رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم،

کمک میخوام برا خرید قطعات کامپیوترم.

سیستمم دیگه قدیمی شده و الان دیگه مادربردم خیلی اذیت میکنه.. چون پیچ مادربرد بد بسته شده بود بعد از چند سال بردش دچار خمیدگی شده!

مادربردی ک دارم الان، عکسشو گذاشتم

خب کلا بنظرتون بیخیال سیستم قبلی بشم و همه چیو از نو بگیرم بهتره یا فقط مادربرد بخرم روی همین قطعات جوابه؟ با این سیستم نهایتا کارای فتوشاپ، دیدن فیلم، و نهایتاً بازی فوتبال، انجام میدادم ک فوتبال رو دیگه لگ میندازه و جوابگو نیست.. رو این سیستم ۲تا رم ۴گیگ هست، سی پی یو هم 

Amd athlon(tm) ll x3 450 processor  3.20 ghz

هست و گرافیک هم geforce gt 630 هست.

با کارایی ک میکنم اول میخوام بدونم چیزی ازین قطعاتی ک گفتم، بدردم میخورن یا نه؟

بعد من یه چیزایی رو دیدم خواستم راهنماییم کنین ببینین این قطعات باهم جورن؟ تو این قیمتا قطعه بهتری هست بگیرم؟ 

نهایتا هم میخوام ۷ ۸ تومن هزینه کنم.

چیزایی که پیدا کردم:

کیس گرین مدل آوا

مادربورد بایوستار h310mhg

یا مادربرد ایسوس prime b365m-k

پاور کولرمستر elite 400 

یا پاور گیم دیاس kratos e1 500

رم ۸گیگ ddr4 2400mh cl17 pristine

یا رم ۸گیگ ddr4 m378a1k32cb2-crc

گرافیک بایوستار gt730 4g

یا گرافیک ای فاکس gt730 4g

سی پی یو هم نمیدونم شما بگین! ممنون

IMG_۲۰۲۱۱۱۱۰_۲۳۳۸۵۶.jpg

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام بر دوستان

من یه سیستم نسل ۶ دارم که جواب کارمو داره میده و مشکلی هم باهاش ندارم. ولی از اونجایی که داره یکم قدیمی میشه و اینکه خودم صرفا به خاطر علاقه دوست دارم سیستمم رو آپگرید کنم میخوام که مهاجرت کنم به نسل ۱۱.

مشخصات سیستم فعلی 

پردازنده:‌ Intel core i7 6700k
مادربورد: gigabyte z170 ud5
رم:‌ Gskill tridentz 3200 cl16 16gb
دیسک: Samsung Evo 850 250gb
پاور: Cooler master 750w gold (ماژولار نیست)
کولر: Green 120 aio glaicer
دی وی دی رایتر ایسوس
کارت شبکه وایفای tp-link دو آنتن
قاب کیس:‌ Carbide Series™ SPEC-03 Red LED Mid-Tower Gaming Case

حالا سوالی که دارم اینه که کدوم قطعات رو نگه دارم و کدوما رو نیاز دارم که آپگرید کنم. و اینکه پیشنهادتون برای آپگرید کدوم مدل پردازنده و مادربورد هست.

فعلا خودم نظرم روی خرید این قطعات هست:

• پردازنده بدون باکس اینتل Core i7 11700 Rocket Lake
    8,599,000 تومان
  • مادربرد ام اس آی Z590 PRO WIFI
    5,570,000 تومان
  • اس اس دی سامسونگ 980 PRO PCIe 4.0 NVMe SSD 1TB
    4,595,000 تومان

قیمت ها رو از توی سایت لیون برداشتم.

