رفتن به مطلب

مشاوره برای اطمینان از کارکرد کولر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه دوستان به تازگی سیستم زیر رو جمع کردم برای بازی (لازم به ذکر هست من دیر به دیر سیستم ارتقا میدم و همیشه اینده نگری میکنم)

پردازنده ای ام دی مدل Ryzen™ 9 5900X

مادربرد ایسوس مدل ROG STRIX B550-E GAMING - ماتریکس
رم دسکتاپ  64 گیگ جی‌اسکیل مدل Trident Z RGB DDR4 32GB(16GBx2) 3000MHz CL16 -*2   

حافظه SSD اینترنال 250 گیگابایت Samsung مدل 980 PRO NVMe M.2

hard 2*4 t وسترن بلو.

power ocdg 1200 green  

vga amd 6800  سافایر

case  green x9 v2

راستنش یرای خنک کنده موندم خنک کننده قبلیم ThermalRight Le Grand Macho هست که سوکت am4 هم ساپورت میکنه(حداقل روی کارتونش که نوشته)ولی فروشنده گفت برای این پردازنده باید کولر مایع بزاری ایا من که کارم بازی هست این خنک کننده جوابگو نیست چون الان دیگه فعلا پول ندارم 10 میلیون واتر کولر بخرم البته یک خمیر سیلیکون DEEPCOOL مدل Z9 هم سفارش دادم  هنوز به دستم نرسیده سیستم هم هنوز اسمبل نکردم 

با تشکر 

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود بر همه دوستان به تازگی سیستم زیر رو جمع کردم برای بازی (لازم به ذکر هست من دیر به دیر سیستم ارتقا میدم و همیشه اینده نگری میکنم)

پردازنده ای ام دی مدل Ryzen™ 9 5900X

مادربرد ایسوس مدل ROG STRIX B550-E GAMING - ماتریکس
رم دسکتاپ  64 گیگ جی‌اسکیل مدل Trident Z RGB DDR4 32GB(16GBx2) 3000MHz CL16 -*2   

حافظه SSD اینترنال 250 گیگابایت Samsung مدل 980 PRO NVMe M.2

hard 2*4 t وسترن بلو.

power ocdg 1200 green  

vga amd 6800  سافایر

case  green x9 v2

راستنش یرای خنک کنده موندم خنک کننده قبلیم ThermalRight Le Grand Macho هست که سوکت am4 هم ساپورت میکنه(حداقل روی کارتونش که نوشته)ولی فروشنده گفت برای این پردازنده باید کولر مایع بزاری ایا من که کارم بازی هست این خنک کننده جوابگو نیست چون الان دیگه فعلا پول ندارم 10 میلیون واتر کولر بخرم البته یک خمیر سیلیکون DEEPCOOL مدل Z9 هم سفارش دادم  هنوز به دستم نرسیده سیستم هم هنوز اسمبل نکردم 

با تشکر 

سلام. چرا برای این هیولا از چیپست X570 استفاده نکردید؟؟ اینجوری هم نگران دما، قسمت vram و هم اورکلاک نیستید. اون کولری که نوشتید ساپورت میکنه ولی اینکه بتونه دما رو خیلی پایین نگه داره خیر اینطور نیست. و برای این هیولا بهتره که از خنک کننده های آبی و یا ایر کولری مثل Noctua NH-D15 (تازه اینم فکر نکنم خیلی جواب بده) استفاده بکنید ولی اگه از خنک کننده های 360 درست و حسابی استفاده بکنید دیگه مشکل دما نخواهید داشت.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است :

سلام. چرا برای این هیولا از چیپست X570 استفاده نکردید؟؟ اینجوری هم نگران دما،قسمت vram و هم اورکلاک نیستید. اون کولری که نوشتید ساپورت میکنه ولی اینکه بتونه دما رو خیلی پایین نگه داره خیر اینطور نیست. و برای این هیولا بهتره که از خنک کننده های آبی و یا ایر کولری مثل Noctua NH-D15 (تازه اینم فکر نکنم خیلی جواب بده) استفاده بکنید ولی اگه از خنک کننده های 360 درست و حسابی استفاده بکنید دیگه مشکل دما نخواهید داشت.

درود

اما این مینم 16 فاز داره جایزه زیاد برده فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد مدار تغذیش خیلی خوبه بازم نظر اساتیدی مثل ارمین جان ببینیم چیست

لینک به دیدگاه

سلام

کولر برای کاربری بازی کافی هست. ولی خب برای بعد حتما کولر قوی تری تهیه کنید.

مادربورد هم جزو بهترین هاست و مدار تغذیه قوی هست و فقط فرقش با X570 ، عدم استفاده همزمان از چند گرافیک و چند حافظه NVMe هست.

