رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 15 دقیقه قبل، HARE46 گفته است :

رم 2666 مدل جالبی پیدا نکردم ، بودجه 10 میلیون 

نه فقط بودجه ssd.بقیه رو انتخاب کردید دیگه.

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.8k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 2 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

دوستان نظرتون درباره این دومدل مادربرد زیر چی هست ؟

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/intel/gigabyte/lga-1200/gigabyte-z490-ud-rev-1-0-lga1200-10th-gen-intel-motherboard-444243.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/intel/gigabyte/lga-1200/gigabyte-z490-gaming-x-rev-1-0-lga1200-10th-gen-motherboard-556975.html

همچنین نظرتون در مورد رم زیر ؟

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/kingston/kingston-hyperx-fury-8gb-2400mhz-cl15-ddr4.html

اگه هم مدل بهتری مادربرد و رم تو اون رنج قیمت میشناسید بهم معرفی کنید ، فقط نمیدونم ssd چه مدلی بگیرم 

در مورد رم باید بگم که نظرتون رو عوض کنید ۹۰ درصدشون فیک هستن  بهتره برین سری برند های دیگر نظیر تیم گروپ یا جی اسکایل یا کروشیال و یا ژل

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

رم 2666 مدل جالبی پیدا نکردم ، بودجه 10 میلیون 

رم 16گیگابایت مارک Geil مدل EVO POTENZA GPB416GB3200C16ADC - شهرفافا (fafait.net)

قیمت عالیه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

خباب ممنون برای توضیحات 

پس اسلات دوم مادربرد رو ssd ساتا بزارم بصرفه تره تا m2

اگر مادربرد شما پشتیبانی کنه مشکلی نداره ولی باید دفترچه اش رو چک کنید.

کلا اگر درگاه ساتا دارید، خوب اس اس دی 2.5 اینچی تهیه کنید، قیمتش به صرفه تره تا M.2 SATA.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

نه فقط بودجه ssd.بقیه رو انتخاب کردید دیگه.

در حد 1 یا نهایتش 1.5 میلیون 

در 14 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

در مورد رم باید بگم که نظرتون رو عوض کنید ۹۰ درصدشون فیک هستن  بهتره برین سری برند های دیگر نظیر تیم گروپ یا جی اسکایل یا کروشیال و یا ژل

مدل خاصی در اون رنج قیمت پیدا نکردم اگه شما مدلی میشناسید بهم معرفی کنید

در 13 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

16 گیگ واسه من زیاده همون 8 خوبه 

در 9 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

اگر مادربرد شما پشتیبانی کنه مشکلی نداره ولی باید دفترچه اش رو چک کنید.

کلا اگر درگاه ساتا دارید، خوب اس اس دی 2.5 اینچی تهیه کنید، قیمتش به صرفه تره تا M.2 SATA.

اکثر دوستان میگن m2 NVMe خیلی سرعت بالاتری نسبت به sata داره و ارزش خرید داره ... 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

در حد 1 یا نهایتش 1.5 میلیون 

مدل خاصی در اون رنج قیمت پیدا نکردم اگه شما مدلی میشناسید بهم معرفی کنید

16 گیگ واسه من زیاده همون 8 خوبه 

اکثر دوستان میگن m2 NVMe خیلی سرعت بالاتری نسبت به sata داره و ارزش خرید داره ... 

نظر من اینه https://www.digikala.com/product/dkp-593498/اس-اس-دی-اینترنال-وسترن-دیجیتال-مدل-blue-wds250g2b0a-ظرفیت-250-گیگابایت

اقا ارمین راجبش نظر دهند که که خوبه یا نه. @ARMIN

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و درود

عرض ارادت و آرزوی سلامتی بر همگان...

یه لپتاپ هست که نیازه ssd به فرم m.2 بهش اضافه بشه....n552vw asus

از بین این سه مدل کدوم مورد بهتر هست؟؟؟ که به لحاظ دمایی هم داغ نکنه. چون لپتاپ تهویه انچنانی نداره....

Adata Xpg spectrix s40g 512gb(البته rgbش بلااستفاده میمونه:(   )
Samsung evo 860 500gb
Adata sx8200 512 gb

پیشنهادتون کدوم هست آقا آرمین؟@ARMIN

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

سلام و درود

عرض ارادت و آرزوی سلامتی بر همگان...