من به سرعت ssd یه جورایی ایمان دارم و به خاطر همین حاضرم براش هزینه کنم. ولی اگه قراره توی پرفورمنس نتیجه ای نداشته باشه ترجیح میدم مدل ۲ ترابایت خریداری کنم (مثلا evo 970 plus)

برای مادربورد هم واقعا نمیدونم تفاوتشون چیه به جز اینکه پیشنهادات واسه سیستم گیمینگ همیشه چیپ z590 به خاطر همین سعی کردم ارزون ترین مادربورد رو انتخاب کنم. واسه پردازنده هم چون میخوام تا ۴-۵ سال برای گیمینگ ازش استفاده کنم با اینکه میگن i5 کفایت میکنه ترجیح میدم ریسک نکنم و همون i7 بردارم. ولی اگه کسی هست که قانعم کنه واقعا دوست دارم کمتر هزینه کنم برم سراغ i5

واسه قاب کیس هم اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم. چون واقعا از کیس خودم دیگه خوشم نمیاد :))

کاری هم که با سیستم میخوام بکنم برنامه نویسی و بازیه. واسه برنامه نویسی که یه ssd 970 دارم که روش ابونتو نصب میکنم. و روی این ssd که میخوام بخرم ویندوز ۱۱ نصب کنم و بازی ها (فقط بازی)‌ بقیه کارها رو روی ابونتو انجام میدم.

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که بتونم با کمترین هزینه ی ممکن بهترین آپگرید رو انجام بدم.

لینک به دیدگاه

سی پی یو را مدل k خریداری کنید بهتره شاید بعدا خواستید اورکلاک کنید.

مادربرد b560 m_a هم انتخاب خوبی هست ولی اگه بودجه دارید همون z590 را بردارید!

لینک به دیدگاه

یه سوال داشتم.تو بازارچه قطعات مینویسن قاب کیس منظور از قاب کیس فقط اسکلت کیسه؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

۲۵ دقیقه قبل، lali city گفته است:

یه سوال داشتم.تو بازارچه قطعات مینویسن قاب کیس منظور از قاب کیس فقط اسکلت کیسه؟؟؟ 

بله

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، جابر گفته است:

سیستمم دیگه قدیمی شده و الان دیگه مادربردم خیلی اذیت میکنه.. چون پیچ مادربرد بد بسته شده بود بعد از چند سال بردش دچار خمیدگی شده!

خب کلا بنظرتون بیخیال سیستم قبلی بشم و همه چیو از نو بگیرم بهتره یا فقط مادربرد بخرم روی همین قطعات جوابه؟ با این سیستم نهایتا کارای فتوشاپ، دیدن فیلم، و نهایتاً بازی فوتبال، انجام میدادم ک فوتبال رو دیگه لگ میندازه و جوابگو نیست.. رو این سیستم ۲تا رم ۴گیگ هست، سی پی یو هم 

بعد من یه چیزایی رو دیدم خواستم راهنماییم کنین ببینین این قطعات باهم جورن؟ تو این قیمتا قطعه بهتری هست بگیرم؟ 

چیزایی که پیدا کردم:

کیس گرین مدل آوا

پاور کولرمستر elite 400 

گرافیک بایوستار gt730 4g

IMG_۲۰۲۱۱۱۱۰_۲۳۳۸۵۶.jpg

ببخشید کسی نمی‌تونه کمکم کنه؟

لینک به دیدگاه

۲۰ ساعت قبل، جابر گفته است:

چیزایی که پیدا کردم:

کیس گرین مدل آوا

پاور کولرمستر elite 400 

گرافیک بایوستار gt730 4g

IMG_۲۰۲۱۱۱۱۰_۲۳۳۸۵۶.jpg

i3 10100 نسخه گرافیک دار

gigabyte h510m h

power green 700 ged

green aria

رم 8 گیگ شرکت گیگابایت 2666 cl 16

به گرافیک هم نیازی نداره آنبردش خودش کاملا جوابگوعه

پاورتون هم میتونه اگه تو آینده ارتقایی دادین کافی باشه

لینک به دیدگاه

سلام

مادربرد من h370f بود که نمیدونم چرا تمام پورت هاش به جز یکی از usb ها از کار افتاد   بردم گارانتی ولی نتونستن درستش کنن  فاکتور بردم پولمو تحویل دادن (پول زمان خریدم رو بهم دادن راحت یه 2 تومنی ضرر کردم)  الان میخوام مادربرد دیگه ای تهیه کنم  این مورد رو بگم از مورد بودجه هیچ مشکلی ندارم سی پی یوم i9 9900k هست یه بردی در حد سی پی یوم معرفی کنید بی زحمت که تو بازار پیدا بشه  میدونم کوچ به نسل بعدی هم هست ولی خوب حوصلشو ندارم بیوفتم دنبال فروش 9900k (بخاری برقی اینتل)   اگه مادربرد ps2 هم داشت عالی میشه  ترجیحا داشته باشه یه حرکت هایی با این پورت میزنم      ولی نداشت هم مهم نیست

گارانتیش ترجیحا سازگار باشه  چون اونجا آشنا دارم خدمات خوبی بهم میدن:D

2- یک واترکولر مناسب برای 9900k رو معرفی کنید ممنون میشم از مورد بودجه هیچ مشکلی ندارم پس بهترین مورد رو معرفی کنید

با تشکر

ویرایش شده توسط mehrdadM20
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

سلام

مادربرد من h370f بود که نمیدونم چرا تمام پورت هاش به جز یکی از usb ها از کار افتاد   بردم گارانتی ولی نتونستن درستش کنن  فاکتور بردم پولمو تحویل دادن (پول زمان خریدم رو بهم دادن راحت یه 2 تومنی ضرر کردم)  الان میخوام مادربرد دیگه ای تهیه کنم  این مورد رو بگم از مورد بودجه هیچ مشکلی ندارم سی پی یوم i9 9900k هست یه بردی در حد سی پی یوم معرفی کنید بی زحمت که تو بازار پیدا بشه  میدونم کوچ به نسل بعدی هم هست ولی خوب حوصلشو ندارم بیوفتم دنبال فروش 9900k (بخاری برقی اینتل)   اگه مادربرد ps2 هم داشت عالی میشه  ترجیحا داشته باشه یه حرکت هایی با این پورت میزنم      ولی نداشت هم مهم نیست

گارانتیش ترجیحا سازگار باشه  چون اونجا آشنا دارم خدمات خوبی بهم میدن:D

2- یک واترکولر مناسب برای 9900k رو معرفی کنید ممنون میشم از مورد بودجه هیچ مشکلی ندارم پس بهترین مورد رو معرفی کنید

با تشکر

مادربرد: (امکان انتخاب گارانتی میسر نیست، مادربرد 3 نسل پیشه، با هر گارانتی بود بگیرین.)

مادربرد ایسوس ROG MAXIMUS XI FORMULA Z390

مادربرد ایسوس ROG STRIX Z390-E GAMING

کولر:

خنک کننده مایع پردازنده سیلورستون PF360W-ARGB
خنک کننده مایع پردازنده دیپ کول Castle 360EX
خنک کننده مایع پردازنده کولر مستر MASTERLIQUID ML240 ILLUSION

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

ممنونم ازتون مادربرد همون ماکسیموس رو برمیدارم

اما برا واترکولر اون مدل کولرمستری که معرفی کردین مدل سه فنش رو مد نظر گرفتم  صلاح میدونید این مورد رو؟   یه مدل ROG Strix LC 360 RGB هم دیدم این مورد چطوره؟    کیس فعلیم Z5 هست که اونم عوض خواهد شد پس صرفا ساپورت واترکولر توسط کیس مشکلی ایجاد نمیکنه  این 360 ها دمای cpu رو تا چند درجه نگه میدارن؟  من اصلا اورکلاک نمیکنم

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

ممنونم ازتون مادربرد همون ماکسیموس رو برمیدارم

اما برا واترکولر اون مدل کولرمستری که معرفی کردین مدل سه فنش رو مد نظر گرفتم  صلاح میدونید این مورد رو؟   یه مدل ROG Strix LC 360 RGB هم دیدم این مورد چطوره؟    کیس فعلیم Z5 هست که اونم عوض خواهد شد پس صرفا ساپورت واترکولر توسط کیس مشکلی ایجاد نمیکنه  این 360 ها دمای cpu رو تا چند درجه نگه میدارن؟  من اصلا اورکلاک نمیکنم

اره اگر اون مدل کولر مستر 3 فنش رو پیدا کنی عالیه. خیلی بهتر از 24 سانتش هست. کلا 9900K سه فن میخواد. البته ما 3 نوع 9900K داریم.