لینک به دیدگاه

کولر ماچو بسیار خوب هستش و بعید میدونم کم بیاره . بهتره اول تست ازش بگیرید و اگر توانش رو نداشت اقدام به تعویض کنید . ولی درکل بعید میدونم جوابگو نباشه 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

کولر ماچو بسیار خوب هستش و بعید میدونم کم بیاره . بهتره اول تست ازش بگیرید و اگر توانش رو نداشت اقدام به تعویض کنید . ولی درکل بعید میدونم جوابگو نباشه 

درود بر شما هنوز سیستم رو نبستم  میشه  پردازنده رو با کاهش ولتاژ دماشو پایین اورد البته حالا یک خورده کلاکم اومد پایین عیب نداره نمیدونم چرا کلا با واتر کولر حال نمیکنم شاید یک دلیلش ترس از نشتی باشه و دلیل دیگش ساپورت نکردن کیس هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من 3900x با فن استوک بستم، بعد از 1 ساعت فول لود، حداکثر دما 85 بود، با خمیر استوک

این مدل با 3900x زیاد فرقی نداره، اگه لود خاضی ندارید، همون فن استوک هم جوابه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چیپ b550 و x570 هم تا جایی که مقایسه کردم، تنها در تعداد لاین های pcie و 2 پورت ساتا متفاوت هستن، اگه تک کارت گرافیک بخواید استفاده کنید، هیچ تفاوتی با هم ندارن و b550 عقلانی تره تا x570

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

من 3900x با فن استوک بستم، بعد از 1 ساعت فول لود، حداکثر دما 85 بود، با خمیر استوک

این مدل با 3900x زیاد فرقی نداره، اگه لود خاضی ندارید، همون فن استوک هم جوابه

درود بر شما 

متاسفانه این مدل باکسش بدون فن استوک هست کلا سری 5000 فن استوک توی جعبه شون نیست ولی اگه شما با فن استوک نتیجه گرفتید پس فکر نکنم ThermalRight Le Grand Macho  هم کم بیاره بهر حال داین کولر هم در نوع خودش بینظیره من نمیدونم دوستان چرا کم لطفی میکنند اخه حتی روی کارتنوش نوشته تا tdp 280 وات ساپورت میکنه

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

سلام. از لحاظ جواب دادن که میده ولی در حدی نیست که بشه باهاش دما رو خیلی پایین آورد. وقتی که قرار هست از 100 درصد توان استفاده بشه نیاز به خنک کننده قوی تر هست. ولی این در صورتی هست که از خمیر مرغوب و درجه یک هم استفاده بشه.

در 5 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

چیپ b550 و x570 هم تا جایی که مقایسه کردم، تنها در تعداد لاین های pcie و 2 پورت ساتا متفاوت هستن، اگه تک کارت گرافیک بخواید استفاده کنید، هیچ تفاوتی با هم ندارن و b550 عقلانی تره تا x570

سلام. این حرفتون درسته ولی معمولا وقتی قرار باشه از پردازنده ای مثل 5900x یا 5950x استفاده بشه از مادربردی با چیپست x570 استفاده میشه. مثل x570 گاد لایک ام اس ای یا X570 AORUS XTREME ولی خوب این مورد سلیقه ای هست. درضمن تعداد درگاه های m.2 هم فرق داره.

در 8 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود بر شما هنوز سیستم رو نبستم  میشه  پردازنده رو با کاهش ولتاژ دماشو پایین اورد البته حالا یک خورده کلاکم اومد پایین عیب نداره نمیدونم چرا کلا با واتر کولر حال نمیکنم شاید یک دلیلش ترس از نشتی باشه و دلیل دیگش ساپورت نکردن کیس هست

سلام. مدل کیس چی هست که واتر کولر رو ساپورت نمیکنه؟

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

case green x9 v2 

خمیر z9 هم سفارش دادم خمیر خوبیه طرز زدنش چه جوریه منظورم نقطه ای وسط بزارم یا باید خمیر رو صاف کنم

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

case green x9 v2 

خمیر z9 هم سفارش دادم خمیر خوبیه طرز زدنش چه جوریه منظورم نقطه ای وسط بزارم یا باید خمیر رو صاف کنم

من چند تا ویدئو دیدم که مقایسه میکرد طرز زدن خمیر رو،

توی حالتی که میگفت بهترینه، یه نقطه وسط سیپیو و 4 نقطه، 4 گوشه سیپیو خمیر رو میزد، بعد با استفاده از یه تکه پلکسی(کارت یا هر وسیله صاف دیگه ای هم باشه اوکیه) گذاشت روی سیپیو و فشار داد، خمیر به بهترین نحور روی سیپیو پخش شد. فقط یکم اسراف کاری خمیر داره، چون یه مقداری خمیر به اون پلکسی میچسبه و اگه جایی نخواید استفاده کنید، حروم میشه!

در 17 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است :

درضمن تعداد درگاه های m.2 هم فرق داره.

من x570-f و b550-f رو تا بحال گرفتم، هر دو 2 تا اسلات m.2 داشتن. نوع مسیر هاشون هم یکی بود.

عاره، ادم اگه بودجش زیاد باشه، خب چه کاریه، وقتی میخواد 5900x بندازه، x570 میگیگیره!

ولی اگه یکم بودجه مهم باشه، بهترین گزینه در حال حاضر b550-f wifi هست، نسبت به امکانات و کارایی، بهترین و به صرفه ترین گزینست!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...