یه لپتاپ هست که نیازه ssd به فرم m.2 بهش اضافه بشه....n552vw asus

از بین این سه مدل کدوم مورد بهتر هست؟؟؟ که به لحاظ دمایی هم داغ نکنه. چون لپتاپ تهویه انچنانی نداره....

Adata Xpg spectrix s40g 512gb(البته rgbش بلااستفاده میمونه:(   )
Samsung evo 860 500gb
Adata sx8200 512 gb

پیشنهادتون کدوم هست آقا آرمین؟@ARMIN

سلام من بعید میدونم مدل اسپکتریکس اصلا داخلش جا بشه.

اولویت از نظر سرعت با Samsung 970 Evo Plus هست. و در پله دوم مدل Adata SX8200 Pro.

اس اس دی های M.2 در کل عملکرد گرمی دارند، ولی اگر به هیچ وجه گرما نمیخواهید همون مدل SSD ساتا مثلا Samsung 860 Evo بخرید.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

وقتی با 1.150 میشه سامسونگ خرید چرا 1.290 بدین برای وسترن؟

اولویت با سامسونگه: اس اس دی سامسونگ 860EVO 250GB

در 10 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

بله ارزش خرید داره چرا نداشته باشه؟ اگر مادربرد شما میتونه از NVMe پشتیبانی کنه اولویت با خرید NVMe است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سلام من بعید میدونم مدل اسپکتریکس اصلا داخلش جا بشه.

اولویت از نظر سرعت با Samsung 970 Evo Plus هست. و در پله دوم مدل Adata SX8200 Pro.

اس اس دی های M.2 در کل عملکرد گرمی دارند، ولی اگر به هیچ وجه گرما نمیخواهید همون مدل SSD ساتا مثلا Samsung 860 Evo بخرید.

ممنون. لطف کردید.

یه مقدار بودجه کمه و میخوام با حدود 2.5 جمع بشه،  پس همون sx8200 رو بگیرم فکر کنم بهتر باشه.

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

وقتی با 1.150 میشه سامسونگ خرید چرا 1.290 بدین برای وسترن؟

اولویت با سامسونگه: اس اس دی سامسونگ 860EVO 250GB

بله ارزش خرید داره چرا نداشته باشه؟ اگر مادربرد شما میتونه از NVMe پشتیبانی کنه اولویت با خرید NVMe است.

از نظر سرعت سامسونگ خوبه ولی چه هارد چه اس اس دی من هر چی دیدم دست دوم با اینکه رایت و کارکرد کمی داشتن سلامتیشون زیر صد بود.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

از نظر سرعت سامسونگ خوبه ولی چه هارد چه اس اس دی من هر چی دیدم دست دوم با اینکه رایت و کارکرد کمی داشتن سلامتیشون زیر صد بود.

آقا امیر عزیز،

سلامتی هارد با اس اس دی متفاوته ها. اگر هارد دیسک سلامتیش بیاد زیر 100، به معنای خرابیه.

اما اس اس دی اینطوری نیست، اگر سلامتیش بیاد زیر 100 لزوما به معنای خرابی نیست، اس اس دی ها در طول دوران زندگیشون به مرور طول عمر فلش هاشون کم میشه و در نرم افزار طول عمر فلش ناند رو با کاهش سلامتی نشون میده. این به معنای خرابی نیست، به معنای زندگی طبیعیه یک اس اس دیه.

ع

در 4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

ممنون. لطف کردید.

یه مقدار بودجه کمه و میخوام با حدود 2.5 جمع بشه،  پس همون sx8200 رو بگیرم فکر کنم بهتر باشه.

بسیار هم عالی.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

آقا امیر عزیز،

سلامتی هارد با اس اس دی متفاوته ها. اگر هارد دیسک سلامتیش بیاد زیر 100، به معنای خرابیه.

اما اس اس دی اینطوری نیست، اگر سلامتیش بیاد زیر 100 لزوما به معنای خرابی نیست، اس اس دی ها در طول دوران زندگیشون به مرور طول عمر فلش هاشون کم میشه و در نرم افزار طول عمر فلش ناند رو با کاهش سلامتی نشون میده. این به معنای خرابی نیست، به معنای زندگی طبیعیه یک اس اس دیه.

