رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

1 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

سلام برای چه کاری می خوای استفاده کنید؟

مودم رو وصل کنم به پیسی + اینکه ناحیه ما رطوبت زیاده

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

11 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

مودم رو وصل کنم به پیسی + اینکه ناحیه ما رطوبت زیاده

cat6 از هر نو گرفتی بگیر ولی مطمئن باش تمام مس باشد احتیاج به cat7 نیست.

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

ممنون.

منم برای همین دارم می‌پرسم چه مدلی خوبه که باکیفیت باشه

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Ramkal گفته است:

سلام
برای پردازنده core i5-13600k کدوم خنک کننده بهتره؟
1) DeepCool AK620 ZERO DARK CPU Cooler (بادی)
2) DeepCool LS520 Black 240mm CPU Liquid Cooler (آبی)

اختلاف قیمتشون تقریبا 1.5 میلیون تومنه

و سوال دوم؛
اگه فرضا خنک کننده AK620 رو انتخاب کنیم توی مادربرد ایسوس z790 prime با رم کورسیر rgb pro (شانه بلند) برخورد و مزاحمت بوجود نمیاد؟

ممنون

سلام 

من چند روزی هست ak620 گرفتم 

در مورد برخورد نگران نباشید میتونی فن رو ببری بالاتر ببندی مشکلی نداره فن ها بالا و پایین میشن 

فقط اگه مثل من مادربوردت اسلات رم نزدیک سی پی یو باشه دیگه ار جی بی های رمت دیده نمیشن و میره زیر کولرت 

لینک به دیدگاه

49 دقیقه قبل، Jooooker گفته است:

سلام 

من چند روزی هست ak620 گرفتم 

در مورد برخورد نگران نباشید میتونی فن رو ببری بالاتر ببندی مشکلی نداره فن ها بالا و پایین میشن 

فقط اگه مثل من مادربوردت اسلات رم نزدیک سی پی یو باشه دیگه ار جی بی های رمت دیده نمیشن و میره زیر کولرت 

فن ها بالا پایین میشن،درست،اما شما باید این نکته رو هم به ایشون بگی که هرچی فن رو بیارن بالاتر ارتفاع کولر بیشتر میشه پس باید حواسشون فضای داخل کیس هم باشه که نهایت از چه ارتفاعی از کولر ساپورت میکنه.

این کولر ارتفاع ۱۶۰ داره اگه اشتباه نکنم و اگه ایشون از رم با ارتفاع بلند تر از معمول استفاده کنن  بهتره که کیسی با پشتیبانی از ۱۶۵ الی ۱۷۰ داشته باشن جهت اطمینان خاطر

ویرایش شده توسط Mhjch
لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

فن ها بالا پایین میشن،درست،اما شما باید این نکته رو هم به ایشون بگی که هرچی فن رو بیارن بالاتر ارتفاع کولر بیشتر میشه پس باید حواسشون فضای داخل کیس هم باشه که نهایت از چه ارتفاعی از کولر ساپورت میکنه.

این کولر ارتفاع ۱۶۰ داره اگه اشتباه نکنم و اگه ایشون از رم با ارتفاع بلند تر از معمول استفاده کنن  بهتره که کیسی با پشتیبانی از ۱۶۵ الی ۱۷۰ داشته باشن جهت اطمینان خاطر

اگه خنک کننده آبی انتخاب کنم چی؟ مثلا ls520
اونوقت دیگه مشکل برخورد با رم پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، Ramkal گفته است:

اگه خنک کننده آبی انتخاب کنم چی؟ مثلا ls520
اونوقت دیگه مشکل برخورد با رم پیش نمیاد؟

خیر

مشکل کلیرانس برای رم در مورد خنک کننده های آبی وجود نداره.

البته بین این دو مدلی که شما انتخاب کردین Ak620 بهتره

منتها ۳ مورد رو توجه کنین بهش:

۱-کلیرانس رمی که این خنک کننده بادی داره(تو نت سرچ کنین پیدا میکنین

۲-ارتفاع حداقل این خنک کننده که ۱۶۰ هست فک کنم

۳-تا چه ارتفاعی کیس شما از خنک کننده ها بادی ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

اگر حضوری خرید کنید و از فروشنده بپرسید کاملا اطلاع دارد. در سایت ها من چک کردم ذکر نشده.برند، تنها رو نمیشه ملاک خرید کرد.

