نبود.

برای این مدل مادربرد من شرکت ایسوز اسمشو گذاشته tuf fortifier

8_84_84dfe52f_ASUS_ASUS_TUF-SABERTOOTH-X99-4.jpg

New Bitmap Image.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Elderado گفته است :

سلام سعید عزیز

اون صفحه فلزی نارسانا(رنگ شده به مشکی)بگفته ایسوز برای محکم شدن و دفع حرارت بیشتر خود pcb مادربرد است.

خود منم میترسیدم که برخورد کنه با سینی کف کیس چون کیسم از این ارزونهاست.و لذا رفتم بازار(پاساژ ملاصدرای شیراز )دنبال اسپیسر پایه بلند گشتم و پیدا کردم.گرچه واجب هم نبود.

برای این مدل مادربرد من شرکت ایسوز اسمشو گذاشته tuf fortifier

8_84_84dfe52f_ASUS_ASUS_TUF-SABERTOOTH-X99-4.jpg

New Bitmap Image.jpg

اسپیسر پایه بلند بزنید اون وقت که io تراز نمیشه! چطوری پایه بلند زدین؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، saeed0c گفته است :

چطوری پایه بلند زدین؟

اسپیسر پایه بلند اون چند میلیمتر که بزرگتره رو چون کیسم ارزون قیمته با فشار چپوندم و خوروندم بهش داش سعید. که البته در پست قبل نوشتم اسپیسر پایه بلند واجب و لازم هم نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...