ع

بسیار هم عالی.

جالب بود.راستی ssd گیگابایت خوبن؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

جالب بود.راستی ssd گیگابایت خوبن؟

آره من مشکل خاصی از اس اس دی های گیگابایت ندیدم. البته هر قطعه ای در بازه قیمتی خودش تعریف میشه، ولی در کل، هم اس اس دی های ساتا گیگابایت و هم مدلهای NVMe اونو تست کردم، تقریبا همه اشونو تست کردم حتی مدل PCIe Gen.4 رو، و کیفیت مطلوبی داشتند.

لینک به دیدگاه

دوستان میخوام از راهنمایی همه یه جمع بندی کنم ، نظر بدید 

بنظر شما کدام مدل از قطعات پایین بهتره که بخرم ؟ یا اگه مدل دیگه ی در اون رنج قیمت میشناسید که بهتره بهم معرفی کنید

مادربرد :

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/intel/gigabyte/lga-1200/gigabyte-z490-ud-rev-1-0-lga1200-10th-gen-intel-motherboard-444243.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/intel/gigabyte/lga-1200/gigabyte-z490-gaming-x-rev-1-0-lga1200-10th-gen-motherboard-556975.html

هارد

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/adata/xpg-sx6000-pro-256gb-ssd-556418.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/adata/adata-xpg-spectrix-s40g-rgb-pcie-256gb-m-2-2280-ssd-222895.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/adata/xpg-sx8200-pro-ssd-556421.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/gigabyte/gigabyte-m.2-pcie-256gb-ssd.html

رم

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/corsair/corsair-vengeance-lpx-8gb-2400mhz-cl16-ddr4.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/geil/geil-evo-potenza-8gb-3000mhz-cl16-ddr4-memory-557789.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/adata/adata-gammix-d30-8gb-556449.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/geil/geil-evo-potenza-8gb-3200mhz-cl16-ddr4-memory-557786.html

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

لطفا رو این کانفیگ نظر بدین

Main: B460M AORUS PRO

Cpu: Core i3 10100F

Graph: ASUS TUF-GTX1650

Power: GREEN GP500A-UK Plus Gaming PSU

GP500A-UK

DeepCool DN550 500W PSU

Ram: HyperX Fury 4GB 2400Mhz (*2)

ya: HyperX Predator RGB 8GB 3200MHz CL16 (*2)

Case: green striker

Hard: western blue 1tb

شما باشین چی رو تغییر میدین؟ رنج هزینه  تغییر نکنه. و اینکه آیا 10100 کولر نیاز داره؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zahra-sean گفته است :

سلام دوستان

GP500A-UK

DeepCool DN550 500W PSU

شما باشین چی رو تغییر میدین؟ رنج هزینه  تغییر نکنه. و اینکه آیا 10100 کولر نیاز داره؟

من باشم رم هایپر نمیگیرم.و بجای ۱۶۵۰ معمولی،سوپرش رو میگیرم.یه اس اس دی هم اضافه میکنم

کولر استوک زیاد جالب نیس بنظرم.

ویرایش شده توسط Arya92
لینک به دیدگاه

بین a520m a و a520m k و b450m k

کدومش بهتره ؟

به نظرتون ارزش داره پول بیشتر بزارم برای گزینه های بهتر یا چه گزینه هایی مدنظرتونه که از اینا داخل این قیمت بهتره

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، zahra-sean گفته است :

سلام دوستان

GP500A-UK

DeepCool DN550 500W PSU

سلام.پاور دیپ کول به نظرم خوب نیست.این سیستم ها فقط با ویندوز 10 کار میکنن(درایور فقط برا ویندوز 10 هست).ویندوز 10 هم با هارد اذیت میکنه.یه ssd هم بخرید براش خوب میشه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

سلام

من یه سیستم دارم که چندین سال پیش که هیچی از سیستم سر در نمیاوردم با پدرم رفتیم پیش یکی ، یه چیز چرتی طرف اسمبل کرد که الان من موندم چه کارت گرافیکی بخرم به جای این ذغال. مشخصات سیستمم این هست :

سی پی یو : i5 540m (نمیدونم بخندم یا گریه کنم طرف سی پی یو لپتاپ نسل یک بسته برای دسکتاپ و نمیدونم چجوری!)

