رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام لطفا چند ssd NVMe با حجم ۵۱۲ دارای dram پیشنهاد بدید که کيفيت خوبی داشته باشد ممنون

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.8k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

8 ساعت قبل، AMIR@ گفته است:

سلام لطفا چند ssd NVMe با حجم ۵۱۲ دارای dram پیشنهاد بدید که کيفيت خوبی داشته باشد ممنون

اس اس دی رم دار دیگه خیلی کم شده مخصوصا زیر 1 ترا

ارزون ترینش KIOXIA G2 هست که دی رم داره خیلی اس اس دی خوبیم هست

سامسونگ 980 پرو هست 990 هم هست اما مطمئنم 512 نداره

دیگه MSI M480 PRO هست با M470

S70 BLADE هم هست که هم قیمتش فضایی شده اما تولیدات جدیدش کنترلر(کلا بود) با ناندش چینی شده دیگه ارزش خرید نداره

مدل های دیگه م هست عین SN8100 یا SN850(X) یا از سیگیت اینا که یا توی ایران نیست یا قیمت درستی نداره

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۹/۲۰ در 10:59، Slash_Slash گفته است:

اس اس دی رم دار دیگه خیلی کم شده مخصوصا زیر 1 ترا

ارزون ترینش KIOXIA G2 هست که دی رم داره خیلی اس اس دی خوبیم هست

سامسونگ 980 پرو هست 990 هم هست اما مطمئنم 512 نداره

دیگه MSI M480 PRO هست با M470

S70 BLADE هم هست که هم قیمتش فضایی شده اما تولیدات جدیدش کنترلر(کلا بود) با ناندش چینی شده دیگه ارزش خرید نداره

مدل های دیگه م هست عین SN8100 یا SN850(X) یا از سیگیت اینا که یا توی ایران نیست یا قیمت درستی نداره

از ai تفاوت dram و بدون dram را در گیم پرسیدم گفت ۱۰درصد است شما هم این‌را تأیید می‌کنید؟ این تفاوت محسوس است؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، AMIR@ گفته است:

از ai تفاوت dram و بدون dram را در گیم پرسیدم گفت ۱۰درصد است شما هم این‌را تأیید می‌کنید؟ این تفاوت محسوس است؟

در پرفورمنس گیم تاثیر خاصی نداره، بیشتر در لود شدن تاثیر میذاره اونم اگه اس اس دی m.2 nvme باشه عملا فرقی نمیکنه نسلش چیه یا dram داره یا نه، در حد چند ثانیه ممکنه گیم دیرتر لود شه که مهم نیست.

dram عمر اس اس دی رو بالاتر میبره و سریعترش میکنه که برای کارهای حرفه ای و محاسباتی بهتره ولی واسه گیم عملا تفاوتی نداره.

اگه سیستم عامل روی اس اس دی با dram نصب شده باشه هم سریعتر بالا میاد.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۹/۲۳ در 00:08، AMIR@ گفته است:

من فکر کنم با داشتن یک کوه اس اس دی و تست اکثریت مدل ها گزینه خوبی برای پاسخ به این سوال باشم

من باشم هیچ وقت سمت dram less نمی رم مگه برای کارهای خاص حالا چرا؟

دی رم لس میاد 64 مگ بافر از رم سیستم شما می گیره همین باعث می شه ناپایداری رم سیستم رفتن برق اینا ریسک از دست رفتن اطلاعات با خراب شدن اطلاعات به شدت بالا ببره

نکته بعدی اون 64 مگ به صورت فشرده سازی شده اعمال می شه که بار پردازشی برای پردازنده داره هر چند کمه اما شاید باعث بشه فریم تایم بازی ها کمی ناپایدارتر بشن میکرو استاترها بیشتر بشن تاثیرش ندیدم کسی تست کرده باشه

اما مهم ترین نکته دی رم لس زمانی که پر می شه به فرض 70 80 درصدش به بالا چندین بارم اطلاعات روش پاک بشه نوشته بشه کمپلت دیتاها پخش و پلا می شن اصل جنس اونجا خودش نشون می ده چونکه اون 64 مگ بافر اصلا براش کافی نیست مخصوصا اگه ظرفیت اس اس دی بالا باشه پنان افت سرعتی در رندوم رید و رایت مخصوصا رایت تجربه می کنید که نگفتنی

من الان اس اس دی دارم بدون دی رم اپدیت بازی که روی دی رم دار یک دقیقه طول می کشه روی اون 15 16 دقیقه حتی بیشترم طول می کشه

تازه من همیشه اس اس دی ها با کنترلر عالی و حتما tlc می خرم qlc باشه با کنترلر معمولی که اوضاع حیلی بدترم می شه

پیشنهاد من اینکه برای رندر برای درایو ویندوز یا کلا دیتاهایی که قراره مدام پاک بشن دوباره نوشته بشن صد در صد برید سمت dram دارها اگه فرقی بین اینا نبود مطمئن باشید عین mlc(نسخه مشتری) که به تاریخ پیوست اینم تا الان به کل حذف شده بود

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام.