یه مدل 9900K داریم که خیلی داغ بود همون سری اول درست شد. یه مدل 9900K داریم که نسل دومیه و یه مدل 9900K داریم که هنوزم تولید میشه و نسل سومه. اگر 9900K شما از همون نسل های اول و دوم باشه کلا داغه. اما اگر نسل سومی باشه که باید دمای خیلی خوبی داشته باشه.

اگر نسل اول و دوم داشته باشی، شاید بشه با کاهش ولتاژ کمی از داغیش کم کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۰ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اره اگر اون مدل کولر مستر 3 فنش رو پیدا کنی عالیه. خیلی بهتر از 24 سانتش هست. کلا 9900K سه فن میخواد. البته ما 3 نوع 9900K داریم.

یه مدل 9900K داریم که خیلی داغ بود همون سری اول درست شد. یه مدل 9900K داریم که نسل دومیه و یه مدل 9900K داریم که هنوزم تولید میشه و نسل سومه. اگر 9900K شما از همون نسل های اول و دوم باشه کلا داغه. اما اگر نسل سومی باشه که باید دمای خیلی خوبی داشته باشه.

سلام

استاد فرقشون از کجا  میشه متوحه شد ؟

لینک به دیدگاه

۱۲ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

والا نمیدونم کدوم سری هست

با فن اینتل دما دور و بر 87 اینا هست 90 رو هم دیدم ولی بیشتر از 90 رو ندیدم

اون مدل کولر مستر تو دیجی کالا دیدم یکی سفارش دادم بیاد

لینک به دیدگاه

37 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است:

والا نمیدونم کدوم سری هست

با فن اینتل دما دور و بر 87 اینا هست 90 رو هم دیدم ولی بیشتر از 90 رو ندیدم

اون مدل کولر مستر تو دیجی کالا دیدم یکی سفارش دادم بیاد

اصلا 9900K با فن اینتل کار نمیکنه، اگر فن اینتل بهش زدی فقط بدبخت دائم Throttle کرده و با کاهش پرفورمنس دمای خودشو آورده پایین تا نسوزه. اگر این کارو کردی باهاش که بهت تبریک میگم، هر ثانیه پردازنده رو تا دم مرگ بردی

41 دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

سلام

استاد فرقشون از کجا  میشه متوحه شد ؟

از روی Stepping توی CPUz.

ولی یه راه ساده تر هم هست. اون پردازنده های نسل اول جعبه خوشکل های 8 ضلعی داشتن. بعدش جعبه معمولی ها اومدن شدن نسل دوم. در نسل اول و دوم وقتی CPUz رو باز کنی یک جدول محاسباتی به نام TSX وجود داره. اما در نسل سوم کلا جدول محاسباتی TSX حذف شده از 9900K. اگر اشتباه نکنم نسل سوم Stepping D داره.

من با هر سه نسل کار کردم، و به ضرس قاطع (املا؟) میگم، نسل سومی هاش بی نظیره. خنک، عالی، تمام ضعف های امنیتی برطرف شده است.

به همین خاطر هنوز تولید میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

از روی Stepping توی CPUz.

ولی یه راه ساده تر هم هست. اون پردازنده های نسل اول جعبه خوشکل های 8 ضلعی داشتن. بعدش جعبه معمولی ها اومدن شدن نسل دوم. در نسل اول و دوم وقتی CPUz رو باز کنی یک جدول محاسباتی به نام TSX وجود داره. اما در نسل سوم کلا جدول محاسباتی TSX حذف شده از 9900K. اگر اشتباه نکنم نسل سوم Stepping D داره.

من با هر سه نسل کار کردم، و به ضرس قاطع (املا؟) میگم، نسل سومی هاش بی نظیره. خنک، عالی، تمام ضعف های امنیتی برطرف شده است.