لینک به دیدگاه

سلام . مشخصات سیستم من این هست 

motherboard = ASUS PRIME H310M-K 
cpu         =   Intel Core i3 Quad 9100F 
ram         = 16 gigabite
vga         =  rx 580 4g

power       =  green uk 550 w

اگه بخوام در خد 10 تومن هزینه کنم ، کارت گرافیک دست دو بگیرم یا نو ؟ یه چند تا معرفی کنید بی زحمت . و اینکه اگر دست دو بگیرم و ماین شده ، تقریبا چقدر از قدرت کارت کم میکنه ؟ 

هدفم گیم هست .

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، haydar8881 گفته است:

سلام . مشخصات سیستم من این هست 

motherboard = ASUS PRIME H310M-K 
cpu         =   Intel Core i3 Quad 9100F 
ram         = 16 gigabite
vga         =  rx 580 4g

power       =  green uk 550 w

اگه بخوام در خد 10 تومن هزینه کنم ، کارت گرافیک دست دو بگیرم یا نو ؟ یه چند تا معرفی کنید بی زحمت . و اینکه اگر دست دو بگیرم و ماین شده ، تقریبا چقدر از قدرت کارت کم میکنه ؟ 

هدفم گیم هست .

داداش شما چرا میخوایی گرافیک رو ارتقا بدی؟ خروجی که میخوایید از بازی بگیرید چه رزولیشنی هست؟

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، jj-191 گفته است:

داداش شما چرا میخوایی گرافیک رو ارتقا بدی؟ خروجی که میخوایید از بازی بگیرید چه رزولیشنی هست؟

اخه  کارتی ک الان دارم بازی ها رو با رزولیشین 1080 هم فریم ریت 60 بم نمیده مثل gta v ...

میخوام تی وی 4k بگیرم ... 

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

درسته کاملا حق با شماست به اینش فکر نکردم  

کیس من cooler master h500 هستش تقریبا ۳ تا ۴ سانت فن رو بالاتر اوردم مشکلی نداشت 

ابعاد دقیقشو نمیدونم 

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

کلیرانس رم

کلیرانس رم منظور چیه؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، haydar8881 گفته است:

اخه  کارتی ک الان دارم بازی ها رو با رزولیشین 1080 هم فریم ریت 60 بم نمیده مثل gta v ...

اوکی

چون صحبت فورکی شد به طور کلی اگر قراره روی فورکی گیم بزنید حیفه که نصفه و نیمه درگیر گلوگاه بشید و نخوایی از این رزولیشن بهره کامل ببری  و بودجه هم 10 تومنه بنابراین من نظرم اینه که یه کارت فورکی ساپورت ماین شده ولی از یک فرد با اعتماد و قطعا تضمین سلامت داشتن کارت و اگر گارانتی داشته باشه که دیگه عالیه بخری ولی باید به فکر یه پردازنده قویتر هم باشی من ترجیحم مهاجرت به نسل جدیده ولی چون گرون در میاد یک پردازنده نسل نهم قویتر حتما بندازی که تا مدت ها فورکی بدون گلوگاه میگیری. 

این نظر شخصی منه یعنی من این کار رو میکردم ولی دیگه این سلیقه شما هست که تعیین میکنه چه راهی برید. بعضی ها به خرید سخت افزار حساسن و دیده شده که افرادی آکبند پسند هستن و حاضرن رزولیشن رو فدای سلامتی و آکبند بودن کارتشون کنند. نمیشه برای همچین شخصی پیشنهاد بالا رو داد.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

احتمالا یکی از این کیس ها رو انتخاب میکنم:
Cooler Master MasterBox MB511 ARGB Mid Tower Case
https://www.lioncomputer.com/product/qxjgv/Cooler-Master-MasterBox-MB511-ARGB-Mid-Tower-Case

GREEN Z5 SURENA ARGB Mid-Tower Case
https://www.lioncomputer.com/product/r36wm/GREEN-Z5-SURENA-ARGB-Mid-Tower-Case

MasterTech S500 ARGB Gaming Mid Tower Case
https://www.lioncomputer.com/product/97x7y/MasterTech-S500-ARGB-Gaming-Mid-Tower-Case

ویرایش شده توسط Ramkal
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، haydar8881 گفته است:

اگر مشکلی بابت تعویض پاور نداری ،پیشنهادم 6800xt,6900 هست که تو فروم موجوده اگرم با همین پاور میخوای سرکنی فعلا،6700xt &rtx3070 میشه تهیه کرد

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Ramkal گفته است:

بودجتون برای کیس چقدره؟

منظور از کلیرانس رم،فضای بین کولر و اسلات رم هست

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، jj-191 گفته است:

اوکی

چون صحبت فورکی شد به طور کلی اگر قراره روی فورکی گیم بزنید حیفه که نصفه و نیمه درگیر گلوگاه بشید و نخوایی از این رزولیشن بهره کامل ببری  و بودجه هم 10 تومنه بنابراین من نظرم اینه که یه کارت فورکی ساپورت ماین شده ولی از یک فرد با اعتماد و قطعا تضمین سلامت داشتن کارت و اگر گارانتی داشته باشه که دیگه عالیه بخری ولی باید به فکر یه پردازنده قویتر هم باشی من ترجیحم مهاجرت به نسل جدیده ولی چون گرون در میاد یک پردازنده نسل نهم قویتر حتما بندازی که تا مدت ها فورکی بدون گلوگاه میگیری. 

این نظر شخصی منه یعنی من این کار رو میکردم ولی دیگه این سلیقه شما هست که تعیین میکنه چه راهی برید. بعضی ها به خرید سخت افزار حساسن و دیده شده که افرادی آکبند پسند هستن و حاضرن رزولیشن رو فدای سلامتی و آکبند بودن کارتشون کنند. نمیشه برای همچین شخصی پیشنهاد بالا رو داد.

ممنون بابت توضیحاتتون.. تقریبا 9100 با 3070 گلوگاه ایجاد میکنه ؟ 

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

اگر مشکلی بابت تعویض پاور نداری ،پیشنهادم 6800xt,6900 هست که تو فروم موجوده اگرم با همین پاور میخوای سرکنی فعلا،6700xt &rtx3070 میشه تهیه کرد

یعنی 6800 قویتر از 3070 عمل میکنه ؟ 

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، haydar8881 گفته است:

از لحاظ فریم ریت بله

درصدی گلوگاه با توجه به اینکه تفاوت قیمت آنچنانی بین این موارد نیست مهم نیست.

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، haydar8881 گفته است:

شما با این پردازنده نمی‌تونید 4k بازی کنید، هر گرافیک رده بالایی هم بگیرید، با پردازنده گلوگاه ایجاد می‌کنه ضمن اینکه پاورتون هم خیلی برای گرافیک‌های رده بالا مناسب نیست.

اگر انویدیا می‌گیرید، پیشنهاد من 2060 Super یا 3060 هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، haydar8881 گفته است:

سلام

دوست عزیز ببینین طبق بنچمارک هوایی که توی نت شما خودتون هم میتونین پیدا کنین 

سی پی یو شما در رزولوشن 4k می‌تونه تا گرافیکی معادل ۲۰۸۰ti رو ساپورت کنه

پس با بودجه شما من بهتون 3060ti,3070 یا 6700xt دست دو پیشنهاد میکنم

البته یه مسئله ای رو یکی از دوستان بهش اشاره کرده بحث پاورتون هست

منتها چون سی پی یو کم مصرفی دارین بعید می‌دونم با هریک از گرافیک های بالا به مشکل بخورین

ولی بهتره پاور بفروشین و یکی دو تومن بزارین روش یه پاور ۶۵۰ الی ۷۵۰ تهیه کنین که در آینده هم جای ارتقا برای سی پی یو داشته باشین

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

بودجتون برای کیس چقدره؟

منظور از کلیرانس رم،فضای بین کولر و اسلات رم هست

حدود 2700 ت

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، jj-191 گفته است:

اوکی

از حوصله ای ک برای توضیخ دادن خرج میکنید سپاسگذارم ❤️

خب ب نظرتون واسه 4k به چ نسلی مهاجرت کنم ک بتونم یک سی پی یو خوب و در عین حال کم هزینه واسش بندازم .

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، haydar8881 گفته است:

از حوصله ای ک برای توضیخ دادن خرج میکنید سپاسگذارم ❤️

خب ب نظرتون واسه 4k به چ نسلی مهاجرت کنم ک بتونم یک سی پی یو خوب و در عین حال کم هزینه واسش بندازم .

سلام 

من سی پی یو قبلیم ۹۴۰۰f بود مشکلی باهاش نداشتم در مورد ۴k ولی در صورتی براتون مقدوره کلا بیاید سری ۱۳ محشره 

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Jooooker گفته است:

سلام 

من سی پی یو قبلیم ۹۴۰۰f بود مشکلی باهاش نداشتم در مورد ۴k ولی در صورتی براتون مقدوره کلا بیاید سری ۱۳ محشره 

12100f +h610 رو مناسب میبینید به لحاط عملکرد و قیمت یا چیز مناسبتر هم هست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...