مادربرد : HM55

رم : دو تا 4 گیگ رو 530 مگاهرتزه

پاور هم یه چیز چینیه فک کنم.. 350 واتی micronet برندش

خب الان من نمیدونم حداکثر کارت گرافیکی که این سی پی یو ساپورت میکنه چیه ببندم تا گلوگاه زیادی نکنه . درحال حاضر یه ADM HD 5450 دارم و خودتون میدونین در چه سطحیه :) حتی باهاش csgo هم نمیشه درست و حسابی زد

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین ♥️

ویرایش شده توسط Dominante
اصلاح
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Dominante گفته است :

سلام

من یه سیستم دارم که چندین سال پیش که هیچی از سیستم سر در نمیاوردم با پدرم رفتیم پیش یکی ، یه چیز چرتی طرف اسمبل کرد که الان من موندم چه کارت گرافیکی بخرم به جای این ذغال. مشخصات سیستمم این هست :

سی پی یو : i5 540m (نمیدونم بخندم یا گریه کنم طرف سی پی یو لپتاپ نسل یک بسته برای دسکتاپ و نمیدونم چجوری!)

مادربرد : HM55

رم : دو تا 4 گیگ رو 530 مگاهرتزه

پاور هم یه چیز چینیه فک کنم.. 350 واتی micronet برندش

خب الان من نمیدونم حداکثر کارت گرافیکی که این سی پی یو ساپورت میکنه چیه ببندم تا گلوگاه زیادی نکنه . درحال حاضر یه ADM HD 5450 دارم و خودتون میدونین در چه سطحیه :) حتی باهاش csgo هم نمیشه درست و حسابی زد

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین ♥️

سلام

رک بخوام بگم باید کلا بیخیال این سیستمی که داری بشی و از نو یه سیستم کامل جمع کنی

البته این نظر منه. نظر بقیه ی دوستان هم محترمه :)

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Paxton گفته است :

سلام

رک بخوام بگم باید کلا بیخیال این سیستمی که داری بشی و از نو یه سیستم کامل جمع کنی

البته این نظر منه. نظر بقیه ی دوستان هم محترمه :)

آها مرسی😂

بقیه دوستان هم بگین اگه امیدی هست.. یا بهترین کارت گرافیکی که با این زیاد گلوگاه نکنه چیه.ممنون

فقط این که اگه خواستم بفروشمش ، چند بفروشمش حدودا؟

مشخصات کاملش :

cpu : i5 540m

main : MAL HM55 esonic

gpu : hd 5450 xfx 2gb

psu : 350w micronet

ram : 2x 4gb kingstone فک کنم ۸۰۰mhz..

hdd : 1tb seagate

ممنون از راهنمایی

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت مهندسین و دوستان عزیز لیون کامپیوتر

من میخواستم ی سیستم جمع ببندم برای گیم اما بودجه کمی دارم پس گرافیک رو حذف کردم و تصمیم گرفتم یک گرافیک آنبرد انتخاب کنم

CPU: RYZEN 3 PRO 3200G که این نسخه پرو نمیدونم اینجا چی میگه ولی تحقیق کردم و به تفاوت خاصی پی نبردم حالا اگه شما میدونید خوشحال میشم بهم بگین

همچنین قیمت این پردازنده تقریبا 700 تومن ارزون تر بود ولی بدون جعبه فن هستش بنظرتون ارزش داره بگیرم و فن جدا بگیرم واسش؟

همچنین من یک مادر برد (PRIME B450M-K) انتخاب کردم حالا این مادربرد مشکل و یا محدودیتی نداره برای گرافیک آنبرد این پردازنده؟؟؟

خواهش میکنم جواب بدین تشکر

لینک به دیدگاه

خوب چون نمیخوای گرافیک بگیری پس سعی کن پردازنده رو قویتر بگیری، یک و چهارصد بگذار رو پولت PRO 4350 بگیر که خیلی بهتره از 3200. خود پردازنده هم قدرت خیلی خوبی داره فردا روز گرافیک خریدی 4350 بی‌نیازت میکنه از آپگرید پردازنده.  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...