یه کیس و مانیتور میخوام بگیرم کاربری اول گیم، بعد برنامه نویسی. بودجه نهایت 150 تومن

CPU پردازنده
MAIN مادربورد
RAM حافظه رم
PSU پاور
SSD M2 حافظه ذخیره سازی
CASE کیس
CPU COOLER خنک کننده
MONITOR مانیتور

یه هارد HDD 2TB SEAGATE اینترنال هم دارم و یه SSD SATA WD 256GB هم دارم(البته M2 بگیرم بهتره)

فعلا کارت گرافیک نمیخوام ولی در چند ماه آینده احتمالا حداقل 5050 یا 5060 یا نهایتا 5070 بگیرم که با توجه این موارد پیشنهادتون چیه؟

من خودم اینا مد نظرم بود:

Core i5-14600K = 27 Tomans
Motherboard Asus Prime Z790 P WIFI DDR5 = 20 Tomans
Corsair Vengeance RGB 16GB 5200MHz DDR5 CL40 = 30 Tomans
Western Digital Blue SN5000 1TB NVMe M.2 2280 SSD = 15 Tomans
Green Striker FRGB Mid-Tower Computer Gaming Case = 6 Tomans
Cooler Master MWE Gold 750 V3 ATX3.1 Gold Full Power Supply = 14 Tomans
Deep Cool LE720 CPU RGB Liquid Cooler = 9 Tomans
MSI MAG 275QF 27 Inch WQHD 180Hz Flat Gaming Monitor = 20 Tomans

جمع 141 تومان

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Abbas68 گفته است:

سلام.

یه کیس و مانیتور میخوام بگیرم کاربری اول گیم، بعد برنامه نویسی. بودجه نهایت 150 تومن

جمع 141 تومان

از مجموع حافظه فعلی که دارید استفاده کنید بعدا بروزرسانی انجام بدید.

https://www.lioncomputer.com/product/k644g/ASUS-PRIME-B850M-A-WIFI-DDR5-m-ATX-Motherboard

https://www.lioncomputer.com/product/p644r/Ryzen-5-7500X3D-AM5-Box-Processor

https://www.lioncomputer.com/product/m6ywl/Deep-Cool-AG400-DIGITAL-BK-ARGB-CPU-Cooler

https://www.lioncomputer.com/product/643gl/Corsair-Vengeance-32GB-16GBx2-6000MHz-CL36-DDR5-EXPO-XMP-Memory      /  geil polaris RGB 32gb 6000mhz cl38 = 50T

https://www.lioncomputer.com/product/m6432/FSP-HYDRO-PRO-800W-PCIe-5-0-ATX-3-0-80Plus-Bronze-Non-Modular-Power-Supply  /  ADATA XPG kyber 750w= 9.5 T

https://www.lioncomputer.com/product/q686y/Cooler-Master-MASTERBOX-520-Black-ARGB-Mid-Tower-Case   /  Lian-LI lancool 2 mesh snow rgb = 7T

Samsung oddyssey  G5 g50D = 27 T

146_152 حدود 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Abbas68 گفته است:

سلام.

سلام اگر قرار هست بر بستن DDR 5 فقط رایزن ببند
سراغ سوکت مرده هم نرو بخوای قطعات رو بهت پیشنهاد میدم چی ببندی

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Abbas68 گفته است:

سلام.

CPU پردازنده
MAIN مادربورد
RAM حافظه رم
PSU پاور
SSD M2 حافظه ذخیره سازی
CASE کیس
CPU COOLER خنک کننده
MONITOR مانیتور

یه هارد HDD 2TB SEAGATE اینترنال هم دارم و یه SSD SATA WD 256GB هم دارم(البته M2 بگیرم بهتره)

فعلا کارت گرافیک نمیخوام ولی در چند ماه آینده احتمالا حداقل 5050 یا 5060 یا نهایتا 5070 بگیرم که با توجه این موارد پیشنهادتون چیه؟

جمع 141 تومان

پیشنهاد من 9700 از amd هست اما رم حتما 32 گیگ بگیر 16 برای همه کاری الان کم میاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...