به همین خاطر هنوز تولید میشه.

ممنون 

الان اینکه تو بازار آکبند فروخته میشن باکس 

میشه صد درصد گفت نسل سومه ؟

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اصلا 9900K با فن اینتل کار نمیکنه، اگر فن اینتل بهش زدی فقط بدبخت دائم Throttle کرده و با کاهش پرفورمنس دمای خودشو آورده پایین تا نسوزه. اگر این کارو کردی باهاش که بهت تبریک میگم، هر ثانیه پردازنده رو تا دم مرگ بردی

اتفاقا میدیدم فرکانس هیچوقت ثابت نیست و دایم در حال تغییر  هست

حالا اون مدل 360 که قراره دستم برسه جبران میکنه :)

فقط یه موردی هست من بین msi Z390 ACE و xi farmula یکمی دو دل شدم کدوم مورد انتخاب بهتری هست؟

گرافیکم از سری rog هست و میخوام نورپردازی یک دست بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

اتفاقا میدیم فرکانس هیچوقت ثابت نیست و دایم در حال تغییر فرکانس هست

فقط یه موردی هست من بین msi Z390 ACE و xii farmula یکمی دو دل شدم کدوم مورد انتخاب بهتری هست؟

فورمولا  که اصلا  یه چیز دیگست  !

جدا  از قیمت آکبندش که الان ارزش  خرید داره یا نه  (که نداره)  

بنظر  بهتر ازاین پیدا نمیکنید 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، ferdosi گفته است:

فورمولا  که اصلا  یه چیز دیگست  !

جدا  از قیمت آکبندش که الان ارزش  خرید داره یا نه  (که نداره)  

بنظر  بهتر ازاین پیدا نمیکنید 

بودجش اصلا مهم نیست برام  فقط یه چیزی باشه که راضیم کنه    

همه میگن فارمولا یه چیز دیگست  پس حله  به امید خدا از لیون کامپیوتر یا مقداد تهیه خواهد شد

با تشکر

لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

ممنون 

الان اینکه تو بازار آکبند فروخته میشن باکس 

میشه صد درصد گفت نسل سومه ؟

آره فکر کنم این ته مونده ای که توی ایرانه نسل سومیه. من از لیون گرفتم ساخت ویتنام بود. نسل سومی بود.

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

9900k که من حضوری خریدمش جعبش اینه

نسل سومی هست؟؟؟

عرض کردم شات برنامه CPUz میخواد. جدول TSX نداشته باشه و Stepping D باشه.

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

عرض کردم شات برنامه CPUz میخواد. جدول TSX نداشته باشه و Stepping D باشه.

من که فعلا بخاطر اون جریان مادربرد به سیستمم دسترسی ندارم

حالا این زیاد مهم نیست همون که به سلامت کار میکنه کفایت میکنه برام

من اصلا این چیزایی که نوشتین حتی نمیدونم چی هستن😅😂

لینک به دیدگاه

۲۰ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

من که فعلا بخاطر اون جریان مادربرد به سیستمم دسترسی ندارم

حالا این زیاد مهم نیست همون که به سلامت کار میکنه کفایت میکنه برام

من اصلا این چیزایی که نوشتین حتی نمیدونم چی هستن😅😂

منظورشون این قسمته

5uiznl.png

لینک به دیدگاه

۱۲ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

منظورشون این قسمته

5uiznl.png

اوکی ممنون

حله پس مادربرد به دستم برسه یه نگاهی میندازم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

اتفاقا میدیدم فرکانس هیچوقت ثابت نیست و دایم در حال تغییر  هست

فقط یه موردی هست من بین msi Z390 ACE و xi farmula یکمی دو دل شدم کدوم مورد انتخاب بهتری هست؟

برند گرافیک و مادربرد رو یکی انتخاب کنید. وقتی گرافیک ایسوس هست مادربرد هم ایسوس باشه. اگر گرافیک MSI بود، مادربرد هم MSI باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...